Amikor eszembe jut a Twin PeaksKAG írta:Régi Twin Peaks-t nézi valaki?
Én az új helyett véletlen azt kezdtem el, de nagyon jó!![]()

Minden idők legkultikusabb sorozata, kötelezővé tennem mindenkinek.
HozzászólásSzerző: géza » 2017. augusztus 16., szerda 10:31
Amikor eszembe jut a Twin PeaksKAG írta:Régi Twin Peaks-t nézi valaki?
Én az új helyett véletlen azt kezdtem el, de nagyon jó!![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 9:47
Trónok wiki is azt írja, amit én mondtam:kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az Fekete Várban is támadt fel hulla, Mormont parancsnokot akarták megölni, de szellem jelzett és Jon megmentette az öreget. Bár lehet, hogy őket mások ölték meg, és azért?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 16., szerda 9:41
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 16., szerda 8:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 20:44
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát nem tudom, én eddig csak olyanra emlékszem, hogy akkor keltek életre, amikor közeledtek a másokpalesz77 írta:GoTSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor behoztak par evaddal ezelott egy hullat az orseghez, es az eletre kelt, az is a masok miatt volt?Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.Nem emlekszem mar, bennem az volt, hogy azert kell ott elegetni a holtakat, nehogy aztan feltamadjanak. Azt hittem ez ott eszakon mar masoktol "fuggetlen" dolog, es mindenkepp "feltamadas" lesz a vege a kint meghaltaknak.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 15., kedd 20:35
Az bizony ütne.P. Krisz írta: Ez egy teória, szóval saját felelősségre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Öreg Nan egyik meséjében azt mondja a Stark gyerekeknek, hogy létezik Jégsárkány is, és olyan OP,
hogy több sima sárkányt is lever egyszerre. Egyes elméletek szerint ez a sárkány a Falba van temetve és csak az Éjkirályra vár.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 15., kedd 20:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor behoztak par evaddal ezelott egy hullat az orseghez, es az eletre kelt, az is a masok miatt volt?Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 15., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 15., kedd 20:08
Ez egy teória, szóval saját felelősségre.Anthony írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem mit kell izgulni ezeken a másokon, jönnek a sárkányok, leokádják őket, kész, helló.
HozzászólásSzerző: füst » 2017. augusztus 15., kedd 19:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 15., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 18:01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.palesz77 írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mennyivel egyszerubb lenne, ha megolnenek maguk kozul ott kint egy mellekszereplot, hagynak atvaltozni, aztan elvinnek megmutatni kiralyvarba..TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen.![]()
![]()
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi?Sok energiat sporolnanak meg vele.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 15., kedd 17:57
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mennyivel egyszerubb lenne, ha megolnenek maguk kozul ott kint egy mellekszereplot, hagynak atvaltozni, aztan elvinnek megmutatni kiralyvarba..TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen.![]()
![]()
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 15., kedd 17:04
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 15., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. augusztus 15., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 15., kedd 13:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az lesz az igazi Tűz és jég dala, ha Beric majd meghal és feltámad. Kétszer. Egyszerre. Egyszer a tűz jóvoltából, egyszer meg a jég jóvoltából. Az lesz az igazi Azor AhaiKerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, igen. Kemény, hogy pont ott durrant el Sam agya és nem hallgatta végig, hogy mit olvas fel Szegfű.P. Krisz írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arról nem ir senki, hogy Havas a Vastrón jogos uralkodója? Enyje-bejnye. Ezzel szétrollkodták az írók Dany többéves tervét.![]()
Mondjuk nehezen tudom elképzelni továbbra is, hogy nem Jonról szól az egész, ő a tűz és jég dala vagy Azor Ahai. Ő az egyetlen, aki nem uralkodni akart, aki mindenki fenyegetettségével foglalkozik, aki egyaránt jó vezető/uralkodó, taktikus, harcos, diplomata...
Persze érdekes lenne, ha happy end lenne ennek a vége. Bár a sorozaté esetleg, RR Martinból már nem nézem ki ezt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 13:05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, igen. Kemény, hogy pont ott durrant el Sam agya és nem hallgatta végig, hogy mit olvas fel Szegfű.P. Krisz írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arról nem ir senki, hogy Havas a Vastrón jogos uralkodója? Enyje-bejnye. Ezzel szétrollkodták az írók Dany többéves tervét.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 15., kedd 12:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 10:13
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg pont így a jó, hogy míg az öncélú viaskodásba beleszól egy mindenkire veszélyes, senkivel sem szövetségre lépniakaró ellenség.ericco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész évadban hagyni kellett volna a másokat a francba. Ebben az évadban befelyezni a vastrónért vívott háborút, pár fontosabb mellékszereplő megmurder, majd a nyolcadikban foglalkozni a halottak seregével.wZoLee7 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor oda érnek mások, simán eltudom képzelni h befagyasszák...mondjuk önmagában az a harc megérne egy egész rész, jól elbaszarintották ezzel az össze zsúfolással
wZoLee7 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor oda érnek mások, simán eltudom képzelni h befagyasszák...mondjuk önmagában az a harc megérne egy egész rész, jól elbaszarintották ezzel az össze zsúfolássalHonnét tudod mi lesz hátra?Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan lenne befagyva, amikor Jonek most ott szálltak partra??![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem