Mivel gyengítettünk? Hogy eladtunk egy marketing igazolást, akinek egy lába volt, azt is évente hatszor, ha használta? Helyette megkapja a játékidőt, az aki meg is érdemli, illetve behúztunk helyette egy óriási tehetséget. Ha ez gyengítés, akkor gyengültünk.VanillaSky írta:Akkor már csak az a kérdés, hogy mi értelme volt gyengíteni a kereten? Remélem azért még nem tartunk ott, hogy egy Morata-James kettős paritásban van a Ceballos-Llorente duóval? Másrészről ha CR 5 meccses elriltását nem augusztusban játssza be, akkor reménykedni lehet benne, hogy majd a többi gólvágó - egyrészt akik papíron sem azok másrészt a másiknak meg nem az az erőssége meg a munkaköri leírásában sem elvárható tőle- megoldják, csak lehet, hogy homokra épített vár lesz belőle. Persze ha Zidane lesz annyira tökös, hogy CR a szezonban már egyértelműen 9es és várja a labdát Kova meg Asensio állandó játszatásával, akkor nem szóltam, de az előzmények tudatában nem valószínű, hogy önmagától vagy a kényszerítés hatása alatt máshogy gondolná.Igazoljunk valami B kategóriás arcot, csak mert átigazolási szezon van? Minek?
Morata menni akart, marasztalni akartuk, elment. Helyette szintén van, aki be tud ugrani. Fix pados volt, hozta a gólokat általában, ez igaz. De minőségben akkorát javultunk, hogy talán nem fog annyiszor égni a ház a meccs végére.
Zidane említését meg továbbra sem értem és tudom elfogadni, főleg a kritizálását. Olyat tett, amit még senki, mégis meg van kérdőjelezve.