Morata egy sértődött kisgyerek volt, aki menni akart.
Valamilyen szinten érthető, a labdarúgás eredménykötelem, ha úgy érzed jól csinálod és ennek ellenére a kevésbé hasznosat becsülik akkor váltasz, meg is tette, amihez a már volt munkaadója is kellett.
Kiemeled Llorentét, talán a leggyengébb láncszemet mind közül akiket említettem. Szép ferdítés, ha írhatok ilyet.
Az érkezőkről próbáltam írni, mivel Morata volt a diskurzus egyik tárgya gondoltam, hogy távozásának hiányát nem Theo vagy Ceballos fogja pótolni a csatársorban, persze ez is csak feltételezés, azt sem tudom Zidane mit szeretne játszatni, de ez majd kiderül.
De kis híján már most menjen a fas.ba, mert úgysem változtat...
Ha már feltételezéseknél tartunk a gondolatolvasást hagyjuk meg egy ezotériával jobban átitatott napra!
Az Iscos, Asensios rész meg akkora feltételezéseken és ha-kon alapul, hogy inkább nem reagálok rá, mert nincs értelme. Megtörtént, ami megtörtént, történelmet írtunk.
Történelmet írtunk, tény. Születtek cikkek amik Isco távozásáról szóltak, mikor Bale még egészséges volt? Tény. Ezek valóságtartalma? Kérdéses, pusztán emberi megítélés tárgyai. Bale megsérült? Tény. Aztán a többi történelem.