HozzászólásSzerző: oroszisti » 2017. augusztus 15., kedd 12:45
Ki allitja be potolhatatlannak ? Nem igazan olvasok itt ilyen hozzaszolasokat. De ev kozben se mindenki kuldte el a csaba. Peldaul nekem se volt vele semmi bajom, cserenek tokeletes volt. El lett adva, jott Ceballos. Nyilvan nem hatszor jobb jatekos, de nagyon jo igazolas volt, jobban illik a keretbe, hatalmas lehetoseg van benne. Elment Morata, Mariano jott Mayoral. Na ez az ami nem okes.
Azt meg kar vitatni hogy nagyon sokat koszonhetunk a tavalyi evben Moratanak es Jamesnak, meg ha ezt egyeseknek nehez belatni...
Amugy en sem latom egetoen szuksegesnek csatar igazolasat, ha a Bale, Benzema parosbol legalabb egy csere lesz. Mondanam hogy mindketto, de olyan biztos nem lesz. Akik meg itt csatar utan vagyakoznak, azoknak nyilvan nem biznak benne, hogy szerkezetet valtunk. Ami azert valljuk be ertheto, mert miota itt van Zidane, Benzema es Bale nem sokat ucsorgott a padon...
Ha rajtam mulna Asensio, Ronaldo paros lenne a kezdo. Bale, Benzema meg uldogelhet a padon. Sot ezzel a velemennyel lehet egyedul leszek, de ha nyar elejen valasztanom kellett volna, hogy Bale, Benzema vagy Morata, James tavozzon, akkor az elsore szavaztam volna. Annak fenyeben hogy tudom hogy a ket B szinte biztos beton kezdo...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------