Parádés, mint mindig.

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. augusztus 15., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 15., kedd 21:15
Remélem André Gomes már hadra fogható és nem Sergi Roberto fog kezdeni helyette. Mert technikailag szerintem nem top a srác, de 60 perc alatt futna vagy 90 kilómétert, az meg nem hiányzik...Ladislao Suarez írta:Holnap Iniesta nem játszik. Izomfáradtság.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 15., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 15., kedd 17:54
CR-nek az egész mozgása és futása elkülöníthető ha élőben nézed. Egy spanyol bajnokin kis csapat ellen mégjobban kijön. Nekem olyan érzésem volt, mint ha lenne CR és pár óvodás fiú a grundon. Főleg ahogy írod a helyezkedés, játék olvasása.palesz77 írta:Hál istennek a szembe oldalon ültem a kapu mögött, Messi gólját közelről láttam, a Madrid találatokat meg majdnem sehogy..dzsi91 írta:Azért nem akármilyen gólt/gólörömöt láthattál élőben, élvezd ki
Ajánlom mindenkinek amúgy, hogy egy CR meccset nézzen meg élőben a kapu mögül, baromi kemény a pali helyezkedése. Nyilván ez nem újdonság, de ilyen szögből jobban látszanak a védelemben keletkező lyukak, és ahogy ő már szinte előre lecsap rájuk, brutál. Meg ahogy EB-n is írtam, még Iscot érdemes megnézni mindenképp, a helyezkedése is nagyon kemény, és még szebbben kezeli a bogyót élőbe. Marcelo, Kroos és Kovacic se voltak roasszak, de én Isco labdaérintéseinél féltem leginkább. Barca játékosok gondolom itt senkit nem érdekelnek, úgyhogy róluk nem zengek ódákat.
CR-nek viszont külön pacsi, még ha a bíró is kellett hozzá. A csüggedő hangulatot sikeresen feldobta pár percig a pirossal.Legalább ennyi örömünk volt a helyszínen. Amúgy a vereség ellenére is hatalmas élmény volt, aki teheti szerintem mindenképp próbáljon ki egy Clásicot élőben, TV-n keresztül alig jön át a stadion hangulat, pedig most az ultrák elvileg nem is voltak bent.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 15., kedd 17:52
De ezeket a TÉNYEKET add már be egy Barca fannak... Hát körbe fog nevetni, mert hogy amúgy nekik maradt el az alap Casemiro sárga, meg Ramos tizi...Csabi írta:azt nem, de azért elég érdekes, hogy a legutóbbi klasszikuson kb a 3. percben kellett volna 11-est kapnunk, de nem. nope. suareznek meg erre befújnak egyet. a pirosakról ne is beszéljek, valahogy nekünk könnyebben kicsúsznak a lapok, mint a barcelónaéknak. amit cé is kapott másodiknak, szánalom.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. augusztus 15., kedd 17:24
El akarták passzolni az Alavesnek,a Hanga deal keretein belül,mert ugyanaz a tulaj mint a Baskonianak. De nem jött az össze ilyen formábanLadislao Suarez írta:Douglas gyerek marad a Bárcánál?![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 15., kedd 15:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 15:05
Ugye a tavalyi bajnokság lement úgy, hogy nem fújtak ellenük egyet sem. Az 38 meccsBlancoMark írta:Es csereben nem tudja valaki hogy hany meccsre duzzadt a sorozat, hogy ellenuk nem fujtak tizit?BBeno írta:ez nem erdekes hanem szanalmas. nem hiszem el hogy a birok nem tudjak hogy kik a nagy szimulansok. neymar suarez busquets stb egesz barcelona es ennek ellenere mindig minden kamu tizit megadnak nekik. ez undorito rablas ami mar lassan 10 eve a barcanak kedvez.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 15., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 15., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: Puding » 2017. augusztus 15., kedd 14:58
2015/16tól néztem, nálam úgy jött ki, hogy 41et rúgtak, és 2-t ellenük, ami elég beteg, de lehet benne hiba. Ha valakinek van ideje átnézheti pontosabban.BlancoMark írta:Es csereben nem tudja valaki hogy hany meccsre duzzadt a sorozat, hogy ellenuk nem fujtak tizit?BBeno írta:ez nem erdekes hanem szanalmas. nem hiszem el hogy a birok nem tudjak hogy kik a nagy szimulansok. neymar suarez busquets stb egesz barcelona es ennek ellenere mindig minden kamu tizit megadnak nekik. ez undorito rablas ami mar lassan 10 eve a barcanak kedvez.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 15., kedd 14:53
Es csereben nem tudja valaki hogy hany meccsre duzzadt a sorozat, hogy ellenuk nem fujtak tizit?BBeno írta:ez nem erdekes hanem szanalmas. nem hiszem el hogy a birok nem tudjak hogy kik a nagy szimulansok. neymar suarez busquets stb egesz barcelona es ennek ellenere mindig minden kamu tizit megadnak nekik. ez undorito rablas ami mar lassan 10 eve a barcanak kedvez.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 15., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 15., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 15., kedd 14:28
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. augusztus 15., kedd 14:27
És akkor ezek után ne mondja azt az ember, hogy addig nem néz futballt, míg végre nem lesz egy normális játékvezetés, videóbíróval vagy anélkül tök mindegy, hogy hogyan, de ez tiszta debil.Realista24 írta:Ezenkívül volt még egy eset, amikor utánarúgott Ramosnak. Mellé a szimulálás. Végeredmény? Ronaldo 5 mecces eltiltás.BBeno írta:https://giphy.com/gifs/2kVHJqjzWvzPi
ezt meg igy a meccs margojara. utanrugas. egybol piros.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 14:25
Ezenkívül volt még egy eset, amikor utánarúgott Ramosnak. Mellé a szimulálás. Végeredmény? Ronaldo 5 mecces eltiltás.BBeno írta:https://giphy.com/gifs/2kVHJqjzWvzPi
ezt meg igy a meccs margojara. utanrugas. egybol piros.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 15., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 15., kedd 13:53
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. augusztus 15., kedd 12:27
Mert te még sosem ütöttél még mellé semmit.El Classicocba
R24 majd lecsapja ezt a magas labdát, amúgy ha nem megy, írd hogy klasszikus, még mindig jobb
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem