HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:38
Pipita kedvenckéi
Steve-vel én is, na most zavart érzek az erőben.nem akarlak te tulok, pont hogy egyetértek veled.
Wat? Egész Európában rendet fog tenni Vona? Vona fogja megoldani a svéd másod-harmadgenerációs bevándorlók problémáit? Hát hogy jön ez most ide? Mit nem értek?Vona bácsi rendet fog itt tenni, csak kapja meg a hatalmat.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:36
Sry. Azt hittem a lépkedjetek-többesszámban-tojáshéjakon mondatodból, hogy engem is belekeversz. Ezért írtam, hogy engem nem kell meggyőzni semmiről, mert abszolút megértem amiről írsz.H.E.H.E. írta:nem akarlak te tulok, pont hogy egyetértek veled.Szóval engem ne akarj meggyőzni semmiről.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:33
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:27
nem akarlak te tulok, pont hogy egyetértek veled.Szóval engem ne akarj meggyőzni semmiről.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:25
Nézd szerintem rossz emberrel kezdesz el vitatkozni, mert én rohadtul nem pártolok semmilyen szélsőséget és kiver a víz a naplopó, élősködő bevándorlóktól is, akik csak visszaélnek a rendszerrel. Szerintem ebből többet látok mint Te nap mint nap. Az én adóm(ami legmagasabb egész Európában) megy nekik.H.E.H.E. írta:szinte egész biztos vagyok abban Steve, hogy te nem köpöd le a keresztet a templomon ott svédben vagy nem fogdosol kislányokat kisfiúkat a haverokkal egy péntek este...
unalmas és nevetséges már ez, hogy figyelni kell, nehogy megsértsünk, megbántsunk másokat, mások érzéseit, hogy meg kell válogatni a szavakat, közben meg egyrészt pont emiatt tart ott a világ, ahol.
lépkedjetek csak tovább tojáshéjon, nehogy bárkinek is baja essék véletlenül.
Abszolút egyetértek. Akkor ezek szerint én is önző vagyok.lehet mindenki önző, hogy a saját és családja életét fontosabbnak tartsa másokénál.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:19
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:12
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 17., csütörtök 20:38
Tudom sajnos.rashidm írta:A legnagyobb baj Steve ez: dolgozni nem akar, a társadalomba nem akar beilleszkedni. Legalábbis jórészük tuti nem.Steve írta:Kontrollálni és beregisztrálni kell mindenkit. Mindenkinek kell rendelkeznie személyivel utána pedig munkát biztosítani nekik és be kell illeszkedjenek a társadalomba.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 17., csütörtök 20:30
A legnagyobb baj Steve ez: dolgozni nem akar, a társadalomba nem akar beilleszkedni. Legalábbis jórészük tuti nem.Steve írta:Kontrollálni és beregisztrálni kell mindenkit. Mindenkinek kell rendelkeznie személyivel utána pedig munkát biztosítani nekik és be kell illeszkedjenek a társadalomba.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 17., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:58
biztos csak trollkodsz, kérdés neked is mennyi kell még, hogy megvilágosodj.Pipita írta:[MOD]vagy ők vagy mi
I.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:01
Már 13 halott van.Realista24 írta:Úgy fest, a terror megérkezett Spanyolországba is. Barcelonában, a La Ramblán hajtott emberek közé egy furgon. Két halottról írnak.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 17., csütörtök 18:23
nyilván amióta nem egy videón lehet látni, hogy a tengerparton nyaraló családok közé megérkeznek a migránsok csónakokkal aztán befutnak az ország területére - nyilván mindenki nyomon van követve.... - nem volt kérdés, hogy meg fog történni.Realista24 írta:Úgy fest, a terror megérkezett Spanyolországba is. Barcelonában, a La Ramblán hajtott emberek közé egy furgon. Két halottról írnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 18:15
HozzászólásSzerző: peadani » 2017. augusztus 15., kedd 17:38
Szuper.Köszi a választ.CS0ki írta:Május elején voltam. Akármikor jó lehet, a tél nyílván kicsit más, de tavasz, ősz kirándulgatós, akkor ideális mászkálgatni. Nyáron viszont lehet fürdeni...Ki mit akar csinálni.Peričnik-vízesés kötelező!
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem