Abszolút így van!VanillaSky írta:Én nem szeretem azt a szurkolói attitűdöt, hogy "mindenki az én csapatom ellen van (és itt a csapat legyen X helyettesíthető elem). Viszont a kettős győzelem után még a goal.comon is Asensio kapott hatalmas dicséretet, majd a Barca agóniájáról, Messi egyedüllétéről volt véleménycikk. Valahogy Zidanenal kapcsolatban sem látom a hozsannázásokat, pedig nála még 100 milliós igazolások sem kellettek. 2 olyan meccs után ahol egy CR játszott 25 percet és Casemiro, Bale, Isco pihengetett egyet, egy 21 éves meg lőtt 2 bombát.Qva fárasztó ez a magyar síránkozás, hiba keresés, mocskolódás állandóan még egy ilyen meccs után is, ami tele volt gyönyörű megmozdulásokka..
Szóval kicsit furcsa ez, mégcsak nem is a galaktikus Realról kéne ömlengeni, mert Casemiro, LV, Asensio, Isco (Kroos is idevehető, mégha ő inkább az) nem volt az.
Amit én a magam részéről nem tudok felfogni, hogy miért jó ez a magyar "újságíróknak"?!
Mert ez egy magyar jelenség. Mondom itt nálunk azonnal jött a meccs után egy cikk a Real fantasztikus teljesítményét kiemelve, videokkal megfűszerezve a sarkazásokról, szerelésekről passzokról. Külön kiemelve Asensio gólja(mondjuk azt az index is kiemelte pozitívan)
De a barca jó sorozata után hetente ment az "űrfocizás", ömlengés. Ahogy írod lenne mit kiemelni a Real tegnapi és úgy eleve elmúlt évekbeli teljesítményéből.
Ramost sikerült kiemelni.

Szerintem valahol nagyon szomorú ez. Lehet mondani, hogy ha nem tetszik ne olvassam(lassan el is érik), van más forrásom amit anyanyelvi szinten tudok olvasni, nem szorulok rájuk. Viszont bánt, hogy miért kell a magyar emberek agyát tudatosan mosni, miközben a tényközlés lenne a feladatuk, nem a sarkítás, egy szemszögből megvilágítás, ködösítés.