Mert te még sosem ütöttél még mellé semmit.El Classicocba
R24 majd lecsapja ezt a magas labdát, amúgy ha nem megy, írd hogy klasszikus, még mindig jobb

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. augusztus 15., kedd 12:27
Mert te még sosem ütöttél még mellé semmit.El Classicocba
R24 majd lecsapja ezt a magas labdát, amúgy ha nem megy, írd hogy klasszikus, még mindig jobb
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 15., kedd 12:20
Hál istennek a szembe oldalon ültem a kapu mögött, Messi gólját közelről láttam, a Madrid találatokat meg majdnem sehogy..dzsi91 írta:Azért nem akármilyen gólt/gólörömöt láthattál élőben, élvezd ki
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 15., kedd 11:30
R24 majd lecsapja ezt a magas labdát, amúgy ha nem megy, írd hogy klasszikus, még mindig jobbp.csabi1 írta:El Classicocba
Nézőpont kérdése, tévedtek nem egyszer meg nem kétszer a mi javunkra is. Most tényleg undorító volt látni mennyire tolják a barcát, de dühítőbb inkább az, hogy semmi sem fog történni. Nincs felelősségre vonás, nincs semmi. A szövetség védi a bírókat, nem lehet róluk beszélni mert büntetnek, nem állhatsz ki és mondhatod el, igen baszki, az a sárga kanári az ellenfélnek fújt, mindenki látta. A foci világa kezdi felismerni, hogy tenni kell a színészkedés ellen, utólag is lehet eltiltani patkányságokért játékosokat, akkor mi a büdös retkes francért nem vizsgálnak ki ilyen eseteket rendesen? Elhiszem, leülnek, megnézik, értékelik a bíró teljesítményét, de nem történik semmi előrelépésp.csabi1 írta:Engem nagyon zavar,hogy ilyen szinten belenyúlnak sorozatosan
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. augusztus 15., kedd 10:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 15., kedd 10:40
BBeno írta:https://giphy.com/gifs/2kVHJqjzWvzPi
ezt meg igy a meccs margojara. utanrugas. egybol piros.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 15., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 15., kedd 10:12
Azért nem akármilyen gólt/gólörömöt láthattál élőben, élvezd kipalesz77 írta:
Ez az elmúlt 24 óra kegyetlenül felcseszett, maradjunk ennyiben..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 15., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 14., hétfő 20:05
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 14., hétfő 19:42
Engem az egész nyár történései közül ez csesz fel leginkább.. 6 éves kora óta a klubnál, a kisujjában a Barca stílus, baromi okos játékos, labdabiztos, nyomás alatt jó, vannak hibái nyilván, de Thiago óta szerintem a legígéretesebb középpályás, csak 3 korosztállyal lejjebb látok hasonló kategóriát most. Erre ez van.. Jön egy brazil sose bizonyított játékos kínából, és akkor szevasz. Miközben a csapat tele középszerű középpályásokkal, és egyre több és több lesz csak belőlük. A tehetségeknek meg nincs helye.Realista24 írta:After the signing of Paulinho, the club has informed Samper that there is no place for him in the team.
Ez se kutyus, La Masia leárazás van.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 14., hétfő 19:26
Szerintem hülye ötlet volt....Semmi sem magyarázza. A szövegek alapján az a nice-es gyerek közelebb áll a stílusukhoz, ha meg romboló kell, ott van Nzonzi, ha minden igaz ennyiért ki lehet őt is vásárolni, és már bizonyított a spanyol első osztályban.A 40 millás Paulinhót én akkor is megértem valamilyen szinten, leírtam, hogy miért. Élete lehetősége, ha nem Faubertes a felfogása, akkor már nyertek vele.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 14., hétfő 18:49
fbn talaltam. erdekes mindenesetre.'Több Barcelona szurkolói fórumon és oldalon közölték azt, hogy a Paulinho-transzferbol egyetlen ember profitál a klubnál, Josep Maria Bartomeu. Mint ismert, Bartomeu az ADELTE csoport partnere és vezérigazgatója (építo és logisztikai cég többnyire), ez a cég pedig Kínában szeretne tovább terjeszkedni. Az ADELTE pedig felajánlotta az Evergrande-csoportnak - aki Paulinho klubjának a névadó szponzora, micsoda furcsaság -, hogy elvállalják például az Ocean Flower Island projekt építését.
Erre a pályázatra Florentino Pérez cégének, az ACS-csoportnak is fájt a foga, ám Bartomeu és az ADELTE nagyon úgy néz ki, hogy a Paulinho igazolásnak is köszönhetoen megkaparintja ezt a projektet és elnyeri a pályázatot. Így ez közönséges pénzmosásnak minosül.
Ezek továbbra is csak pletykák, de amennyiben ez igaz, és valljuk be, van rá nem kevés esély, úgy ismét egy ékes bizonyítékot láthatunk arra, hogy Bartomeu miért is nem méltó az FC Barcelona elnöki székére.
Az már csak hab a tortán, hogy Paulinhót Angliában megválasztották a Tottenham történetének legrosszabb igazolásának, aki kijelentette, mikor távozott a londoni klubtól, hogy pénzszerzés és levezetés céljából távozik a távol keletre. Paulinho ekkor 27 éves volt, most 29 és a Barcelona le fogja igazolni 40 millió euróért. Érezzük milyen szinten képtelenség az, hogy ezt a transzfert valaki erosítés címszóval tegye meg."
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 14., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 14., hétfő 17:58
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 14., hétfő 17:56
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 14., hétfő 17:54
Perez maffia egyik legnagyobb rablásaCsabi írta:asensio három és fél millió euró volt. én nem birom a mai napig felfogni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 14., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 14., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 14., hétfő 17:53
Ha tovább fokozzuk, akkor az Asensio, Kroos és Casemiro hármas együtt olcsóbb volt.Galacticos írta:Modric, isco, kroos, casemiro.
A kp-nk amit talan mindenki elismer... Mind olxsobb volt mint paulinho.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 14., hétfő 17:51
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem