augusztus 31H.E.H.E. írta:csak egy kérdésem van:
hol van már bappe?
nem látom, hogy tartaná a bernabeuban a 19-es mezt.

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:45
augusztus 31H.E.H.E. írta:csak egy kérdésem van:
hol van már bappe?
nem látom, hogy tartaná a bernabeuban a 19-es mezt.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:09
Enzo?BBeno írta:volt mar a tortelem soran apa-fia egyszerre bl gyoztes? vagy liga gyoztes?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 18:53
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:26
Nincs itt semmi probléma, egy csatár még megfér a keretben.H.E.H.E. írta:ugyanakkor ramos állítólag beszélt pereccel, aki hazardra mozdult rá, hogy így hogy felnőtt isco, kovacsics és asensio is a feladathoz, így már nem kéne megbontani az öltözői egyensúlyt, namost akkor hogy jön így bappe, aki nyilván a kezdőbe jön és valaki elől elveszi a perceket.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:53
Jardim nyilatkozatát láttam valamelyik nap: hogy nem büntetik a játékost, hanem óvják, mivel egy 18 éves gyerek számára a helyzet, amiben épp Mbappé van, nagyon nem egyszerű. Nem tudom, mire utalt, de szerintem a gyerek keményen vacilál az álmai és a pénz között.Realista24 írta:L'Equipe: Mbappe will have to sit out in the next game vs Metz too until his future is clarified.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 16., szerda 22:56
H.E.H.E. írta:bappe-lukaku-rashfordMourinho azt mondta, hogy még egy játékos hiányzik...![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 16., szerda 22:51
bappe-lukaku-rashfordMourinho azt mondta, hogy még egy játékos hiányzik...![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 16., szerda 22:48
H.E.H.E. írta:sztem csak akkor, ha béláról szárnyra kapnak hírek.Ladislao Suarez írta:SkySports szerint új lendületet vett a Real-Mbappé saga. Khelaifi állítólag nem akar tovább várni rá, így a napokban felgyorsulhatnak az események. Remélem tényleg lesz már valami.![]()
cselszi állítólag érdeklődik, hogy nevezzük meg, mennyiért adjuk oda (nyilván én nem lennék jelen esetben jó üzletember, mert még én fizetnék az orosznak...)
ugyanakkor ramos állítólag beszélt pereccel, aki hazardra mozdult rá, hogy így hogy felnőtt isco, kovacsics és asensio is a feladathoz, így már nem kéne megbontani az öltözői egyensúlyt, namost akkor hogy jön így bappe, aki nyilván a kezdőbe jön és valaki elől elveszi a perceket.
szóval csak akkor látok reális esélyt, ha vagy a mu vagy a cselszi van akkora balfasz, hogy béláért felbontják a malacperselyt.
és mivel van kb 2 hét a végéig, 2 ekkora üzlet nem hiszem, hogy végbemegy, úgyhogy 95%, hogy mindenki marad a picsáján.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 16., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 16., szerda 21:29
20 voltH.E.H.E. írta:tényleg matuidi 18 millióba került a juvénak?
ilyen van geci?
milyen üzletek mehetnek ott a háttérben?
mindenki hülyének van nézve bazmeg...
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 16., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 16., szerda 20:03
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 16., szerda 18:23
sztem csak akkor, ha béláról szárnyra kapnak hírek.Ladislao Suarez írta:SkySports szerint új lendületet vett a Real-Mbappé saga. Khelaifi állítólag nem akar tovább várni rá, így a napokban felgyorsulhatnak az események. Remélem tényleg lesz már valami.![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 16., szerda 17:23
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 16., szerda 12:35
Ez az FFP-n is múlik, de ahogy a mellékelt ábrán is látszik, könnyedén kijátszható a dolog. Az a vicces, hogy most a Real "mutat jó példát", egészen olcsón hozunk nagy jövő előtt álló fiatalokat, amíg lehet. Mert innentől a kisebb klubok is emelni fognak a kivásárlási árakon előbb-utóbb.Kíváncsi leszek, hogy hol állnak meg az árak, mi lesz a plafon.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2017. augusztus 16., szerda 12:31
Nem egyértelmű? A PSG-s hírek elhallgattak. Amíg más nem igazolta le, van esélyünk rá.H.E.H.E. írta: honnan veszed?
Remélem igazad lesz!Kerlon írta: 50%.
Szerintem jönni fog.
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. augusztus 16., szerda 12:17
Az a baj, hogy ezzel a Neymar Sagaval nagyon sokat borultak az árak, mostantól 1 jó idény után, mindenki 100 fölött fog érni. Kíváncsi leszek, hogy hol állnak meg az árak, mi lesz a plafon.Kerlon írta:Én azt tudom elképzelni, hogy Mbappe hozzánk jönne, de sokat kért a Monaco, amit csak a PSG adna meg, viszont oda nem menne minden áron, csak iszonyatos fizetésért, ami viszont a PSG-t már borítja is az FFP miatt. Így vagy mi emelünk majd a végső időszakban és sikerül megegyezni velük vagy marad a seggén.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem