A kp-nk amit talan mindenki elismer... Mind olxsobb volt mint paulinho.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 14., hétfő 17:51
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 14., hétfő 17:50
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 14., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 14., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 14., hétfő 17:44
Ki lehet az elnök? Megint Laporta? Amúgy is lenne választás vagy ez ilyen rendkívüli lesz? Bocs, de nem vagyok képben.lesliejr írta:Barcelonában vezetői válság van már egy ideje, ami most tetőz. Élvezzétek ki a helyzetet.![]()
Ősszel remélem Bartomeu és korrupt csapata le lesz váltva, mehetnek a börtönbe és utána lehet építkezni. Addig az egyéni érdekek előrébb valók sajna a prezidenténél. Nem véletlen, hogy egy darabig Katar hátsóját nyaltuk, most meg Kínával üzletelünk. Összefutnak a szálak....
A meccshez grat! Jobbak vagytok most, egységesebbek, magabiztosabbak. Mi le vagyunk pukkanva, akik vannak vagy alkalmatlanok a feladatra vagy már kezdenek belefáradni és nem úgy állnak hozzá. A mi legnagyobb harcunk ősszel lesz idén, Benedito és a bizalmatlansági indítvány.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 14., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 14., hétfő 17:21
140 milliót ajánlottak Dembeléért, hasonló összeget Coutinhóért. Ennél többet nem fognak fizetni egy játékosért.hogy a tegnapi fiaskó után nagy a nyomás rajtuk és komolyabb emberkékért sem lesz drága semmi pénz.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. augusztus 14., hétfő 17:18
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. augusztus 14., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 14., hétfő 15:18
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. augusztus 14., hétfő 14:48
Azzal járnánk legjobban ha itthon bucira vernénk őket, 4-5 góllal, úgy h még Bale, Benzema is betalálnaziro4vr írta:Szerintem azzal járnánk a legjobban, ha szépen R24 kibannolna az ilyen hülyeségeid után.ikarus93 írta:Azon gondolkozom, szerintetek melyik eredménnyel járnánk jobban a visszavágon?
Mondjuk kikapnánk 3-1re és a kupát a Barca behúzna, ezzel szerintem jól járnánk, mert a Barca vezetősége tovább folytathatná az ámokfutását, vagy bucira verjük őket, és lehet már jövőhéten feláll a Barca vezetősége?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 14., hétfő 14:42
Szerintem azzal járnánk a legjobban, ha szépen R24 kibannolna az ilyen hülyeségeid után.ikarus93 írta:Azon gondolkozom, szerintetek melyik eredménnyel járnánk jobban a visszavágon?
Mondjuk kikapnánk 3-1re és a kupát a Barca behúzna, ezzel szerintem jól járnánk, mert a Barca vezetősége tovább folytathatná az ámokfutását, vagy bucira verjük őket, és lehet már jövőhéten feláll a Barca vezetősége?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 14., hétfő 14:42
Még csak viccből se írjunk ilyet, hogy a bukás jó nekünk.ikarus93 írta:Azon gondolkozom, szerintetek melyik eredménnyel járnánk jobban a visszavágon?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 14., hétfő 14:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 14., hétfő 14:41
Akkor harmadik, mert Neymar csak 18 millió volt.Csabi írta:Pólinnyó a barcelona történelmének 4. legdrágább igazolása holtversenyben david villával. neymar, suarez és ibra előzi meg őket.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 14., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. augusztus 14., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. augusztus 14., hétfő 14:03
Milyen erdekrol lehetett olvasni?BlancoMark írta:Ezt nem hiszem el, harom eve 15 millert adta el a PL-bol stabil jatekpercekkel a Spurs 26 evesen, ezek meg megveszik 29 evesen a kinai ligabol 40ert.
Lehetetlen, hogy szakmai alapon hoztak a dontest, valoszinuleg kozrejatszik az az epitoipari erdek amirol a katalan lapokban lehetett olvasni. Meg egyszer mondom LEHETETLEN, hogy valaki szakmai alapon ekkora blodseget csinaljon amit a Barca vezetese csinalt.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 14., hétfő 13:58
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 14., hétfő 13:54
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem