HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. augusztus 14., hétfő 17:18
Tényleg hülyeségnek tűnik a bárszá részéről, de így tovább. Nincs is meccsben a srác, Kína, Mahacskala meg hasonlók csak arra jók, hogy elfelejtsen az ember focizni, de közben keressen egy talicska pénzt. Nem is az ilyen 40 milliós páulinnyó féléktől félek én, hanem attól, hogy a tegnapi fiaskó után nagy a nyomás rajtuk és komolyabb emberkékért sem lesz drága semmi pénz. Mondjuk hiszem, ha látom, mert sok a pletyka, de pl. Dembelét kész tényként kezelik és jól állnak a kutinnyó-édenázárd üggyel is. Szerintem várható kétségbeesett lépés, főleg, hogy busi lenyilatkozta, hogy át kell szervezni a bárszát.
Nálunk azért Mbappe szinte kész tényként volt kezelve, de úgy tűnik, hogy az arabok beleszarnak, így csatár nélkül maradtunk, nem biztos, hogy Moratát most is adnánk, szerintem a vezetőség biztos volt abban, hogy hozzuk a franciát. Azért remélem, ZZ beveti személyes varázsát, és mégis összejön egy csatár, mert anélkül nehéz lesz.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)