De ő bőven érezheti azt, hogy mennyit hozzátesz a csapathoz, szerintem ő bőven a helyén is van kezelve, értékelve.Kettő, Kroos sem fog soha Ramosékkal és a fiatal spanyolokkal ökörködni, teljesen más mentalitás, mégis a keret egyik legnagyobb kincse, mert van mögötte teljesítmény.
Bale azért nem hiszem el, hogy nem tudja, hogy sokat nem tett hozzá az itteni dolgokhoz, elolvas pár cikket magáról, egyértelmű, hogy nem azt hozza, mint amit vártak tőle sokan. (nem feltétlenül Madridban, hanem összességében) A válogatottban vezér alkat(ahogy a Spursben is volt), pontosan tudja milyen az, amikor körülötte forognak a dolgok, itt a közelében nem volt ennek.
Ha laza gyerek lenne, akkor mindez akár hidegen is hagyhatná, egy Benzema szerintem akkor is bőven ellene, ha csak csere lenne ( nem is értem miért nem rakják le), süt a nap, fasza az idő, válogatottság miatt nem kell aggódni, lehet gengszterkedni mellékállásban, stb. Nem is értem minek adnánk neki több pénzt, kevesebbért is ellenne itt. De Bale nem itt tart, és nem értem, hogy miért nem akar jót magának, meg mindenkinek.