Anthony írta:GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár benne volt a részben is ugye: Gilly amit felolvas Sam-nak abból arra lehet következtetni, hogy Rhegar érvénytelenítette a korábbi házasságát (annulment), és össze is házasodtak Lyannával, ergo Jon a törvényes örököse, és ezek alapján a Vastrónra ő a jogosult. Ja és a Jon+Dany sem nagyon jöhet össze, mert Dany a nagynénje (bár ha követik a régi Targaryen szokást, vagy Cersei-éket, akkor semm probléma).
És ezzel az északi helyezkedések is mindjárt érdekesebbek lesznek, mert amint kiderül, hogy a King in the North egy Targaryen, akkor szerintem annyira nem lesznek elragadtatva, és Sansa törekvései, hogy uralkodjon egyből komolyra fordulnak majd. Talán Kisujj már ezen mesterkedik, annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra
Ez mondjuk nem masszív spoiler annak, aki figyelte is az 5. részt és nem látta.
Kis teóriám ezzel kapcsolatban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel Jon Targaryen és Stark ivadék (Tűz és Jég én még mindig erre asszociálok), jogos trón örökös (mondjuk ő soha nem akart uralkodni, hanem választották!!), ezért ő lesz a hét királyság ura, akit észak is elfogad, mert már egyszer megtette és nem fogja őket érdekelni a hovatartozása. Sansat meg majd megteszi Deres/Észak úrnőjévé.
Kisujjat szerintem vagy lefejezik vagy felkerül Arya listájára, amiket tett azokután kétlem, hogy életben tartanák. Jonnak is a bögyében van alapból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K