Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár Jon származására már fény derült korábban, ma azért ezt aláhúzták még azzal, hogy Gilly megtalálta az egyik könyvben.. Csak Sam épp idegállapotban volt.

HozzászólásSzerző: Corleone » 2017. augusztus 14., hétfő 17:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 14., hétfő 13:02
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 14., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 14., hétfő 11:49
TheBull6 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen.![]()
![]()
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 14., hétfő 11:45
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahogyan meg kell murdelni még pár karaktert.TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen.Berti írta:GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó jelenet olyan volt mint egy idétlen bosszúállók skit.![]()
![]()
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi?
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 14., hétfő 11:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen.Berti írta:GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó jelenet olyan volt mint egy idétlen bosszúállók skit.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 14., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 14., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. augusztus 14., hétfő 10:14
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 14., hétfő 10:12
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. augusztus 14., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 13., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 13., vasárnap 20:48
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!essoson hagyta rend fenntartónakBullet T írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy mi van Daario Naharris-sal, nem kellenne Dany mellett lennie ?
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2017. augusztus 13., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 12., szombat 14:03
Az eddigen van a hangsúly. De legyen már egy kis fantáziád.kelemen.istvan írta:De nem csinált eddig semmit.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 12., szombat 13:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 12., szombat 13:45
Már leírták a választ, de nem bunkózásból, de milyen kérdés ez?kelemen.istvan írta:Friss GoT fan ismerősöm feltett egy kérdést, amire hirtelen nem tudtam válaszolni. Így hangzott: Mi értelme, hogy valaki a Háromszemű holló? Mire jó ez bárkinek? Pl. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Bran mit profitál belőle? Vagy bárki?
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 12., szombat 13:42
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lát mindent. Mi történik máshol, mi történt a múltban.kelemen.istvan írta:Friss GoT fan ismerősöm feltett egy kérdést, amire hirtelen nem tudtam válaszolni. Így hangzott: Mi értelme, hogy valaki a Háromszemű holló? Mire jó ez bárkinek? Pl.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Branmit profitál belőle? Vagy bárki?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. augusztus 12., szombat 13:39
Az egészet spoilerbe teszem.kelemen.istvan írta:Friss GoT fan ismerősöm feltett egy kérdést, amire hirtelen nem tudtam válaszolni. Így hangzott: Mi értelme, hogy valaki a Háromszemű holló? Mire jó ez bárkinek? Pl. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bran mit profitál belőle? Vagy bárki?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 12., szombat 13:31
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem