Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kodo

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 16., szerda 11:53

Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kisujjat szerintem vagy lefejezik vagy felkerül Arya listájára, amiket tett azokután kétlem, hogy életben tartanák. Jonnak is a bögyében van alapból.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kisujj nagyobb szarkeverő annal hogy csak úgy parkolópályára tegyék. Szerintem valakit magával fog rántani még ha meg is hal. Sansára tippelnék.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 16., szerda 11:52

Anthony írta:GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elvileg az a levél volt az, amit Sansa írt Cersei utasítására Robbnak azt hiszem az első évadban,
hogy menjen és hajtson fejet Joffrey-nak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 11:50

Anthony írta:GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár benne volt a részben is ugye: Gilly amit felolvas Sam-nak abból arra lehet következtetni, hogy Rhegar érvénytelenítette a korábbi házasságát (annulment), és össze is házasodtak Lyannával, ergo Jon a törvényes örököse, és ezek alapján a Vastrónra ő a jogosult. Ja és a Jon+Dany sem nagyon jöhet össze, mert Dany a nagynénje (bár ha követik a régi Targaryen szokást, vagy Cersei-éket, akkor semm probléma).

És ezzel az északi helyezkedések is mindjárt érdekesebbek lesznek, mert amint kiderül, hogy a King in the North egy Targaryen, akkor szerintem annyira nem lesznek elragadtatva, és Sansa törekvései, hogy uralkodjon egyből komolyra fordulnak majd. Talán Kisujj már ezen mesterkedik, annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra
Ez mondjuk nem masszív spoiler annak, aki figyelte is az 5. részt és nem látta.
Kis teóriám ezzel kapcsolatban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel Jon Targaryen és Stark ivadék (Tűz és Jég én még mindig erre asszociálok), jogos trón örökös (mondjuk ő soha nem akart uralkodni, hanem választották!!), ezért ő lesz a hét királyság ura, akit észak is elfogad, mert már egyszer megtette és nem fogja őket érdekelni a hovatartozása. Sansat meg majd megteszi Deres/Észak úrnőjévé.

Kisujjat szerintem vagy lefejezik vagy felkerül Arya listájára, amiket tett azokután kétlem, hogy életben tartanák. Jonnak is a bögyében van alapból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 16., szerda 11:43

GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár benne volt a részben is ugye: Gilly amit felolvas Sam-nak abból arra lehet következtetni, hogy Rhegar érvénytelenítette a korábbi házasságát (annulment), és össze is házasodtak Lyannával, ergo Jon a törvényes örököse, és ezek alapján a Vastrónra ő a jogosult. Ja és a Jon+Dany sem nagyon jöhet össze, mert Dany a nagynénje (bár ha követik a régi Targaryen szokást, vagy Cersei-éket, akkor semm probléma).

És ezzel az északi helyezkedések is mindjárt érdekesebbek lesznek, mert amint kiderül, hogy a King in the North egy Targaryen, akkor szerintem annyira nem lesznek elragadtatva, és Sansa törekvései, hogy uralkodjon egyből komolyra fordulnak majd. Talán Kisujj már ezen mesterkedik, annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 11:38

Font van a nagy TK-ban is már.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 16., szerda 11:32

Kerlon írta:Elvileg a spanyol HBO véletlenül hozzáférést adott a felhasználóinak a trónok 6. részéhez.
Magyarul nem fizettek a hackereknek :)
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 11:29

Elvileg a spanyol HBO véletlenül hozzáférést adott a felhasználóinak a trónok 6. részéhez.
K

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. augusztus 16., szerda 10:31

KAG írta:Régi Twin Peaks-t nézi valaki?
Én az új helyett véletlen azt kezdtem el, de nagyon jó! :D :agree:
Amikor eszembe jut a Twin Peaks :'(

Minden idők legkultikusabb sorozata, kötelezővé tennem mindenkinek.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 9:47

kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az Fekete Várban is támadt fel hulla, Mormont parancsnokot akarták megölni, de szellem jelzett és Jon megmentette az öreget. Bár lehet, hogy őket mások ölték meg, és azért? :hmmm:
Trónok wiki is azt írja, amit én mondtam:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A wight is a reanimated corpse, either human or animal, raised from death by the White Walkers to act as their minions.
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 16., szerda 9:41

Régi Twin Peaks-t nézi valaki?
Én az új helyett véletlen azt kezdtem el, de nagyon jó! :D :agree:
ZIDANE

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 16., szerda 8:41

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az Fekete Várban is támadt fel hulla, Mormont parancsnokot akarták megölni, de szellem jelzett és Jon megmentette az öreget. Bár lehet, hogy őket mások ölték meg, és azért? :hmmm:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 20:44

palesz77 írta:GoT
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor behoztak par evaddal ezelott egy hullat az orseghez, es az eletre kelt, az is a masok miatt volt? :hmmm: Nem emlekszem mar, bennem az volt, hogy azert kell ott elegetni a holtakat, nehogy aztan feltamadjanak. Azt hittem ez ott eszakon mar masoktol "fuggetlen" dolog, es mindenkepp "feltamadas" lesz a vege a kint meghaltaknak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát nem tudom, én eddig csak olyanra emlékszem, hogy akkor keltek életre, amikor közeledtek a mások
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 15., kedd 20:35

P. Krisz írta: Ez egy teória, szóval saját felelősségre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Öreg Nan egyik meséjében azt mondja a Stark gyerekeknek, hogy létezik Jégsárkány is, és olyan OP,
hogy több sima sárkányt is lever egyszerre. Egyes elméletek szerint ez a sárkány a Falba van temetve és csak az Éjkirályra vár.
Az bizony ütne. :D

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 15., kedd 20:33

GoT
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor behoztak par evaddal ezelott egy hullat az orseghez, es az eletre kelt, az is a masok miatt volt? :hmmm: Nem emlekszem mar, bennem az volt, hogy azert kell ott elegetni a holtakat, nehogy aztan feltamadjanak. Azt hittem ez ott eszakon mar masoktol "fuggetlen" dolog, es mindenkepp "feltamadas" lesz a vege a kint meghaltaknak.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 15., kedd 20:29

füst: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abszolút egyet értek. Egyedi karakter, kell az ő humora Tyrion mellé. Kár, hogy már nem szó szerint "mellé", mert már jó pár évada nem találkoztak, pedig köztük is ütött a párbeszéd. :) Lényeg a lényeg,
hogy nagyon kell ő is a sorozatnak, talán még keveset is szerepelt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 15., kedd 20:08

Anthony írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem mit kell izgulni ezeken a másokon, jönnek a sárkányok, leokádják őket, kész, helló.
Ez egy teória, szóval saját felelősségre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Öreg Nan egyik meséjében azt mondja a Stark gyerekeknek, hogy létezik Jégsárkány is, és olyan OP,
hogy több sima sárkányt is lever egyszerre. Egyes elméletek szerint ez a sárkány a Falba van temetve és csak az Éjkirályra vár.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. augusztus 15., kedd 19:55

Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt sem merem spolier nélkül inni nehogy sírás legyen, de Bronn a legfaszántosabb karakter az egész sorozatban. És nem csak mint karakter iszonyatjó, de kitűnően is játsza a szerepet Jerome Flynn. A párbeszédek ütnek, a sztorija izgalmas, és mivel mellékszereplő, érte lehet is izgulni hogy túléli-e. Kevés dologban tartom jobbnak a sorozatot a könyveknél, de Bronn karakterét sokkal jobbra formálták. A tegnapi részben is sziporkázott.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 15., kedd 19:45

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem mit kell izgulni ezeken a másokon, jönnek a sárkányok, leokádják őket, kész, helló.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 18:01

palesz77 írta:GoT
TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen. :lol: :lol:
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi? :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mennyivel egyszerubb lenne, ha megolnenek maguk kozul ott kint egy mellekszereplot, hagynak atvaltozni, aztan elvinnek megmutatni kiralyvarba.. :lol: Sok energiat sporolnanak meg vele. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 15., kedd 17:57

GoT
TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen. :lol: :lol:
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi? :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mennyivel egyszerubb lenne, ha megolnenek maguk kozul ott kint egy mellekszereplot, hagynak atvaltozni, aztan elvinnek megmutatni kiralyvarba.. :lol: Sok energiat sporolnanak meg vele. :D

Vissza: