Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Amúgy fent vna már jó minőségben és magyar felirat is van hozzá, de ti várjatok becsülettel hétfőig a kalózkodással.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én még egybe sem futottam bele, GoT legnagyobb magyar oldala sem foglalkozik a résszel, aki hozzászólásban megemlít egy spoilert is, bannolják, ismerőseim sem raktak ki semmit, csak egy ember, hogy honnan lehet beszerezni hamarabb az új rész, itt is csend vanAnthony írta:Hétfőn mért jobb?M1Ö írta:Komoyan nem bírtátok ki a hétfőt a GoT 7x6-tal?Nem tudjátok mi a jó basszus...
![]()
Közbe ha nem laksz egy barlangban elspoilereznek mindent. És most aztán van mit elspoilerezni, nem egy filler rész.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hétfőn mért jobb?M1Ö írta:Komoyan nem bírtátok ki a hétfőt a GoT 7x6-tal?Nem tudjátok mi a jó basszus...

Közbe ha nem laksz egy barlangban elspoilereznek mindent. És most aztán van mit elspoilerezni, nem egy filler rész.
- P. Krisz
Feszültségkeltés.Realista24 írta: de hogy mennyire el vannak nyújtva a dolgok, és jelenetek...elkezdtem tekergetni.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Hát várni szar az biztos. Amúgy féltem, hogy belefutok a spoilerekbe. Így is sok okos teóriakent adja elő azt amit a kiszivargott forgató könyvben olvasott. Agyrakot kapok tőlük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Komoyan nem bírtátok ki a hétfőt a GoT 7x6-tal?
Nem tudjátok mi a jó basszus...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nézem a negyedik évadot az Americansból, nem rossz, de hogy mennyire el vannak nyújtva a dolgok, és jelenetek...elkezdtem tekergetni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
h3x0r: Ez a mondat az első évadban is elhangzott. Pont a minap láttam a jelenetet.

Akkor meg is van a sorozat zárójelenete.h3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet ezt már a könyvben olvastam, de valami olyasmi is rémlik, hogy akkor lehet újra gyermeke, amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor lehet gyereke ha Jon Snow akasztja be neki.h3x0r írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet ezt már a könyvben olvastam, de valami olyasmi is rémlik, hogy akkor lehet újra gyermeke, amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik.

- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet ezt már a könyvben olvastam, de valami olyasmi is rémlik, hogy akkor lehet újra gyermeke, amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik.peti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En is igy tudtam, hogy az a kuruzslas betett neki azzal a boszorkannyal.h3x0r írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg az elso evadban, amikor Khal Drogo haldoklott, akkor egy boszorkany segitsegevel nem tudom milyen fekete magiat hasznalva probalta megmenteni a ferjet, de nem sikerult, sőt, el is vetelt. Mintha a magia resze lett volna, hogy soha tobbet nem lehet gyermeke, de mar nem emlekszem pontosan. Ezek utan szulettek meg a sarkanyai, amit az egyetlen gyermekeinek tekint.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En is igy tudtam, hogy az a kuruzslas betett neki azzal a boszorkannyal.h3x0r írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg az elso evadban, amikor Khal Drogo haldoklott, akkor egy boszorkany segitsegevel nem tudom milyen fekete magiat hasznalva probalta megmenteni a ferjet, de nem sikerult, sőt, el is vetelt. Mintha a magia resze lett volna, hogy soha tobbet nem lehet gyermeke, de mar nem emlekszem pontosan. Ezek utan szulettek meg a sarkanyai, amit az egyetlen gyermekeinek tekint.Drake írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többször is elhangzott a 6.részben,hogy Daenerysnek nem lehet gyereke...Valami történt a korábbi évadokban vele ami nem ugrik be hirtelen nekem?Vagy netán Drogo dorongja átrendezte odabent?
- h3x0r
GoT 7x6
Amikor a Vereb Gendry porolykalapacsaval az egyiket fejbe vagta, a fel koponyajat levitte, de nem tudta megolni. (az 1:06:01-es verzioban 44:12-nel) Mikor ujra ra tamadt, akkor mar inkabb a jeget utotte, hogy beleessen a vizbe. Majd o is elokapott egy sarkanyuveget a zsebebol, amivel mar jutott is valamire.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miutan az ejkiraly barkit atvaltoztathat white walkerre, peldaul ott volt korabban az a csecsemo, ezert fogalmunk sincs, hogy osszesen hanyan lehetnek. Akik mellette voltak, azok csak a lovas tabornokai, rajtuk kivul a harcmezon is tobb egyszeru white walker van a sok elohalott kozott. Craster (Gilly apja/ferje) azert rendesen termelt az ejkiralynak. Azt nem tudjuk, hogy pontosan hany csecsemot adott oda, de a kicsi Sam volt pont a szazadik gyermeke.reeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na most walkerekből csak ennyi van??
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sima karddal pont hogy nem lehet oket megolni, csak sarkanyuveggel, valyriai acellal, tuzzel vagy sarkanytuzzel. A white walkereknel a sima tuz mar nem mukodik, de a sarkanytuz igen.ikarus93 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vittek magukkal obszidiánt, mindenkinél volt, de a Wightokat meg lehet ölni sima karddal,tűzzel is.
Amikor a Vereb Gendry porolykalapacsaval az egyiket fejbe vagta, a fel koponyajat levitte, de nem tudta megolni. (az 1:06:01-es verzioban 44:12-nel) Mikor ujra ra tamadt, akkor mar inkabb a jeget utotte, hogy beleessen a vizbe. Majd o is elokapott egy sarkanyuveget a zsebebol, amivel mar jutott is valamire.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg az elso evadban, amikor Khal Drogo haldoklott, akkor egy boszorkany segitsegevel nem tudom milyen fekete magiat hasznalva probalta megmenteni a ferjet, de nem sikerult, sőt, el is vetelt. Mintha a magia resze lett volna, hogy soha tobbet nem lehet gyermeke, de mar nem emlekszem pontosan. Ezek utan szulettek meg a sarkanyai, amit az egyetlen gyermekeinek tekint.Drake írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többször is elhangzott a 6.részben,hogy Daenerysnek nem lehet gyereke...Valami történt a korábbi évadokban vele ami nem ugrik be hirtelen nekem?Vagy netán Drogo dorongja átrendezte odabent?
6. Részben volt egy sokat mondható történés, ami szerintem Azor Ahai beigazolodasa :
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://68.media.tumblr.com/ab1352a732f ... zj_540.gif
Gondolom ez jelzi, hogy másodszor is feltamadt Jon most a jegben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://68.media.tumblr.com/ab1352a732f ... zj_540.gif
Gondolom ez jelzi, hogy másodszor is feltamadt Jon most a jegben.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Még mindig GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többször is elhangzott a 6.részben,hogy Daenerysnek nem lehet gyereke...Valami történt a korábbi évadokban vele ami nem ugrik be hirtelen nekem?
Vagy netán Drogo dorongja átrendezte odabent?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többször is elhangzott a 6.részben,hogy Daenerysnek nem lehet gyereke...Valami történt a korábbi évadokban vele ami nem ugrik be hirtelen nekem?

- ikarus93
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vittek magukkal obszidiánt, mindenkinél volt, de a Wightokat meg lehet ölni sima karddal,tűzzel is.Anthony írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ezek bányászták mint az agyatlanok az obszidiánt, akkor mért nem olyan fegyverekkel mentek a falon túlra he?GOT 7x06
Lesz még itt Deny-Jon smároltunk, fúúj pillanat
Nyilván ennek a nagy bányászásnak akkor lesz majd meg az eredménye, mikor eljön a Battle for the Dawn (Mások vs Emberek) az utolsó évadban.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Got76
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy írod bánysszák a dragon glasst, de az csak a walkerek ellen kell, ha jól vágom?, az élőhalottak simán megölhetőek.
Na most walkerekből csak ennyi van??
Mert akkor elég lett vna 3nyílvessző, meg egy Ramsay Bolton és vége is a.másoknak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy írod bánysszák a dragon glasst, de az csak a walkerek ellen kell, ha jól vágom?, az élőhalottak simán megölhetőek.
Na most walkerekből csak ennyi van??
Mert akkor elég lett vna 3nyílvessző, meg egy Ramsay Bolton és vége is a.másoknak.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vitték Gendryt, gondolom nem volt aki megkovácsolja őket nagy gyorsbanAnthony írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ezek bányászták mint az agyatlanok az obszidiánt, akkor mért nem olyan fegyverekkel mentek a falon túlra he?GOT 7x06

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ezek bányászták mint az agyatlanok az obszidiánt, akkor mért nem olyan fegyverekkel mentek a falon túlra he?GOT 7x06
Lesz még itt Deny-Jon smároltunk, fúúj pillanat