HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 9:42
Kicsit a Barcáról.
Semedo jó lesz, neki focistára hasonlító mozgása és alkata van.
Denis Suarez miért nem kapott lehetőséget? Legjobb volt az előző meccsen szerintem Umtiti mellett.
Busquets egyértelműen tiltakozik a vezetőség munkássága ellen. Legalábbis nekem a két meccs alapján nagyon beleszarok stílusból ez jött le, és még csak ideges sem volt. De bevallom, csak ellenünk látom játszani.
Ter Stegen szerencsére úgy néz ki (szintén a két meccs alapján), hogy Valdes szintjét üti meg. Benzema helyzeténél is, amikor vállal védett, óriási makkja volt. Ha jól tudom nincs kapuskérdés náluk, szóval ez jó.
Messinél a szokásos év eleji forma van, sétálgatós, leszarom stílus, szinte biztos, hogy neki sem tetszik, ami megy a klubnál, mert ő még mindig azt csinál a pályán a labdával amit akar. Viszont az is igaz, hogy neki kellenek olyan emberek mint Xavi, Iniesta vagy Neymar, mert az ilyen szervezett középpályával és csapattal, mint mi, nem tud mit kezdeni. De ettől nem lesz szarabb játékos, de örök igazság, hogy egy fecske nem csinál nyarat.
Suarez a végletek embere. Egyszer bepattan neki az is, amit szögletzászlóra rúgna, máskor meg Higuainoki magasságokban játszik. A két meccsen szerencsére utóbbit láttuk, de ami jobban feltűnt, hogy jobban veszekedett a társaival, mint Cé a legrosszabb napjain.
Többet nem nagyon akarok írni, mert én nem vonnék le nagy következtetéseket ebből a két meccsből, mert nagyon csalóka a Barca helyzete. A Neymar ügy talán valaminek a kezdete, nem véletlen fogadta el a PSG ajánlatát. A vezetőség valamit nagyon elrontott, nekünk abban kell reménykedni, hogy még sokáig a székükben maradnak, mert számomra nagyon úgy tűnik, hogy a játékosoknak egyáltalán nem tetszik, és ennek a pályán is hangot adnak, sőt, még a mérkőzés utáni nyilatkozatokban is.
Tartom, hogy nem ennyire rossz a Barca, viszont mi még ennél is jobbak lehetünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema