HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. augusztus 17., csütörtök 15:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 17., csütörtök 15:03
Ma olvastam naluk, hogy volt egy gyerek akinek nem a vereseg volt a legnagyobb szivfajdalma meg a kupa elvesztese, hanem hogy tobbet volt nalunk a labda.dzsi91 írta:Sose volt egy gerinces csapat,amikor megy a szekér minden szép és ők egy nagy család.amikor nem akkor meg ez van.Ők kaparni nem fognak,a küzdés nem hagyomány ott,csak a labdabirtoklás.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 17., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 17., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 17., csütörtök 13:39
A barsza egy nagy család,onnan senki sem akart menni csak neymar de ő meg lucifer ivadéka.kelemen.istvan írta:Thiago anno azért igazolt el, mert menni akart, vagy túladtak rajta? Mindenesetre örülök neki, hogy így történt. Egyel kevesebb gondjuk lenne..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 13:39
Thiago nem kapott elég lehetőséget, és menni akart, és szerencséjére el volt cseszve a szerződése, így apróért ki tudták vásárolni.kelemen.istvan írta:Thiago anno azért igazolt el, mert menni akart, vagy túladtak rajta? Mindenesetre örülök neki, hogy így történt. Egyel kevesebb gondjuk lenne..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 17., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 17., csütörtök 13:06
Jelenleg én is így vagyok a dolgokkal, a BL-ben nem nagyon látok vetélytársat velünk szemben. Jó tudom a csapat bármikor kifoghat egy rossz napot aztán kizúghat a BL-ből, de ha azt nézem, hogy keretileg,csapatilag van-e olyan csapat aki felérhet hozzánk, azt kell mondanom nincs.dzsi91 írta: A bajnoki címért partyban lesznek,bl-ben szerintem esélytelenek.Ami azért fontos mert a bayernt is hasonlóan látom még ha ennyire nincsnek is leépülve.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 17., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 17., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:38
Attól még mert az első éve nem sikerült jól, attól még lehet ügyes gyerek. Valaki írta valamelyik topicban, hogy a Sevillaban is jó volt. Igaza van, pluszban a Villarrealban is az egyik legjobb volt. Mondjuk ott bal szélsőt játszott és nem Iniesta szerepkörben számoltak vele.BlancoMark írta:Gyamoltalan semmi. Kerdezzetek meg egy Barca szurkolot milyen remalmok gyotortek oket az elozo szezonban. Az egyik biztos az AndreGomes-Denis Suarez kozeppalya.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:38
Ez is egy nézőpont. Szerintem per pill jól jön nekik a sorsolás, most még összerázódhatnak. A tavasz még messze van.BlancoMark írta:A konnyu szezon eleji sorsolasukat forditva is nezhetjuk:
minden huzos meccsuk tavasszal a BL kieses idoszakban lesz. Es a cserepadjuk minosege igen keves lesz oda.
Ezt én is elképzeltem márCS0ki írta:Én Balenél érteném meg ezt a döntést, de nagyon...Neymar a fő kakas akart lenni a szemétdombon, hát keresett egy saját szemétdombot. Minden ballaszt lecsupaszítása mellett ez a történet. Én megértem döntését.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:22
Gyamoltalan semmi. Kerdezzetek meg egy Barca szurkolot milyen remalmok gyotortek oket az elozo szezonban. Az egyik biztos az AndreGomes-Denis Suarez kozeppalya.KAG írta:Pedig ez a Denis gyerek tök ügyes.
5x jobban megtartanám mint Deulofeut
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:07
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:06
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem