Nézd szerintem rossz emberrel kezdesz el vitatkozni, mert én rohadtul nem pártolok semmilyen szélsőséget és kiver a víz a naplopó, élősködő bevándorlóktól is, akik csak visszaélnek a rendszerrel. Szerintem ebből többet látok mint Te nap mint nap. Az én adóm(ami legmagasabb egész Európában) megy nekik.H.E.H.E. írta:szinte egész biztos vagyok abban Steve, hogy te nem köpöd le a keresztet a templomon ott svédben vagy nem fogdosol kislányokat kisfiúkat a haverokkal egy péntek este...
unalmas és nevetséges már ez, hogy figyelni kell, nehogy megsértsünk, megbántsunk másokat, mások érzéseit, hogy meg kell válogatni a szavakat, közben meg egyrészt pont emiatt tart ott a világ, ahol.
lépkedjetek csak tovább tojáshéjon, nehogy bárkinek is baja essék véletlenül.
Szóval engem ne akarj meggyőzni semmiről.
Magamat annyiban hoztam fel példának, hogy lehetne így is. Nem könnyű- tényleg nem-, de lehet. Mint pozitív példát akartam állítani ennyi és igen én nem ezzel töltöm a napjaimat amit írtál.
Én a feleségem miatt kellett országot váltanom és én dolgozni akartam az első pillanattól.Soha nem csaltam és nem is akartam a másik ember dolgait.Sikeres és szép életem van köszönhetően a munkának.
Amit mondani akartam az az, hogy nem mindenki ilyen beállítottságú. Más nem akar dolgozni, sem beilleszkedni. Ezeket a politikusoknak kell szigorral munkára fogni, vagy nem beengedni/ megszűrni.
Ennek nyoma sincs sajnos.
Annyit akartam írni, hogy az sem segít, ha Pipita ilyeneket linkel és uszít téged, aminek értelmes beszélgetés nem lesz a vége..
Ennyit akartam hozzátenni.
Abszolút egyetértek. Akkor ezek szerint én is önző vagyok.lehet mindenki önző, hogy a saját és családja életét fontosabbnak tartsa másokénál.
Én senkit nem ítélek el elsőre, amíg rá nem szolgál, de hülyére ne akarjanak venni. Én így látom.
Szigor kell és kontroll, de a háborúkban nem hiszek.