Nem egyértelmű? A PSG-s hírek elhallgattak. Amíg más nem igazolta le, van esélyünk rá.H.E.H.E. írta: honnan veszed?
Remélem igazad lesz!Kerlon írta: 50%.
Szerintem jönni fog.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2017. augusztus 16., szerda 12:31
Nem egyértelmű? A PSG-s hírek elhallgattak. Amíg más nem igazolta le, van esélyünk rá.H.E.H.E. írta: honnan veszed?
Remélem igazad lesz!Kerlon írta: 50%.
Szerintem jönni fog.
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. augusztus 16., szerda 12:17
Az a baj, hogy ezzel a Neymar Sagaval nagyon sokat borultak az árak, mostantól 1 jó idény után, mindenki 100 fölött fog érni. Kíváncsi leszek, hogy hol állnak meg az árak, mi lesz a plafon.Kerlon írta:Én azt tudom elképzelni, hogy Mbappe hozzánk jönne, de sokat kért a Monaco, amit csak a PSG adna meg, viszont oda nem menne minden áron, csak iszonyatos fizetésért, ami viszont a PSG-t már borítja is az FFP miatt. Így vagy mi emelünk majd a végső időszakban és sikerül megegyezni velük vagy marad a seggén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. augusztus 16., szerda 12:07
Valami lesz még itt. Nem véletlenül nyilatkozza azt Zidane, hogy Augusztus 31-ig még bármi megtörténhet. Tavaly még a Benzema Morata kettős miatt is nyavajogtak sokan, hogy kevés, na de azóta még Morata is elment, nem létezik, hogy egy Benzema Mayoral kettőssel akarunk nekivágni az idénynek. Az egy dolog, hogy azóta Asensio, Kovacic és Isco is szintet lépett és nagyobb a variációs lehetőség, de akkor is no way, hogy nincs igazi csatár a csapatban. Szóval valaki lesz, és én úgy érzem, hogy Mbappe ide rendeltetett. Csalódnék, ha a nagyobb fizu miatt a PSG-be szerződne, akkor valószínű sosem fogjuk már itt látni, meg azzal a saját hírnevét is elvágná. Morata után pénzünk is lenne, szóval remélem, hogy Perez korrekt üzletet fog kötni.Kerlon írta:50%.Gascoigne írta:Szóval akkor Mbappe még képben van? Mennyi esélyt láttok rá?
Szerintem jönni fog.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 11:54
50%.Gascoigne írta:Szóval akkor Mbappe még képben van? Mennyi esélyt láttok rá?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 16., szerda 11:42
www.r24fixedsignings.comH.E.H.E. írta:honnan veszed?Gascoigne írta:Szóval akkor Mbappe még képben van? Mennyi esélyt láttok rá?
csak akkor, ha béla eltakarodik a muba vagy a cselszibe.
fellebbeztünk céronaldo miatt?
van már döntés?
végleges az 5 meccs?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 16., szerda 11:40
honnan veszed?Gascoigne írta:Szóval akkor Mbappe még képben van? Mennyi esélyt láttok rá?
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2017. augusztus 16., szerda 11:38
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 16., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 15., kedd 20:46
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. augusztus 15., kedd 20:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 15., kedd 20:33
"ész mit efszik?"H.E.H.E. írta:ez mi a fasz ez a szörnyeteg?![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 15., kedd 19:44
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 15., kedd 19:24
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 15., kedd 18:08
Én is így látom.dzsi91 írta:Uefa év játékosa díjnál nekem nem reális egy olyan játékos aki az elődöntőben sem szerepelt.De a maradék 4 meccsén se csinált kb semmit egy 11esen kívül.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 15., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. augusztus 15., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 15., kedd 17:57
Továbbra sincs szó itt Messi esetében az aranylasztiról...illgner írta:Nagyjából azért van ott Messi, mert megnézik a gól/gólpassz mutatóit, és abban még mindig ott van a dobogón simán. Amúgy meg 2013 óta nem sok értelme van ennek a ki mennyi díjat nyert szemléletnek, mert akkor ugye mindent besöpört a Bayern, viszont náluk a csapat nyert, nem volt egy kiemelkedő játékosuk sem, ezért akkor nem Robben vagy Ribéry, hanem CR kapta meg az aranylasztit. És hiába hivatkoztak a bayernesek arra, hogy dehát ők mindent megnyertek, tényleg nem volt egy kiemelkedő emberük sem, az a csapat diadala volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 15., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. augusztus 15., kedd 17:45
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem