(egy példa monnyuk a münchen 2005-ből)
60-as, 70-es, 80-as évek jöhet bőven, a mai gagyit inkább hagyjuk.
thx pöcsök
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 11:20
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. augusztus 27., vasárnap 11:14
Ezt en is lattam nemreg. Tetszett. Hangulatos film. Bar a 9 pntot en nem adnam meg ra, mertszerintem annyira nem emlekezetes, de mufaj rajongoinak ajanlott.Sierra írta:Get out (2017)
Végre egy üdítő film napjainkból! Feszült, csattanós (én sokáig nem vágtam h mi is van pontosan), persze vannak benne klisék de kit érdekel, kurvára működik! Kb az elejétől fogva izgultam, csak ajánlani tudom.
9/10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 27., vasárnap 2:20
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 26., szombat 17:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 25., péntek 23:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 25., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 25., péntek 0:26
Akkor lehet inkabb megnezem ujra a Straight Outta Comptont, azzal nem lovok melleH.E.H.E. írta: félbehagytam, sztem szar.
nem ezt vártam, gagyi, szar színészek, nulla hangulat.
azért 2pac összes flacban lejött
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 24., csütörtök 23:59
félbehagytam, sztem szar.pheco írta:Na es milyen? Nem sok jot hallottam rola, meg a nagyobb Tupac fanoktol sem. Imdb 5,9 sem tul meggyozo. De azert holnap meglesem.H.E.H.E. írta:all eyez on me a boltokban.![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 24., csütörtök 23:51
Na es milyen? Nem sok jot hallottam rola, meg a nagyobb Tupac fanoktol sem. Imdb 5,9 sem tul meggyozo. De azert holnap meglesem.H.E.H.E. írta:all eyez on me a boltokban.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 24., csütörtök 23:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 24., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 24., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 24., csütörtök 12:00
Legfrissebb hír megvan?Remy írta:A Deadline értesülései szerint a Warner/DC eredetfilmet tervez a JOKERről - méghozzá olyat, ami a karakter minden más iterációjától független lenne (és nem is a jelenlegi Joker, Jared Leto játszaná). A rendező Todd Phillips lesz, a producer pedig Martin Scorsese, és az elképzelés szerint a sztori a kora '80-as években játszódna, és Scorsese kemény, sötét gengszterfilmjeinek hangulatát, stílusát idézné. Nagy ambíciók...Ahha... ez így 10/10 lenne kb, de már nem bízok a Warnerban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 23., szerda 11:45
A Deadline értesülései szerint a Warner/DC eredetfilmet tervez a JOKERről - méghozzá olyat, ami a karakter minden más iterációjától független lenne (és nem is a jelenlegi Joker, Jared Leto játszaná). A rendező Todd Phillips lesz, a producer pedig Martin Scorsese, és az elképzelés szerint a sztori a kora '80-as években játszódna, és Scorsese kemény, sötét gengszterfilmjeinek hangulatát, stílusát idézné. Nagy ambíciók...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. augusztus 15., kedd 10:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 15., kedd 9:27
Azért Al Pacino a végére szépen leépítette magát, normális filmben alig szerepel. De Nironak igaz volt betegsége, de karrierje végére ő is eléggé lecsúszott.Realista24 írta:Ezt írtam pár hete...hát hol vannak ilyen kaliberű színészek? Nyugdíjban baccamegTádám írta:Film+on Szemtől szemben... bármikor megbírom nézni, mennyire más filmeket csináltak azokban az időkben, milyen színészekkel...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 9:02
Ezt írtam pár hete...hát hol vannak ilyen kaliberű színészek? Nyugdíjban baccamegTádám írta:Film+on Szemtől szemben... bármikor megbírom nézni, mennyire más filmeket csináltak azokban az időkben, milyen színészekkel...
HozzászólásSzerző: Faust » 2017. augusztus 15., kedd 0:00
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 14., hétfő 21:51
Igen Al Pacinoval , és De Niroval én se tudok betelni soha. Egyszerűen kisujjból eltudnak játszani bármit. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ma is vannak persze jó színészek, de ők teljesen más kaliber. Ma sok főszereplő, ezek a színészek mellett régen, csak másod vagy harmad szereplő lettek volna.Tádám írta:Film+on Szemtől szemben... bármikor megbírom nézni, mennyire más filmeket csináltak azokban az időkben, milyen színészekkel...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. augusztus 14., hétfő 21:41
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem