Real Madrid vs. Barcelona
- BlancoMark
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az a baj, hogy ahogy Csabi is irja az ilyenert csak CR-nek jar a sarga. Messit soha az eletben nem merne ilyeneket kiallitani SENKI, kepzelem mekkora sajtohadjarat lenne egy ilyen utan. Hohy ez miert lehet azt nem tudom. Valoszinuleg elozetes ellenerzesei voltak/vannak a sporinak Ronaldoval kapcsolatban, de ezeket egy jatekvezetonek illene felrerakni ilyen szinten. Egyebkent a legnagyobb ketely szamomra, hogy az egesz vilag tudja, hogy Suarez a legnagyobb aljas jatekosok egyike es mindenre dobalja magat, de sorozatosan adjak neki a tiziket donto szituaciokban. Erthetetlen. Pedig az ilyen jatekosok hire hamar elmegy a sporik kozt es csak 110%os tizit adnak meg nekik, de ennek az uruguayi szimpatikus fiatalembernek sorra adjak minimal kontaktra.
Rohadt kemény lehet Navas keze, mert olyan fájdalmasan fogta a lábait Szuszuistimester írta:Fogalmatlan, de legalább önérzetesCsabi írta:Ilyenért csak Cének jár sárga, amúgy is hülyeség. Full sprintben volt, ütköztek, elesett. Akkor engedje tovább, de ilyenért sárgát adni, hát bazdmeg, elmebeteg katalán bérenc. Látni lehetett kb a 20. perctől, hogy elvesztette a meccset. Ettől fogalmatlanabb bírót ritkán látni.![]()
Nem vitatom, volt annyi lendülete, hogy elessen. Egy normális világban az egyik oldalon sem ér büntetőt.
Amúgy Suárez még meg is magyarázta Marcelonak, hogy mekkora szabálytalanság volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk egy 31 éves tikkfing bírótól nem is tudom mit várunk. Más 32 évesen még a ficakot lődözi a Camp Nouban.
Két éve még a másodosztályban vezette a meccseket, nem is értem minek kell egy ilyennek odaadni egy Klasszikust.

Két éve még a másodosztályban vezette a meccseket, nem is értem minek kell egy ilyennek odaadni egy Klasszikust.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Fogalmatlan, de legalább önérzetesCsabi írta:Ilyenért csak Cének jár sárga, amúgy is hülyeség. Full sprintben volt, ütköztek, elesett. Akkor engedje tovább, de ilyenért sárgát adni, hát bazdmeg, elmebeteg katalán bérenc. Látni lehetett kb a 20. perctől, hogy elvesztette a meccset. Ettől fogalmatlanabb bírót ritkán látni.

Nem vitatom, volt annyi lendülete, hogy elessen. Egy normális világban az egyik oldalon sem ér büntetőt.
Amúgy Suárez még meg is magyarázta Marcelonak, hogy mekkora szabálytalanság volt

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ilyenért csak Cének jár sárga, amúgy is hülyeség. Full sprintben volt, ütköztek, elesett. Akkor engedje tovább, de ilyenért sárgát adni, hát bazdmeg, elmebeteg katalán bérenc. Látni lehetett kb a 20. perctől, hogy elvesztette a meccset. Ettől fogalmatlanabb bírót ritkán látni.
Akárhogy is lesz Barcáéknak rohadt nagy érvágás Neymar. Ő meg tudta csinálni 1v1-ben, értett a bugihoz. Most az a baj, hogy nem csak hogy közel sincs hasonló játékos a keretben (ez a Delufi tegnap milyen gyenge volt
), de igazából venni se tudnak, mert kit? Coutinho egy átlagos játékos, Dembele meg nincs olyan szinten mint Neymar. Ettől a Paulinhótól még mindig keresztbe állnak a szemeim, nem hiszem el, hogy egy olyanért adnak 40 milliót, akit egy KÍNAI csapat 14-ért vett meg. Megveszik, de mit várnak tőle? Mit akarnak? A csákó középpályás, nem? Kitől lesz ez jobb? Iniesta, Buskecc vagy Rakitic? Mind jobb tőle. De szerintem még Gomes is.
Akárhogy is lesz Barcáéknak rohadt nagy érvágás Neymar. Ő meg tudta csinálni 1v1-ben, értett a bugihoz. Most az a baj, hogy nem csak hogy közel sincs hasonló játékos a keretben (ez a Delufi tegnap milyen gyenge volt

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A Barca továbbra is kiváló csapat, számolni kell velük, de az idei sikerességük ismét a keret megfelelő forgatásán fog múlni legfőképp. És persze Messin. Tavaly nem jött össze, kíváncsi leszek Valverde, hogy birkózik meg a feladattal. Szigorúan szemlélve nevekre még meg is lennének, azomban tavaly sem tettek sokat hozzá a beugró játékosok. Az U21-es Suárezből lehet még valaki, Deulofeu viszont egy sokadik buta focistának tűnik. Nem Jesé nagy haverja?
Suárez homorítása messze volt a tizenegyestől, ahogy CR-t sem bántották annyira, hogy látványosan össze kelljen rogynia. Viszont ha ilyenért sárga jár a Barca rendszeresen 7-8 emberrel fogja befejezni a meccseket (nem).
Kíváncsi vagyok Piqué mikor indít Twitter rohamot a tegnapi teljesítménye után. Ha csak rajta múlik, egy jó ötössel végez a Barca. Csak az nem ültette le tegnap, aki nem szégyellte. Persze leginkább a saját szurkolóinak kell elszámolnia, de mégiscsak visszás, hogy a legnagyobb szájú játékos a védelem leggyengébb pontja. Puyol mellett sem ő vitte a prímet és most Umtiti is hasznosabbnak tűnik.
Suárez homorítása messze volt a tizenegyestől, ahogy CR-t sem bántották annyira, hogy látványosan össze kelljen rogynia. Viszont ha ilyenért sárga jár a Barca rendszeresen 7-8 emberrel fogja befejezni a meccseket (nem).
Kíváncsi vagyok Piqué mikor indít Twitter rohamot a tegnapi teljesítménye után. Ha csak rajta múlik, egy jó ötössel végez a Barca. Csak az nem ültette le tegnap, aki nem szégyellte. Persze leginkább a saját szurkolóinak kell elszámolnia, de mégiscsak visszás, hogy a legnagyobb szájú játékos a védelem leggyengébb pontja. Puyol mellett sem ő vitte a prímet és most Umtiti is hasznosabbnak tűnik.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ajajj, most hogy már nem kell hirdetni a #többmintegyklub rigmust, hirtelen "normálisat" nyilatkozik a gránátvörös-kékről?... ÁRULÓ!!!!Realista24 írta:Neymar: People think you die after you leave Barça but I feel more alive than ever.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymar: People think you die after you leave Barça but I feel more alive than ever.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ettől az Umtititől hányni tudnék. Klasszis védő, de egy görény. Dobálja magát, fetreng, reklamál, kötekedik, verekszik. Hamar beletanult.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Barca drukkerektol kerdezem, ti mit lattatok ma? En egy kamu tizit es egy kamu kiallitast. Ennyire azert nem lehetett vakon a biro, hisz megneztek par visszajatszast es ok mar tudhattak h a barca tizi jogtalan, erre bejatszani egy kiallitast.
A biro lokes meg ugye a piros utan tortent, es amugy is, azt a birot jol megrugdosni es eltiltani kellene, de most par napig o lesz a sztar
A biro lokes meg ugye a piros utan tortent, es amugy is, azt a birot jol megrugdosni es eltiltani kellene, de most par napig o lesz a sztar
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bajnokságra úgysem érvényes,kupában meg amúgy is pihenne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
suarez homoritasa a PLben 3 meccset erne. itt nem lesz belole semmi.
abban meg azert bizok hogy ronaldo sargajat eltorlik de gondolom ez is buko remeny....
abban meg azert bizok hogy ronaldo sargajat eltorlik de gondolom ez is buko remeny....
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Nekem a kedvencem az volt, hogy amikor Marcelo vagy Carvajal felment támadni, és belekeveredtek egy szabálytalanságba, akkor elkezdett velük kötekedni az egész Barca védelem, hogy ott tartsa őket, és hátha addig le tudnak minket kontrázni
Úgy látszik ennyit sikerült a nyáron begyakorolniuk mint új taktika...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azért ahogy perez csapkodott a meredt barto mellett asensio góljánál az valami zseniális volt 
A leendő presidente meg szépen bepörgette,mindig is a Real mezről álmodozott szerencsétlen piké.Ha máshogy nem megy akkor így

A leendő presidente meg szépen bepörgette,mindig is a Real mezről álmodozott szerencsétlen piké.Ha máshogy nem megy akkor így

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
ericco írta:U21-en is jól mozgott. De ott is Deulofeu kezdett helyette.Realista24 írta:Denis Suarez viszont nem szar, így elsőre. Sose láttam még.
Pont ezt neztem en is.
3x jobb jatekos mint Deulo
ZIDANE
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én dulifuliban amúgy semmit sem látok..egyedül vagyok ezzel?ericco írta:U21-en is jól mozgott. De ott is Deulofeu kezdett helyette.Realista24 írta:Denis Suarez viszont nem szar, így elsőre. Sose láttam még.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lealázva a két impotens támadó miatt nem lettek.Sierra írta:Azért azt tegyük hozzá, hogy sokáig nagyon kiegyenlített meccs volt, sőt percekig ki sem tudtuk hozni a labdát, folyamatosan rohamoztak, épphogy lecsúsztak a labdát, épphogy mellé ment stb. Nem lettek annyira lealázva, mint ahogy sokan írják. Kontrából még mindig jók vagyunk, ennyi.
Végig emberhátrányban toltuk. Először -2 ember, majd -1.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
U21-en is jól mozgott. De ott is Deulofeu kezdett helyette.Realista24 írta:Denis Suarez viszont nem szar, így elsőre. Sose láttam még.
Merci Zizou!
Azért azt tegyük hozzá, hogy sokáig nagyon kiegyenlített meccs volt, sőt percekig ki sem tudtuk hozni a labdát, folyamatosan rohamoztak, épphogy lecsúsztak a labdát, épphogy mellé ment stb. Nem lettek annyira lealázva, mint ahogy sokan írják. Kontrából még mindig jók vagyunk, ennyi.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Denis Suarez viszont nem szar, így elsőre. Sose láttam még.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema