Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Zsombor

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. augusztus 15., kedd 11:56

R. Carlos írta:Igazából semmi gond nincs a kerettel. Bale kivételével mindenkinek itt lenne a helye. Meg el kéne dönteni, hogy kit akarunk Carvajal cseréjének, de ez Zidane feladata. Minden tökéletesen fog működni.
Nacho lesz szerintem.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. augusztus 15., kedd 11:34

Igazából semmi gond nincs a kerettel. Bale kivételével mindenkinek itt lenne a helye. Meg el kéne dönteni, hogy kit akarunk Carvajal cseréjének, de ez Zidane feladata. Minden tökéletesen fog működni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 15., kedd 11:30

Realista24 írta:1. Nincs vege az átigazolási szezonnak.
2. Meg el sem kezdődött szinte a szezon de mar elastatok a csapatot.
1. Ez igaz
2. Ez pedig nem igaz. Max pár dolgot nem értünk.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 11:28

ericco írta:
Realista24 írta:Es Morata itt maradásával ez garantált lenne?
Moratát helyetesíteni kellett volna. Elvágyódó játéksot nem szabad marasztalni. Ha jön MBappé, ez meglesz, ha nem, akkor nem.
Semmi sem garantált. De azért lehet érte tenni, hogy valamennyire az legyen.
Mint a pókerben. A szerencsefaktort sosem lehet megkerülni, viszont minél kisebbre zsugorítani lehet, ha jó vagy.
Az elégedetlenség pedig nem abból fakad, hogy nem igazolunk, hanem abból, amilyen a hozzáállása a már itt lévő egyes játékosoknak. Senki sem írta, hogy szarok leszünk, csak feleslegesen nehezítjük a dolgunkat.
1. Nincs vege az átigazolási szezonnak.
2. Meg el sem kezdődött szinte a szezon de mar elastatok a csapatot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 15., kedd 11:26

Realista24 írta:Es Morata itt maradásával ez garantált lenne?
Moratát helyetesíteni kellett volna. Elvágyódó játéksot nem szabad marasztalni. Ha jön MBappé, ez meglesz, ha nem, akkor nem.
Semmi sem garantált. De azért lehet érte tenni, hogy valamennyire az legyen.
Mint a pókerben. A szerencsefaktort sosem lehet megkerülni, viszont minél kisebbre zsugorítani lehet, ha jó vagy.
Az elégedetlenség pedig nem abból fakad, hogy nem igazolunk, hanem abból, amilyen a hozzáállása a már itt lévő egyes játékosoknak (arra nem térnék ki, mert épp megtették, hogy az egyikük miatt Isco nem látta tisztán a jövőjét a klubnál). Senki sem írta, hogy szarok leszünk, csak feleslegesen nehezítjük a dolgunkat.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 11:22

Négy év alatt nyertünk harom BL-t, de itt folyamat a sírás megy. Bolt hogy nem volt Morata, se James, volt hogy igen. Igy is nyertünk, úgy is. De úgy ragaszkodtok hozzájuk, mintha Messirol es Cerol lenne szó.
Nem értem. De lehet nem is akarom.

Cikkek... ilyenkor mérvadóak. :) mindegy. Szarok vagyunk, voltunk, leszünk.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 15., kedd 11:21

Morata egy sértődött kisgyerek volt, aki menni akart.
Valamilyen szinten érthető, a labdarúgás eredménykötelem, ha úgy érzed jól csinálod és ennek ellenére a kevésbé hasznosat becsülik akkor váltasz, meg is tette, amihez a már volt munkaadója is kellett.
Kiemeled Llorentét, talán a leggyengébb láncszemet mind közül akiket említettem. Szép ferdítés, ha írhatok ilyet.
Az érkezőkről próbáltam írni, mivel Morata volt a diskurzus egyik tárgya gondoltam, hogy távozásának hiányát nem Theo vagy Ceballos fogja pótolni a csatársorban, persze ez is csak feltételezés, azt sem tudom Zidane mit szeretne játszatni, de ez majd kiderül.
De kis híján már most menjen a fas.ba, mert úgysem változtat...

Ha már feltételezéseknél tartunk a gondolatolvasást hagyjuk meg egy ezotériával jobban átitatott napra!
Az Iscos, Asensios rész meg akkora feltételezéseken és ha-kon alapul, hogy inkább nem reagálok rá, mert nincs értelme. Megtörtént, ami megtörtént, történelmet írtunk.
Történelmet írtunk, tény. Születtek cikkek amik Isco távozásáról szóltak, mikor Bale még egészséges volt? Tény. Ezek valóságtartalma? Kérdéses, pusztán emberi megítélés tárgyai. Bale megsérült? Tény. Aztán a többi történelem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 11:16

ericco írta:
Realista24 írta:Egy egyént kiemelni tavalyról, amikor a keret nyert, nem szerencsés.
Ha valaki kiesett, mas húzta a csapatot. A keret azóta csak mélyebb lett.
A kulcsmomentumokról van szó szerintem. Ősszel Ramos fejesei Kroos szögleteiből, Morata, mint szupercsere ráeresztése a fáradt védelmekre, és Ronaldo tavaszi feltámadása. Egyik sem garantált jövőre. Tuti lesznek más tényezők, amelyek hozni fogják a gólokat, pontokat, de az eléggé a véletlenre való hagyatkozás. Meg nem is biztos, hogy elég lesz.
Aztán lehet Balenél és Benzemánál is átszakad a gólzsák, de ez már bizalom kérdése. Az itteniek nagy része ebben már nem bízik. Zidane és Perez úgy látszik, még igen.
Es Morata itt maradásával ez garantált lenne? Vagy hogy Ramos megint allat lesz?
Ilyen alapon semmi sem biztos, csak egy dolog. A folyamatos negatív hullámok a szurkolóktól meg az örök elégedetlenség.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 15., kedd 11:14

Realista24 írta:Egy egyént kiemelni tavalyról, amikor a keret nyert, nem szerencsés.
A kulcsmomentumokról van szó szerintem. Ősszel Ramos fejesei Kroos szögleteiből, Morata, mint szupercsere ráeresztése a fáradt védelmekre, és Ronaldo tavaszi feltámadása. Egyik sem garantált jövőre. Tuti lesznek más tényezők, amelyek hozni fogják a gólokat, pontokat, de az eléggé a véletlenre való hagyatkozás. Meg nem is biztos, hogy elég lesz.
Aztán lehet Balenél és Benzemánál is átszakad a gólzsák, de ez már bizalom kérdése. Az itteniek nagy része ebben már nem bízik. Zidane és Perez úgy látszik, még igen.
Merci Zizou!

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. augusztus 15., kedd 11:08

Ezzel egyetértek, h mélyebb lett, csak tavaly volt CR mellett meg két emberként Morata, James személyében, akik távoztak, akik kevés lehetőségük ellenére is, mindig ott volt a gól veszélye, olvasták a játékot a támadó harmadban. James helyét mondjuk úgy átveszi Asensio, sőt de azért Morata hiánya jelenleg hagy egy kis űrt, és ezt a hiába mély a keret Ceballos és Llorrente a padról, vagy akár a lelátóról nehezen fogja megoldani.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 11:01

Egy egyént kiemelni tavalyról, amikor a keret nyert, nem szerencsés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. augusztus 15., kedd 10:52

Realista24 írta:Ha ránézünk a keretre, akkor láthatjuk, hogy a középpályát akarjuk dominálni.
Akkor is kell valaki, aki érzi a kapu előtt, akiről akár véletlenül is becsorog a labda legalább 10-szer egy szezonban. A középpálya erős lesz, de tavaly is erős volt. Persze, olykor ők is betalálnak, de a legutóbbi bajnokságot eldöntő kulcsmomentumokat inkább köszönhettük Ramosnak és Moratának, mintsem a középpályának. Nélkülük nem lett volna bajnoki cím. Ahogy sok évig nem is volt előtte.
Morata kell a csapatba. Bármi is lesz az aktuális neve :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 10:49

Erre nem tudok mást mondani, mint eddig. James egyefene annyira nem lényegi szempont, bár nyilvánvaló hátrányai ellenére az nem volt róla elmondható, hogy tkp létére ne lett volna gólveszélyes, legyen nem ő a fő gond. Morata viszont nemcsak hasznos, de lényegi puzzle darab volt, egy klubnak meg érvényes szerződés ellenére vagy van lehetősége erővel hatni rá vagy akkor oldja meg a normális pótlását, ne haragudj de egy sehol nem jegyzett Llorente nem igazán nyugtat meg, mert ez csak számtani megoldás, minőségi közel sem! A kp további erősítése meg annak ellenére fua, hogy egy Kovacic sem fért be tavaly, aztán hoztak egy Ceballost a nyakára. A BBC meg, hogy van az valami szentírás? Bontság meg nyugodtan Bale és Benzema is mehet, elvileg ha jól emlékszem a szent tehenek korát nem igazán csípted te sem, pedig most ugyanúgy vannak házi kedvencek 0 teljesítménnyel.
Morata egy sértődött kisgyerek volt, aki menni akart.
Kiemeled Llorentét, talán a leggyengébb láncszemet mind közül akiket említettem. Szép ferdítés, ha írhatok ilyet.
A középpálya erősítés fura? A BBC? Látod, úgy ítélkezel, hogy 1. le sem zárult az átigazolási szezon, 2. nem is látod, hogy mit akar játszatni Zidane. De kis híján már most menjen a fas.ba, mert úgysem változtat...

Az Iscos, Asensios rész meg akkora feltételezéseken és ha-kon alapul, hogy inkább nem reagálok rá, mert nincs értelme. Megtörtént, ami megtörtént, történelmet írtunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 15., kedd 10:44

Mivel gyengítettünk?
Erre nem tudok mást mondani, mint eddig. James egyefene annyira nem lényegi szempont, bár nyilvánvaló hátrányai ellenére az nem volt róla elmondható, hogy tkp létére ne lett volna gólveszélyes, legyen nem ő a fő gond. Morata viszont nemcsak hasznos, de lényegi puzzle darab volt, egy klubnak meg érvényes szerződés ellenére vagy van lehetősége erővel hatni rá vagy akkor oldja meg a normális pótlását, ne haragudj de egy sehol nem jegyzett Llorente nem igazán nyugtat meg, mert ez csak számtani megoldás, minőségi közel sem! A kp további erősítése meg annak ellenére fua, hogy egy Kovacic sem fért be tavaly, aztán hoztak egy Ceballost a nyakára. A BBC meg, hogy van az valami szentírás? Bontsák meg nyugodtan Bale és Benzema is mehet, elvileg ha jól emlékszem a szent tehenek korát nem igazán csípted te sem, pedig most ugyanúgy vannak házi kedvencek 0 teljesítménnyel.
Zidane említését meg továbbra sem értem és tudom elfogadni, főleg a kritizálását. Olyat tett, amit még senki, mégis meg van kérdőjelezve.

Nem kérdés, hogy a BL-bajnokság kombo remek teljesítmény, de ettől függetlenül számomra nem mindegy, hogy a kényszer szülte önmagában vagy Zidane is meglépte volna. "Szerencsére" Bale hónapokig sérült volt, kíváncsi lennék - persze inkább nem - hogy Isco szerződéshosszabbításáról most menne itt diskurzus vagy a PSG-ben, Cityben lenne már ha ez nincs, esetleg Asensio minden sorozatban góllal debütált volna. Szóval a szezon majd választ ad, hogy Zidane az eredményt és teljesítményt nézi vagy Perez ölelő karját érzi majd a vállán? (James elengedése persze jó előjel, de a walesi igásló még kellemetlen kérdéseket vet fel, főleg a 2 lement meccs tudatában)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 10:27

Ha ránézünk a keretre, akkor láthatjuk, hogy a középpályát akarjuk dominálni. Mariano idén sem kapott volna több lehetőséget, annyi azért nincs benne, mint Asensioban, Iscoban vagy Kovában, én is inkább nekik adnék perceket, mint Marianónak, pedig csípem.

Amíg a BBC van, vagy esetleg még Mbappé is, addig nincs értelme itt tartani, mert sosem tudnánk meg, hogy van-e benne egy egész szezonra való puskapor, vagy nincs. Jó helyre került, még fiatal, van ideje.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. augusztus 15., kedd 10:22

Realista24 írta:
VanillaSky írta: Mivel gyengítettünk? Hogy eladtunk egy marketing igazolást, akinek egy lába volt, azt is évente hatszor, ha használta? Helyette megkapja a játékidőt, az aki meg is érdemli, illetve behúztunk helyette egy óriási tehetséget. Ha ez gyengítés, akkor gyengültünk.

Morata menni akart, marasztalni akartuk, elment. Helyette szintén van, aki be tud ugrani. Fix pados volt, hozta a gólokat általában, ez igaz. De minőségben akkorát javultunk, hogy talán nem fog annyiszor égni a ház a meccs végére.
Én személy szerint Mariano elengedését tartom óriási baklövésnek, abból a kevésből is, amit láthattunk belőle az előző szezonban, szerintem leszűrhető volt, hogy egy igazi vadállat és a Lyonban is elég jól kezdett. Így, hogy valószínűleg sajnos lecsúszunk Mbappé-ról, szerintem igenis gyengültünk, hiába van olyan középpályánk, amiből két világklasszis sort is ki lehet állítani. Kellene még egy gólvágó, Benzema és Bale sajnos lefőtt, és nem látom annak a lehetőségét, hogy a szezon során ez változna majd.

Nyilván hozzátenném, hogy véletlenül sem temetem a csapatot, mert Európában nem találsz még egy ilyen brutálisan mély keretet, de gólvágó támadónk Ronaldon kívül sajnos akkor sincs. :(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 10:07

VanillaSky írta:
Igazoljunk valami B kategóriás arcot, csak mert átigazolási szezon van? Minek?
Akkor már csak az a kérdés, hogy mi értelme volt gyengíteni a kereten? Remélem azért még nem tartunk ott, hogy egy Morata-James kettős paritásban van a Ceballos-Llorente duóval? Másrészről ha CR 5 meccses elriltását nem augusztusban játssza be, akkor reménykedni lehet benne, hogy majd a többi gólvágó - egyrészt akik papíron sem azok másrészt a másiknak meg nem az az erőssége meg a munkaköri leírásában sem elvárható tőle- megoldják, csak lehet, hogy homokra épített vár lesz belőle. Persze ha Zidane lesz annyira tökös, hogy CR a szezonban már egyértelműen 9es és várja a labdát Kova meg Asensio állandó játszatásával, akkor nem szóltam, de az előzmények tudatában nem valószínű, hogy önmagától vagy a kényszerítés hatása alatt máshogy gondolná.
Mivel gyengítettünk? Hogy eladtunk egy marketing igazolást, akinek egy lába volt, azt is évente hatszor, ha használta? Helyette megkapja a játékidőt, az aki meg is érdemli, illetve behúztunk helyette egy óriási tehetséget. Ha ez gyengítés, akkor gyengültünk.

Morata menni akart, marasztalni akartuk, elment. Helyette szintén van, aki be tud ugrani. Fix pados volt, hozta a gólokat általában, ez igaz. De minőségben akkorát javultunk, hogy talán nem fog annyiszor égni a ház a meccs végére.

Zidane említését meg továbbra sem értem és tudom elfogadni, főleg a kritizálását. Olyat tett, amit még senki, mégis meg van kérdőjelezve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 15., kedd 10:02

Igazoljunk valami B kategóriás arcot, csak mert átigazolási szezon van? Minek?
Akkor már csak az a kérdés, hogy mi értelme volt gyengíteni a kereten? Remélem azért még nem tartunk ott, hogy egy Morata-James kettős paritásban van a Ceballos-Llorente duóval? Másrészről ha CR 5 meccses elriltását nem augusztusban játssza be, akkor reménykedni lehet benne, hogy majd a többi gólvágó - egyrészt akik papíron sem azok másrészt a másiknak meg nem az az erőssége meg a munkaköri leírásában sem elvárható tőle- megoldják, csak lehet, hogy homokra épített vár lesz belőle. Persze ha Zidane lesz annyira tökös, hogy CR a szezonban már egyértelműen 9es és várja a labdát Kova meg Asensio állandó játszatásával, akkor nem szóltam, de az előzmények tudatában nem valószínű, hogy önmagától vagy a kényszerítés hatása alatt máshogy gondolná.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 15., kedd 9:40

Realista24 írta:Igazoljunk valami B kategóriás arcot, csak mert átigazolási szezon van? Minek? Vagy Mbappé vagy senki.
Teljesen egyet értek. Viszont pont attól tartok, hogy majd Perezék hoznak el valami B tervet jó drágán, mint anno Bale vagy James.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 9:32

terry76 írta:Jelenleg sajnos még Ibra is jobb lenne ,mint Bale.Sajnos....
Igen, jobb lenne Ibra kint a szélen? Bale-t finoman szólva sem szeretem, de hagyjuk már az ilyeneket.

Amúgy milyen nevet kerestek? Ott van Asensio, Isco, Kovacic, Modric, Kroos, Casemiro, Lucas, Ceballos, Llorente. Ha csatár nélkül állunk fel sem vagyunk szarban.

Igazoljunk valami B kategóriás arcot, csak mert átigazolási szezon van? Minek? Vagy Mbappé vagy senki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: