Én csak azt vázoltam ami nekem tetszene, sztem Szigurdzon azért mostanában elég jól játszik, meg a szezon 2.fele után jól elkapta a fonalat, akár csak Holtby is. Kiváncsian várom énis, hogy mi sül ki ebből a spursből idén így Bale nélkül.legendary írta: Sigurdsson meg nem lesz kezdő, ezt lefogadom, még a most érkezők nélkül is kiszorulna.

Premier League
- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
Re: Premier League
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
These battle...
Azért Bale például semmivel se jobb játékos mint mondjuk Robben. Sőt. És ezt egyértelműen mondom, mivel láttam mindkettőt eleget. Persze ezzel nem írom le Bale-t, mert remek játékos, de ne kezeljük már úgy, mint a világ harmadik legjobbját. Élmezőny, az egyértelmű, de többet ne mondjuk róla, mert azért annyira még nem csúcs.Komolyan ezekre az emberekre élvez mindenki? Hamarabb fizetnék 200 millót Bale-ért,mint ez a négy játékos 70-80ért.
Paulinho se fix azért, Capoue, Dembele és Sandro is remek játékos, négyük közül bárki kezdhet, erős lesz a középpálya.----Paulinho----**************----
Lamela---Sigurđsson----Eriksen
------------Soldado---------------
Sigurdsson meg nem lesz kezdő, ezt lefogadom, még a most érkezők nélkül is kiszorulna. Lennon alapesetben a jobboson, Townsend pedig az utóbbi pár meccsen jól tolta, ő is szerepet kaphat. Lamela érdekes lesz, ugye ő a Romában tükörszélső volt, jobbról indult, de befelé cselezett, mert ballábas (ha minden igaz). Kiváncsi vagyok, mi lesz a szerepe, hova teszi AVB. Eriksen középen a legjobb, de a széleken is elvan, őt lehet pakolgatni nyugodtan.
Persze. Soldado egy jó center. Nem világklasszis, de a Bayern esetében láthatjuk, hogy ez nem is létszükséglet, bőven elég lehet adott esetben, ha van egy jó, magabiztos csatár elöl, aki nem esik el a labdában.de első blikkre soldado is termékeny lehet a spursben, jó igazolásnak tűnik
Köszi az infót.Amikor láttam, többnyire egészen jól játszott, sokoldalú, támadásban és védekezésben is remek játékosról van szó, box-to-box szerepkörre szerintem tökéletesen alkalmas, ráadásul még fiatal is, de 30-at nem ér meg, 20-25 lenne talán a reális ár érte.
Az a baj, hogy a Bilbao nem nagyon ad el játékost, max kivásárlási áron. Az meg Herrerának 36 millió euró (30 millió font). Ugye az első ajánlat 30 millió font volt, simán kinézem ezek után, hogy letesszük érte azt a pénzt is.
Tegnapelőtt este elvileg De Rossiért is bejelentkeztünk, 12 millió euróval. Imádom őt, remek játékos, nyilván nem a legfiatalabb (30 éves), és nem tudom, meddig él a szerződése, neki nagyon örülnék, 30 milla alatt bármikor jöhet.
Kicsit csalódott vagyok, Moyesék elszámolták magukat, most van 3 nap igazolni, amikor korábban sokkal jobb feltételek mellett csinálhattuk volna ezt, de a Cesc-üzletre túl nagy energiát és időt szántak.

- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
----Paulinho----**************----
deeeeemn nigga
nekem *************** tetszik
Eddig is csipáztam a Spurs-t, de így hogy Lamela meg Eriksen odamentek így főleg figyelemmel követem majd őket. (PES-ben jól fejlődtek, aztán "megszerettem" őket
)
deeeeemn nigga

nekem *************** tetszik

These battle scars don't look like they're fading
These battle...
These battle...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért ez nagyon erős túlzás.Marci írta:Komolyan ezekre az emberekre élvez mindenki? Hamarabb fizetnék 200 millót Bale-ért,mint ez a négy játékos 70-80ért.Soldado+Lamela+Paulinho+Eriksen
bale klasszis idényt hozott le, de első blikkre soldado is termékeny lehet a spursben, jó igazolásnak tűnik, míg eriksen és lamela is a jövő emberei (sőt, tavaly egyénileg mind a ketten jó szezont futottak), még csak 21 évesek, és mind a kettő nagyon ügyes.
paulinhot nem tartom olyan sokra, de még egyelőre őt sem kell leírni, simán lehet kezdőjátékos, de legrosszabb esetben is hasznos kiegészítőember.
ha ebből a 4 játékosból csak 2 váltja be a hozzá fűzött reményeket, már akkor sem boltolt rosszul a spurs, viszont ha soldado hoz egy jó gólmutatót, eriksen és lamela tovább fejlődnek, és paulinho is jól integrálódik, akkor óriási biznisz volt ez a 4 ember 1 árán.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Mert Bale végül is egy labdazsonglőr, és CR-Messi magasságokban vanMarci írta:Komolyan ezekre az emberekre élvez mindenki? Hamarabb fizetnék 200 millót Bale-ért,mint ez a négy játékos 70-80ért.Soldado+Lamela+Paulinho+Eriksen
Full B kategóriás arcok ezek.
Legalábbis én inkább a minőségre mennék,mint a mennyiségre. ( 2008-2009 holland generáció,stb.)

Mindegyik nagy erősítés, talán Soldadoért kicsit sok az a 30 misi, habár eddig szépen bizonyít.
De ennyi pénzért, főleg Eriksen, ajándék. Nagyon nagy játékos, nem hiába állt érte sorba pl. a MU is. Gondolom ha oda igazolt volna, akkor már nem középszerű játékosnak titulálnád

Nem azt mondom, hogy bajnokesélyes csapat, de a dobogó minimum elvárás lehet. Ügyesen megcsinálták azt, amit a Napoli. Csak ott Cavani pénzét költötték okosan.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Komolyan ezekre az emberekre élvez mindenki? Hamarabb fizetnék 200 millót Bale-ért,mint ez a négy játékos 70-80ért.Soldado+Lamela+Paulinho+Eriksen
Full B kategóriás arcok ezek.
Legalábbis én inkább a minőségre mennék,mint a mennyiségre. ( 2008-2009 holland generáció,stb.)
Hát igen, jó játékosok, de csak jók.Soldado+Lamela+Paulinho+Eriksen

Soldado+Lamela+Paulinho+Eriksen~Bale.
Akik szerint ennyiből vehetnénk 3-4 klasszis játékost, azok gondolják ezt azért át kétszer!

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
DavieS írta:no, Levyék kinéztek még valakit? esetleg egy új takarító brigádot?![]()
vagy igazolhatunk mostmár MI is?
Talán csak a vécés néni meg a büfés posztjára nem igazoltak eddig. Remélem azt már nem bolygatják.

- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
no, Levyék kinéztek még valakit? esetleg egy új takarító brigádot?

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
transfermarkt szerint 13,5 millió eurójába fájt Eriksen a Spursnek. Hát ez elég nagy üzlet szerintem a számukra...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Wenger amúgy tudja, hogy hétfőn lejár az átigazolási időszak?madridronie írta:Na; ez így azért már egy elég finom csapat; Wengerék felköthetik a gatyát!Eriksen is hivatalos a Spursnél. Twitteren jelentették be ezzel.

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Na; ez így azért már egy elég finom csapat; Wengerék felköthetik a gatyát!Eriksen is hivatalos a Spursnél. Twitteren jelentették be ezzel.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Eriksen is hivatalos a Spursnél. Twitteren jelentették be ezzel.
https://pbs.twimg.com/media/BS8Q0qHCQAA4DJy.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BS8Q0qHCQAA4DJy.jpg
-
Ahogy látom Eriksen hivatalosan is a Tottenham-é, kíváncsi leszek rájuk, mihez kezdenek ennyi új arccal.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Lamela: http://www.tottenhamhotspur.com/news/cl ... al-300813/
Chiriches: http://www.tottenhamhotspur.com/news/ch ... ed-300813/
Amikor láttam, többnyire egészen jól játszott, sokoldalú, támadásban és védekezésben is remek játékosról van szó, box-to-box szerepkörre szerintem tökéletesen alkalmas, ráadásul még fiatal is, de 30-at nem ér meg, 20-25 lenne talán a reális ár érte.
Jó kis cikk róla: http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pit ... 03723.html
Chiriches: http://www.tottenhamhotspur.com/news/ch ... ed-300813/
36-ért ajándék lenne a Baines-Fellaini páros, megértem a kékeket, hogy megkérik a két legjobb játékosuk árát, igaz, ez az 50 kicsit valóban túlzásnak tűnik.legendary írta:Az Everton közben visszadobott állítólag egy 36 millás ajánlatot a Fellaini-Baines pakkért, mivel 50-et akarnak kettejükért (agyf@sz...).
Ezért a United állítólag másfelé is nézelődik, 30 millió eurót ajánlanának Ander Hererráért a Bilbaónak.
Róla valaki tud véleményt mondani?Nem sokszor láttam, ügyesnek tűnt, de hátha valaki jobban keni a témát. 30 misit viszont soknak érzek, ha Fellainiért második nekifutásra is csak 20-at ajálunk (mondjuk nem is fogadták el azt).
Amikor láttam, többnyire egészen jól játszott, sokoldalú, támadásban és védekezésben is remek játékosról van szó, box-to-box szerepkörre szerintem tökéletesen alkalmas, ráadásul még fiatal is, de 30-at nem ér meg, 20-25 lenne talán a reális ár érte.
mohaola írta:Az Ajax edzője Frank de Boer elmondta, hogy már csak az aláírás hiányzik a papírokról, hogy hivatalos legyen Christian Eriksen átigazolása a Tottenham-hez.

Jó kis cikk róla: http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pit ... 03723.html
Jól van.torjack írta:Eto'o jó csatár, meg minden, de annyi esze van mint az egy hete oszladozó döglött macskának.

-
Az Ajax edzője Frank de Boer elmondta, hogy már csak az aláírás hiányzik a papírokról, hogy hivatalos legyen Christian Eriksen átigazolása a Tottenham-hez.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Eto'o-nál mindig Kálmán bá jut eszembe, még le se jött a fáról, és már mindent jobban tud mindenkinél.

- torjack
BBarni írta:Eto'o, 2005: Inkább árulnék földimogyorót a falumban, mint hogy egy olyan szánalmas csapatnál játsszak, mint a Chelsea.![]()
![]()
Becsődült a földimogyoró biznisz?
Eto'o jó csatár, meg minden, de annyi esze van mint az egy hete oszladozó döglött macskának.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Eto'o, 2005: Inkább árulnék földimogyorót a falumban, mint hogy egy olyan szánalmas csapatnál játsszak, mint a Chelsea.

Becsődült a földimogyoró biznisz?