Karim Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Karim Benzema - 9
biztos, hogy R24 írta a benzemás cikket
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tegnapiért jár a pacsi, most odatette magát. Ezt a formát kellene állandósítania, és senkinek egy rossz szava se lesz rá azt hiszem
Nagyon-nagyon rég játszott ilyen jól. A sok fikázás után most megérdemel egy tapsot. Ha ezt tudná állandósítani nem lenne gond.
Tegnap mintha lett volna 3-4 labdaszerzése is, ami mostanság nem nagyon szokott előfordulni...Sajnos még mindig sokat töketlenkedik, de passzjátéka tegnap korrekt volt, a labdákat is jól tartotta meg. Kár, hogy nem lesz neki olyan sok meccse, amin így játszik vagy esetleg jobban.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Kedvenc játékosom a jelenlegi csapatból, és sokszor felidegesít a sétálásával, de (lehet elfogult vagyok) amikor a legjobban kellett tavalyi szezonban is bemutatott egy olyan cselsorozatot ami nélkül nem duplázunk, és tegnap este is befűzte az oktató filmet. Ha őszinte vagyok, ezek miatt megbocsátom neki amit művel, pedig igen durván adja elő néhanapján. Tegnap asszony bejön: "Na Benzinek van kedve focizn, nem esik az eső?"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jogosbabaking írta:Zidane és csapata azonban a széltől is óvja játékosait, így Benzemát is
R24 - esőt akaratál írni ugye?![]()
![]()
A tegnapiért jár a pacsi. Ahogy lefordult a gólja elött az klasszis megmozdulás.
A játékától már felállt, a góljától meg el is durrantam. Jobbal felpörget, ballal beveri.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Zidane és csapata azonban a széltől is óvja játékosait, így Benzemát is
R24 - esőt akaratál írni ugye?
A tegnapiért jár a pacsi. Ahogy lefordult a gólja elött az klasszis megmozdulás.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak a felét R, csak a felét.Realista24 írta:Nem fog
Trust in me.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem fogM1Ö írta:Érdekes lesz a következő 2 hét, mert ha van egy ilyen Benzemánk, egy a múltkori CR-rel, akkor nem kell M'Bappe, pláne nem 150+ milliókért. Amit ma lenyomott azt egyetlen egy másik 9es sem tud. Igen, drága Barcás kollégák, még a drága Suarezetek sem. Valaki pofozza már fel úgy Isten igazából, a kurva életbe, hogy a szezon minimum felében ilyen szintet hozzon!
Trust in me.
De nem is kell, ahogy megvagyunk Cé és Bale nélkül, úgy nélküle is. Továbbra is az van, hogy Mbappénak kell a Real, nem pedig fordítva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Érdekes lesz a következő 2 hét, mert ha van egy ilyen Benzemánk, egy a múltkori CR-rel, akkor nem kell M'Bappe, pláne nem 150+ milliókért. Amit ma lenyomott azt egyetlen egy másik 9es sem tud. Igen, drága Barcás kollégák, még a drága Suarezetek sem. Valaki pofozza már fel úgy Isten igazából, a kurva életbe, hogy a szezon minimum felében ilyen szintet hozzon!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy Piquét elfektette, az mindent megért. Tavaly kb. egy évet kellett várni egy ilyenre, amikor az Atma védelmét oktatta, most kijött a második tétmeccsen.
Mi ez, ha nem fejlődés?
Mi ez, ha nem fejlődés?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Én nekem mindig is a kedvesebb játékosok közé tartozott, tavaly is végig védtem, hogy majd formába lendül. De mostmár pad. Elmenni nem fog, talán még nem is szükséges, de szépen verekedje ki magának a helyet. Ha kell hozzanak egy kicsit jobb cserecsatárt is mellé. Ez tarthatatlan, látszik azért mindig pár megmozdulásán,hogy nem a képességeivel van a baj. Elvileg a kondija is a nyári edzőképek alapján több mint ,rendbe kéne hogy legyen. Tessék jegelni kicsit a kezdőtagságát, aztán kiderül mennyire érdekli a téma. Küzdje visszza magát a kezdőbe. Tudom valszeg nem ez fog történni,mert egyetlen csatár a keretben, de jó lenne mostmár előre is úgy válogatni,hogy a legjobbak játszanak. Annyira elkényelmesedett ,hogy már ez lesz a veszte sajnos. És megtudom érteni, kb mourinho 3.szezonja óta folyamat fix betonkezdő. Valamit kezdeni kell vele,de sürgősen
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nagyon szar meccse volt, de gyonyoru volt ahogy elfektette Piquet bicikli csellel.
https://www.youtube.com/watch?v=0QeMbKNxRAU
https://www.youtube.com/watch?v=0QeMbKNxRAU
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
Basszus ez a 12 döntő 0 gól elég para. Mégiscsak a Real Madrid csatáráról van szó. Elképesztő.
- nzooli93
Most gyors megnéztem eredményeken a vb selejtezős meccseiket..mindegyiken a pogba matuildi payet griezman sissoko giru a kezdő..annyi ,hogy 1x van talán kante matuildi helyett ,és gameiro elől mikor giru sérült volt ősszel..emlékszem minden válogatott szünetbe szidtam itt desampot
esze ágába sincs fiatalokat beépíteni..és mivel selejtezőkön ez a csapat játszottn em tudom elképzelni ,hogy ezen változtasson nagyot változtasson vb-re..martial meg coman is végigpadozta az eb-t pedig előtte mindkettőnek bika szezonja volt..égniük kell csúnyán jövőre ,hogy eltakarítsák az edzőt ,és legyen esélyük még kimaxolni a mostani generációt
- M1Ö
Na mondjuk a selejtezős meccseiket nem láttam. Akkor ez szomorú. De ha az angolok elleni meccs nem győzte meg Deschamps-ot, akkor reménytelen a szitu. Ott akkorát játszott Pogba, Dembelé meg M'Bappé, hogy csak úgy füstöltek az angolok...nzooli93 írta:Pedig selejtezokon is padon ulnek a fiatalok.payetek jatszanak meg mindig
- nzooli93
Pedig selejtezokon is padon ulnek a fiatalok.payetek jatszanak meg mindigM1Ö írta:Nem létezik, hogy ne újitson. Ha tényleg marad a VBre is az EB féle csapat, akkor kb én is ülhetnék a padon.Realista24 írta:Előbb várd meg hogy miként küldi fel őket Deschamps
Szerintem Griezmannak nincs amúgy helye. Se nem csatár, se nem tkp.. Annyira meg nem jó, hogy rászabjak a válogatott játékát.
Benzemat meg kellene nézni a fiatalokkal, de őt se erőltetnem már én se mindenáron.
Benzemat meg kellene nézni a fiatalokkal, de őt se erőltetnem már én se mindenáron.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Nem létezik, hogy ne újitson. Ha tényleg marad a VBre is az EB féle csapat, akkor kb én is ülhetnék a padon.Realista24 írta:Előbb várd meg hogy miként küldi fel őket Deschamps