Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hallgatás beleegyezés

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Én nem szeretem azt a szurkolói attitűdöt, hogy "mindenki az én csapatom ellen van (és itt a csapat legyen X helyettesíthető elem). Viszont a kettős győzelem után még a goal.comon is Asensio kapott hatalmas dicséretet, majd a Barca agóniájáról, Messi egyedüllétéről volt véleménycikk. Valahogy Zidanenal kapcsolatban sem látom a hozsannázásokat, pedig nála még 100 milliós igazolások sem kellettek. 2 olyan meccs után ahol egy CR játszott 25 percet és Casemiro, Bale, Isco pihengetett egyet, egy 21 éves meg lőtt 2 bombát.Qva fárasztó ez a magyar síránkozás, hiba keresés, mocskolódás állandóan még egy ilyen meccs után is, ami tele volt gyönyörű megmozdulásokka..
Szóval kicsit furcsa ez, mégcsak nem is a galaktikus Realról kéne ömlengeni, mert Casemiro, LV, Asensio, Isco (Kroos is idevehető, mégha ő inkább az) nem volt az.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mintha nem történne minden meccsen 1 ilyen

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Na jól van.Hál' Istennek megérkezett a szokásos nyomorult index cikk.
Megy a sírás.
Véletlenül sem "korszakos csapatról" olvashatunk és "űrfociról" a tegnapiak után..nem b+Sergio Ramos "parsztságáról"
Szomorú ez tényleg.
Érdekes módon a nem magyar média, fantasztikus fociról beszél.Dícsérik a Realt. Itt nálunk majdnem sikítoztak a gyönyörű Realos megmozdulásoknál tegnap.
Focit szerető emberek dolgoznak normális helyeken sportújságíróként akik élvezni tudnak pártatlanul egy fantasztikus futball előadást. Qva fárasztó ez a magyar síránkozás, hiba keresés, mocskolódás állandóan még egy ilyen meccs után is, ami tele volt gyönyörű megmozdulásokka..
Mindegy ő bajuk igazából, de nagyon gáz szerintem.
Megy a sírás.
Véletlenül sem "korszakos csapatról" olvashatunk és "űrfociról" a tegnapiak után..nem b+Sergio Ramos "parsztságáról"

Szomorú ez tényleg.
Érdekes módon a nem magyar média, fantasztikus fociról beszél.Dícsérik a Realt. Itt nálunk majdnem sikítoztak a gyönyörű Realos megmozdulásoknál tegnap.
Focit szerető emberek dolgoznak normális helyeken sportújságíróként akik élvezni tudnak pártatlanul egy fantasztikus futball előadást. Qva fárasztó ez a magyar síránkozás, hiba keresés, mocskolódás állandóan még egy ilyen meccs után is, ami tele volt gyönyörű megmozdulásokka..
Mindegy ő bajuk igazából, de nagyon gáz szerintem.
Azért sok mindent elmond a barca impotenciájáról, hogy két meccsen mindösszesen egy tizenegyessel tudtak gólt szerezni ellenünk.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nyilván nagy volt a szél.
Amúgy az mindegy ki mennyit dekázik, ha über jó a meccseken.

Amúgy az mindegy ki mennyit dekázik, ha über jó a meccseken.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
NSO-n már van is róla mentegető cikkRealista24 írta:Na látom Paulinhónak is meggyűlt a baja a dekázással.
https://twitter.com/PasionFutbolFC/stat ... 0281816064
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Látom teltház volt Paulinho bemutatásánál
komolyan hogy igazolhatták le a gránátvörös-kékek ez talány...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na látom Paulinhónak is meggyűlt a baja a dekázással.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ma olvastam naluk, hogy volt egy gyerek akinek nem a vereseg volt a legnagyobb szivfajdalma meg a kupa elvesztese, hanem hogy tobbet volt nalunk a labda.dzsi91 írta:Sose volt egy gerinces csapat,amikor megy a szekér minden szép és ők egy nagy család.amikor nem akkor meg ez van.Ők kaparni nem fognak,a küzdés nem hagyomány ott,csak a labdabirtoklás.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Sose volt egy gerinces csapat,amikor megy a szekér minden szép és ők egy nagy család.amikor nem akkor meg ez van.Ők kaparni nem fognak,a küzdés nem hagyomány ott,csak a labdabirtoklás.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Szamomra az volt a furcsa hogy amikor kikaptunk 5-0ara vagy 2-6ra vagy 0-4re ott legalabb indulatokat lattam, hogy erdekli a mieinket a vereseg, faj nekik.
Lattam hogy kaparunk, kuzdunk. Probaltuk nem hagyni hogy szorakoznak velunk es faltolgattunk.
De az egesz barcelonat ugy ahogy van hidegen hagyta a tegnapi meccs. Ugy jottek ki h mikor lesz mar vege. Az alazat legkisebb jeleit se lehetett rajtuk latni..
Lattam hogy kaparunk, kuzdunk. Probaltuk nem hagyni hogy szorakoznak velunk es faltolgattunk.
De az egesz barcelonat ugy ahogy van hidegen hagyta a tegnapi meccs. Ugy jottek ki h mikor lesz mar vege. Az alazat legkisebb jeleit se lehetett rajtuk latni..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Suarez egy hónapra kidőlt elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
A barsza egy nagy család,onnan senki sem akart menni csak neymar de ő meg lucifer ivadéka.kelemen.istvan írta:Thiago anno azért igazolt el, mert menni akart, vagy túladtak rajta? Mindenesetre örülök neki, hogy így történt. Egyel kevesebb gondjuk lenne..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Thiago nem kapott elég lehetőséget, és menni akart, és szerencséjére el volt cseszve a szerződése, így apróért ki tudták vásárolni.kelemen.istvan írta:Thiago anno azért igazolt el, mert menni akart, vagy túladtak rajta? Mindenesetre örülök neki, hogy így történt. Egyel kevesebb gondjuk lenne..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Thiago anno azért igazolt el, mert menni akart, vagy túladtak rajta? Mindenesetre örülök neki, hogy így történt. Egyel kevesebb gondjuk lenne..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na látom néhány Barcásnál a Szuperkupa meccs már csak felkészülési meccsnek számít.
Ramos a köcsög, mert feldobta a labdát, bezzeg, amikor Pep csinálta ezt Cével, akkor ő volt a király
Vagy amikor a labdaszedő gyerek dobta messze a labdát, ahelyett, hogy odaadta volna, ő is nagyon menő arc volt.
Ja igen, meg a második félidő a Barcáé volt...jah, miközben bemutattunk két új igazolást, hagytak egy kis helyet, ha meg gólt kellett volna rúgni, rúgunk még kettőt.
Ramos a köcsög, mert feldobta a labdát, bezzeg, amikor Pep csinálta ezt Cével, akkor ő volt a király

Ja igen, meg a második félidő a Barcáé volt...jah, miközben bemutattunk két új igazolást, hagytak egy kis helyet, ha meg gólt kellett volna rúgni, rúgunk még kettőt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Jelenleg én is így vagyok a dolgokkal, a BL-ben nem nagyon látok vetélytársat velünk szemben. Jó tudom a csapat bármikor kifoghat egy rossz napot aztán kizúghat a BL-ből, de ha azt nézem, hogy keretileg,csapatilag van-e olyan csapat aki felérhet hozzánk, azt kell mondanom nincs.dzsi91 írta: A bajnoki címért partyban lesznek,bl-ben szerintem esélytelenek.Ami azért fontos mert a bayernt is hasonlóan látom még ha ennyire nincsnek is leépülve.
Barca ideje leáldozóban, a BM tényező is lehetett volna, ha nem Jamest viszik oda hanem Alexis,Draxler,Carassco közül valamelyik playat.
A PSG Neymarral biztos erősebb lesz, de őket se érzem vetélytársnak ez ellen a Madrid ellen.
Juve,Atletico meg maradtak az Angolok, akik nem hiszem, hogy tényezők lehetnek a végső sikerben, persze aztán lehet rámcáfolnak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- dzsi91
Masodik évére gondoltam,ott káosz volt,de akkor is versenyben voltunk a címért vele is meg huánderamossal.
abban a legratyibb suszter korszakban tukorsiman lettunk bajnokok.