Én meg már kezdtem aggódni hogy elbalf.szkodják a szelómatMarci77 írta: Mire leírom Reus 5-2

Azt meg kell hagyni nagyon szépen játszanak.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 14., szombat 20:12
Én meg már kezdtem aggódni hogy elbalf.szkodják a szelómatMarci77 írta: Mire leírom Reus 5-2
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 14., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 14., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 14., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 14., szombat 18:31
Hát igen, ráadásul elég olcsón, asszem egy tizesért adta el a Milan...Remy írta:Ja, hogy Boateng az átigazolási szezon végén a Schalkéba szerződött?Jó tudni
De örülök neki, mert nem tartom rossz játékosnak, és így legalább Szalai csapat erősödik. Jobb emberekkel a háta mögött több gólra lehet képes.
Neki sem kellett volna a bundesligában maradnia szerintem, mehetett volna inkább Angliába, ez a Wolfsburg nagyon vérszegény csapat.Anis írta:szegény Luis Gustavonak nem akar ez összejönni. Előző idegenbeli meccsen is piros (64.-ben), meg ma is két sárgával kiállítják (79+85).
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 14., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 9., hétfő 18:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 31., szombat 21:38
Ott sok más nehezen érthető dolog is van,de az tény,hogy a csapata,sikeres volt(ami szerintem neki max 10%-ban köszönhető). Ez az manusz a világ valaha volt egyik legszerencsésebb edzője,aki jókor volt jó helyen,ezt pedig arra alapozom,hogy azon kevés meccsen,amikor a barcának nem ment,akkor pep semmit....semmit.....semmit.....semmit nem tudott soha hozzátenni.vannak nehezen érthető dolgok (mit keres a világ egyik legjobb szélső védője a középpályán, miközben tele vannak minőségi kp-vel) de hát ugyanilyen értetlenül áltam az előtt, hogy a nullkilométeres, 5 percenként hibázó busquets kiszorítja yaya tourét.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 31., szombat 13:31
Azzal nincs baj, de ha mindenáron sakk-matt helyzeteket ne akarjunk kialakítani, hanem tartsuk meg Mourinho jó szokását és minél hamarabb próbáljuk befejezni az akciót. Ergo: stabil, labdabiztos(ügyes), gyors kp, gyorsan felépített támadások és még gyorsabb és gyilkosabb támadó 3-as. És ez a támadó 3-as letámadásban is jeleskedhet, mivel gyorsak és rendkívül harapósak. Főleg Benzema meg Özil.Press írta:
És ennek ellenére mégis a rövid passzos, Barca-zsugára hajazó játékot erőlteti Ancelotti. Fcuk logic.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 31., szombat 13:13
Ez most mi?Press írta:És ennek ellenére mégis a rövid passzos, Barca-zsugára hajazó játékot erőlteti Ancelotti. Fcuk logic.Wertz írta:Igen annyiért olcsó, de minek? Bale érkezésével talán a világ 2 legjobb szélsője lesz tagja a csapatnak. Plusz ott van a még Di María, Özil, akiktől semmivel sem jobb vagy rosszabb, és még Jese személyében van egy fiatal tehetség szélsőnk is
Tömve vagyunk szélsőkkel
HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 31., szombat 9:57
És ennek ellenére mégis a rövid passzos, Barca-zsugára hajazó játékot erőlteti Ancelotti. Fcuk logic.Wertz írta:Igen annyiért olcsó, de minek? Bale érkezésével talán a világ 2 legjobb szélsője lesz tagja a csapatnak. Plusz ott van a még Di María, Özil, akiktől semmivel sem jobb vagy rosszabb, és még Jese személyében van egy fiatal tehetség szélsőnk isGalacticos írta:én sem. de a 11millióért lásd be ajándék.
Tömve vagyunk szélsőkkel
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 31., szombat 9:02
Ebben nem feltétlenül a játéktudás játszott szerepet.vannak nehezen érthető dolgok (mit keres a világ egyik legjobb szélső védője a középpályán, miközben tele vannak minőségi kp-vel) de hát ugyanilyen értetlenül áltam az előtt, hogy a nullkilométeres, 5 percenként hibázó busquets kiszorítja yaya tourét.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 31., szombat 3:19
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 30., péntek 21:48
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 30., péntek 21:47
Amiatt lehet hogy sír. De lehet azért némi kárörvendés is van benne, azután hogy télen kivágták, a zseniális utódja meg hát csinál amit csinál.h3x0r írta:torjack írta:Lehet, hogy Heynckes azért egy picit most vigyorog otthon a fotelben.
Vagy inkabb sir, mert pont most teszik tonkre azt, amit o letrehozott.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 30., péntek 21:40
torjack írta:Lehet, hogy Heynckes azért egy picit most vigyorog otthon a fotelben.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 30., péntek 21:21
Martinez asszem nincs teljesen rendben, de ha rendben lenne akkor meg alighanem védőbe tenné. Hogy Lahm-ot milyen indíttatásból nyomatja kp-n az rejtély.guardiola bayern gyors játékát, azt a játékot amivel tavaly baszott jók voltak a saját hülyeségével szépen tönkreteszi. a jelenlegi legjobb jobbhátvédből középpályást csinál? minek? kiveszi javimartinezt a csapatból? ha sérült akkor bocs de asszem nem az.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 30., péntek 21:05
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 30., péntek 17:59
Alapértelmezésben nem szélső, inkább tkp. szerintem. Játszott a Milanban kkp-t is meg szélsőt is. Jó formában elegendő középpályára, csak nem a szűk elit ellen.Wertz írta:Tévedés! Boateng szélső. Középpályára ő kevéstorjack írta:Boateng kb. annyira szélső mint Özil. Ha jött volna, kkp-ra megy. Nyilván ott is vagyunk elegen, főleg ha Illarra és Xabi is visszatér.
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. augusztus 30., péntek 17:51
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem