Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
géza

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: géza » 2017. augusztus 16., szerda 10:31

KAG írta:Régi Twin Peaks-t nézi valaki?
Én az új helyett véletlen azt kezdtem el, de nagyon jó! :D :agree:
Amikor eszembe jut a Twin Peaks :'(

Minden idők legkultikusabb sorozata, kötelezővé tennem mindenkinek.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 16., szerda 9:47

kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az Fekete Várban is támadt fel hulla, Mormont parancsnokot akarták megölni, de szellem jelzett és Jon megmentette az öreget. Bár lehet, hogy őket mások ölték meg, és azért? :hmmm:
Trónok wiki is azt írja, amit én mondtam:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A wight is a reanimated corpse, either human or animal, raised from death by the White Walkers to act as their minions.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 16., szerda 9:41

Régi Twin Peaks-t nézi valaki?
Én az új helyett véletlen azt kezdtem el, de nagyon jó! :D :agree:
ZIDANE

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 16., szerda 8:41

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az Fekete Várban is támadt fel hulla, Mormont parancsnokot akarták megölni, de szellem jelzett és Jon megmentette az öreget. Bár lehet, hogy őket mások ölték meg, és azért? :hmmm:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 20:44

palesz77 írta:GoT
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor behoztak par evaddal ezelott egy hullat az orseghez, es az eletre kelt, az is a masok miatt volt? :hmmm: Nem emlekszem mar, bennem az volt, hogy azert kell ott elegetni a holtakat, nehogy aztan feltamadjanak. Azt hittem ez ott eszakon mar masoktol "fuggetlen" dolog, es mindenkepp "feltamadas" lesz a vege a kint meghaltaknak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát nem tudom, én eddig csak olyanra emlékszem, hogy akkor keltek életre, amikor közeledtek a mások
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 15., kedd 20:35

P. Krisz írta: Ez egy teória, szóval saját felelősségre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Öreg Nan egyik meséjében azt mondja a Stark gyerekeknek, hogy létezik Jégsárkány is, és olyan OP,
hogy több sima sárkányt is lever egyszerre. Egyes elméletek szerint ez a sárkány a Falba van temetve és csak az Éjkirályra vár.
Az bizony ütne. :D

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 15., kedd 20:33

GoT
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor behoztak par evaddal ezelott egy hullat az orseghez, es az eletre kelt, az is a masok miatt volt? :hmmm: Nem emlekszem mar, bennem az volt, hogy azert kell ott elegetni a holtakat, nehogy aztan feltamadjanak. Azt hittem ez ott eszakon mar masoktol "fuggetlen" dolog, es mindenkepp "feltamadas" lesz a vege a kint meghaltaknak.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 15., kedd 20:29

füst: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abszolút egyet értek. Egyedi karakter, kell az ő humora Tyrion mellé. Kár, hogy már nem szó szerint "mellé", mert már jó pár évada nem találkoztak, pedig köztük is ütött a párbeszéd. :) Lényeg a lényeg,
hogy nagyon kell ő is a sorozatnak, talán még keveset is szerepelt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 15., kedd 20:08

Anthony írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem mit kell izgulni ezeken a másokon, jönnek a sárkányok, leokádják őket, kész, helló.
Ez egy teória, szóval saját felelősségre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Öreg Nan egyik meséjében azt mondja a Stark gyerekeknek, hogy létezik Jégsárkány is, és olyan OP,
hogy több sima sárkányt is lever egyszerre. Egyes elméletek szerint ez a sárkány a Falba van temetve és csak az Éjkirályra vár.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. augusztus 15., kedd 19:55

Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt sem merem spolier nélkül inni nehogy sírás legyen, de Bronn a legfaszántosabb karakter az egész sorozatban. És nem csak mint karakter iszonyatjó, de kitűnően is játsza a szerepet Jerome Flynn. A párbeszédek ütnek, a sztorija izgalmas, és mivel mellékszereplő, érte lehet is izgulni hogy túléli-e. Kevés dologban tartom jobbnak a sorozatot a könyveknél, de Bronn karakterét sokkal jobbra formálták. A tegnapi részben is sziporkázott.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 15., kedd 19:45

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem mit kell izgulni ezeken a másokon, jönnek a sárkányok, leokádják őket, kész, helló.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 18:01

palesz77 írta:GoT
TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen. :lol: :lol:
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi? :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mennyivel egyszerubb lenne, ha megolnenek maguk kozul ott kint egy mellekszereplot, hagynak atvaltozni, aztan elvinnek megmutatni kiralyvarba.. :lol: Sok energiat sporolnanak meg vele. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 15., kedd 17:57

GoT
TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen. :lol: :lol:
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi? :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mennyivel egyszerubb lenne, ha megolnenek maguk kozul ott kint egy mellekszereplot, hagynak atvaltozni, aztan elvinnek megmutatni kiralyvarba.. :lol: Sok energiat sporolnanak meg vele. :D

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 15., kedd 17:04

The Americans season 4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez biza szép munka volt. Nálam ez az évad jött be eddig a legjobban. Most már nem lehet fő és mellék szálról beszélni mert mindkettő nagyon erős volt.
Egyes karakterek kisebb, mások nagyobb szerepet kaptak és a színészi játék kifogástalan volt. Az egész évad stabilan hozta a jó részeket, a végére pedig felpörgött, a tempó is feszesebb lett. Philipéknek a meglévő mellett egy újfajta fenyegetéssel is szembe kellett nézniük.
Henry gyerek karakterével kezdhetnének valamit végre,
mert ritka nagy flop a csávó, kvázi biodíszletként funkcionál. :lol:
Hogy híjják?
Bill.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 15., kedd 14:26

Ha már Jon:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dany akkor most a nagynénje? Mert akkor itt is megy majd a családban dugas, mert ne legyenek ketsegeink, dugni fognak. :D Már egy ideje meregetik egymást rendesen. De remélem ha tényleg sex lesz, Jorah végignézheti ahogy elbannak a khalisziével. :lol:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. augusztus 15., kedd 14:07

GOT

A következő rész trailere eléggé baszóka, nézzétek meg. Szerintem megkapunk benne mindent, amit hiányoltunk az előzőből :D

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 15., kedd 13:29

Kerlon írta:
P. Krisz írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arról nem ir senki, hogy Havas a Vastrón jogos uralkodója? Enyje-bejnye. Ezzel szétrollkodták az írók Dany többéves tervét. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, igen. Kemény, hogy pont ott durrant el Sam agya és nem hallgatta végig, hogy mit olvas fel Szegfű. :lol:

Mondjuk nehezen tudom elképzelni továbbra is, hogy nem Jonról szól az egész, ő a tűz és jég dala vagy Azor Ahai. Ő az egyetlen, aki nem uralkodni akart, aki mindenki fenyegetettségével foglalkozik, aki egyaránt jó vezető/uralkodó, taktikus, harcos, diplomata...

Persze érdekes lenne, ha happy end lenne ennek a vége. Bár a sorozaté esetleg, RR Martinból már nem nézem ki ezt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az lesz az igazi Tűz és jég dala, ha Beric majd meghal és feltámad. Kétszer. Egyszerre. Egyszer a tűz jóvoltából, egyszer meg a jég jóvoltából. Az lesz az igazi Azor Ahai :mrgreen: :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 13:05

P. Krisz írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arról nem ir senki, hogy Havas a Vastrón jogos uralkodója? Enyje-bejnye. Ezzel szétrollkodták az írók Dany többéves tervét. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, igen. Kemény, hogy pont ott durrant el Sam agya és nem hallgatta végig, hogy mit olvas fel Szegfű. :lol:

Mondjuk nehezen tudom elképzelni továbbra is, hogy nem Jonról szól az egész, ő a tűz és jég dala vagy Azor Ahai. Ő az egyetlen, aki nem uralkodni akart, aki mindenki fenyegetettségével foglalkozik, aki egyaránt jó vezető/uralkodó, taktikus, harcos, diplomata...

Persze érdekes lenne, ha happy end lenne ennek a vége. Bár a sorozaté esetleg, RR Martinból már nem nézem ki ezt.
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 15., kedd 12:48

Got
Hogy híjják?
Bill.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 10:13

ericco írta:
wZoLee7 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor oda érnek mások, simán eltudom képzelni h befagyasszák...mondjuk önmagában az a harc megérne egy egész rész, jól elbaszarintották ezzel az össze zsúfolással
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész évadban hagyni kellett volna a másokat a francba. Ebben az évadban befelyezni a vastrónért vívott háborút, pár fontosabb mellékszereplő megmurder, majd a nyolcadikban foglalkozni a halottak seregével.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg pont így a jó, hogy míg az öncélú viaskodásba beleszól egy mindenkire veszélyes, senkivel sem szövetségre lépniakaró ellenség.
Azt látjuk, hogy a sárkányok ellen nem igen van ellenszerv és mindenki összeszarta magát a Lannister házban,
ha Dany akarná rájuk irányítana mindenkit és a következő két részben véget is érthetne.

Így meg lehet összefognak, Cersei meg hátba támadja őket.

wZoLee7 írta:
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan lenne befagyva, amikor Jonek most ott szálltak partra??
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor oda érnek mások, simán eltudom képzelni h befagyasszák...mondjuk önmagában az a harc megérne egy egész rész, jól elbaszarintották ezzel az össze zsúfolássalHonnét tudod mi lesz hátra? :D
K

Vissza: