Milyen volt élőbe látni ahogy Ronaldo letérdelteti a Camp Nout?palesz77 írta:Spanyoloknál csak azt büntetik, ami a jegyzőkönyvbe is bekerült. Világ legnagyobb ökörsége a 21. században szerintem, mégse változtatnak rajta..

Csak viccelek.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 16., szerda 21:17
Milyen volt élőbe látni ahogy Ronaldo letérdelteti a Camp Nout?palesz77 írta:Spanyoloknál csak azt büntetik, ami a jegyzőkönyvbe is bekerült. Világ legnagyobb ökörsége a 21. században szerintem, mégse változtatnak rajta..
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 16., szerda 16:30
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 16., szerda 14:11
Bíznak a bíróikaban. Ami nem lenne baj, mert bár elmaradott, de következetes a módszer. Csak akkor felkészültebb bírókkal kellene rendelkezniuk.palesz77 írta:Spanyoloknál csak azt büntetik, ami a jegyzőkönyvbe is bekerült. Világ legnagyobb ökörsége a 21. században szerintem, mégse változtatnak rajta..
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 16., szerda 14:09
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 16., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. augusztus 16., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 16., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 13:55
Egy brazil válogatott, azért!!! Igaz, hogy ő még gyerek volt, amikor utoljára jó volt a brazil válogatott, de nem számít nálatok.palesz77 írta:A "Barto cégének köze van kínához" okon kívül egy logikus magyarázatot se találtam még arra, hogy miért egy 29 éves kínában játszó ember jött 40 millióért pl N'Zonzi helyett, ha már ilyen ember kellett mindenképp, szóval passzolom. Alapból se hiszem, hogy a focizni kevésbé tudó, de ütköző játékosokból van hiány a középpályánkon, de persze ez csak személyes vélemény - amit élőbe mondjuk még inkább megerősítettem magamban.Realista24 írta:Azt nem értem, hogy a Barcánál miért nem merült fel Matuidi neve. Palesz esetleg? 20 milliójába fáj a Juvénak elvileg, Paulinho meg 40 volt.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 16., szerda 13:50
A "Barto cégének köze van kínához" okon kívül egy logikus magyarázatot se találtam még arra, hogy miért egy 29 éves kínában játszó ember jött 40 millióért pl N'Zonzi helyett, ha már ilyen ember kellett mindenképp, szóval passzolom. Alapból se hiszem, hogy a focizni kevésbé tudó, de ütköző játékosokból van hiány a középpályánkon, de persze ez csak személyes vélemény - amit élőbe mondjuk még inkább megerősítettem magamban.Realista24 írta:Azt nem értem, hogy a Barcánál miért nem merült fel Matuidi neve. Palesz esetleg? 20 milliójába fáj a Juvénak elvileg, Paulinho meg 40 volt.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 16., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 16., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 16., szerda 13:42
Bale csatárban? AtyaégwZoLee7 írta:Én meg csavarnék a dolgokon egyet, menne egy Modric,Kova,Casemiro,Kroos kp, előttük Isco, előtte Bale. Gőzöm sincs miért Benzemát akarjátok tolni és Bale kezdjen padon. Utóbbi legalább hajtott, Benzemán az akarás legkisebb jelét sem láttam, és szerintem Bale még mindig gyorsabb, a Barca nyomni fog, kitámad, lesz ott terület amit Bale befuthat. Egy ilyen kp-val nem tudják felvenni a versenyt, nem tudnak áttörni rajta, megkerülni is szinte alig lehetne. Sebesség is lenne benne, csak engedni kell Kovát feljebb menni, Casemiro őrizze Messit olyankor.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 16., szerda 13:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 13:04
Kétlem, hogy kockáztatni Zidane, nem olyan fajta.gólvonal írta:Ceba ma kezdo lesz, erzen...
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. augusztus 16., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 16., szerda 12:52
Ezt nem vitatom.Casemiro szerintem hasznos ott, csak a helyén kell kezelni.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. augusztus 16., szerda 12:32
Jogos. Bennem az is felmerült, hogy esetleg Bale - Kova csere.RealMadridFanatic írta:Mondjuk nem tudom miért Kovacicot akarja mindenki kivenni. Ugyanabban a szerepkörben mehetne, mint az odavágón, Casemiro meg pad. Iniesta sem lesz, bárki helyettesíti, gyengébb lesz a középpálya. Messi indulóját meg Kovacicon kívül nem nagyon veszi fel egyik középpályás sem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 16., szerda 12:31
Én ezt az agyonverést azért nem egy spanyol szuperkupára tartogatnám.Persze bánni nem fogom ha jól megrakjuk őket így szezon kezdésnek.De meg kapják majd a jussukat ők is mint mindenki akinek tartoztunk ebben biztos vagyok.Galacticos írta:én nem csak egy szuperkupa győzelmet akarok, ahol lövünk hazai pályán egy gólt, és kihozzuk 1-1re. meg kell őket verni. már nagyon meg kéne őket semmisíteni.wZoLee7 írta:Nem, végül is szuperkupán történt mind a kettő, a 4 meccsel meg nem lehet vitatkozni, ha el is törölnék a 2. sárgát, akkor 1 ma és 3 a bajnokságban. 3:1-ről indulunk, 3! idegenben lőtt góllal, ezt ha nem tudják lehozni CR nélkül akkor egész nyugodtan eláshatják magukat Bale-ék. Annyi a dolguk, hogy egy erősen kitámadó barca ellen szerezzenek egy gólt
úgy ahogy ők tették velünk többször is, ehhez viszont kellene egy ronaldo.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 16., szerda 12:28
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem