de jól is csinálja, emlékszünk a Barca - Chelsea meccsre és Torres góljára, na ha ott Valdes ugyanezt csinálja...ziro4vr írta:Neuer behalok ezen a fazonon![]()
Beteges hajlama van ezekre

Cech valami elképesztő bakker...

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 30., péntek 23:15
de jól is csinálja, emlékszünk a Barca - Chelsea meccsre és Torres góljára, na ha ott Valdes ugyanezt csinálja...ziro4vr írta:Neuer behalok ezen a fazonon![]()
Beteges hajlama van ezekre
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 30., péntek 23:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 30., péntek 23:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 30., péntek 23:07
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 30., péntek 23:06
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 23:03
Nem csak és kizárólag Neked szólt, Karácsony meg még odébb van!bekötteted nekem légyszi, meg fizeted is?
Címekre esélyes, masszív csapat lesz; de szerintem gyengébb, mint a José féle Madrid --> a védelmük stabilabb ugyan, viszont a kontrajátékuk meg sem fogja közelíteni Mou ex-csapatáét.Ettől a Chelsea-től újra félni kellesz! :S
Hát igen, én is eltudtam volna nézegetni Madridban, de talán nem fog ártani neki még 1-2 év Angliában!amúgy kösz mou hogy nem hallgattál zizoura. nem kellett volna ide hazard.főleg mikor agyba-főbe kontráztunk.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 30., péntek 22:53
Pedig azon gondolkodtam, hogy kéne egy itthonra.önmagától összehúzódó locsolócsövet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 30., péntek 22:52
Tavasszal remélem összejön..simán ütnénk őket.Realfan1 írta:Ettől a Chelsea-től újra félni kellesz! :S
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 30., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. augusztus 30., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 30., péntek 22:50
de nem is sírok a kommentátorok miatt.ferni írta:ha annyira zavarna nézhetnéd streamen az összes bajnokinkat.
nevethetsz rajta de biztos vagyok benne hogy a két csatorna "illetékesei" figyelik a nézettségi mutatókat akkor amikor ugyanazt a műsort adja mind a két adó.ferni írta:annyit írtam csak, hogy remélem Gala ott nézi, hogy beváltsa ördögi tervét és csődbe vigye a Sport TV-t....
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 30., péntek 22:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 30., péntek 22:49
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 30., péntek 22:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 30., péntek 22:45
ki mondta, hogy baj?nmate írta:Én igen, baj?ferni írta:remélem te csak streamen nézed a Spanyol bajnokikat
bekötteted nekem légyszi, meg fizeted is?Megy a Digin is.
ne röhögtesd már ki magadat légyszi...nem, de ha van lehetőség hogy tv-n másik adón nézzem ugyanazt akkor a digit választom egyértelműen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 30., péntek 22:42
Mivel ő az egyetlen akinek ezt kell csinálnia, nyugger Lampard meg Oscar mellett. És mivel a teste nincs meg, kompenzálni kell valahogy.cart írta:Lehet röhögni, de ugyan olyan agyatlan mint Di Maria, csak fontosabb poszton játszik. Úgy megy neki mindennek, mint valami idióta.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 30., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 30., péntek 22:41
nem, de ha van lehetőség hogy tv-n másik adón nézzem ugyanazt akkor a digit választom egyértelműen.ferni írta:remélem te csak streamen nézed a Spanyol bajnokikat
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 22:40
Megy a Digin is.jaj hagyd már ezt a faszságodat bakker, majd biztos elkezdek Streamezni, nem de?...
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 30., péntek 22:39
Nincs más sajna....ne nézzétek már a sport tvn. ott nézitek látják hogy van nézettség addig semmin nem fognak változtatni.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem