HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 14., hétfő 12:12
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. augusztus 14., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 14., hétfő 11:51
Más már 500nál tartana....aéslkdjfaélskjfdélkdsafKerlon írta:BL-ben is a szél fújta össze az 51 gólját.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 14., hétfő 11:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 14., hétfő 11:48
Ja, ebből úgy jön le, mintha egy falábú szar lenne és sosem focizott volna értelmesen. Közben meg top10, top5, top3.realistahuni írta: Illetve idevenném még a végeláthatatlan kifogásgenerátort is vele kapcsolatban.
Az elején azért nem ment, mert nem tudta a nyelvet és idegen volt a kultúra, rendben, megérti az ember.
Aztán azért mert itt volt Higuain.
Aztán azért mert Mourinho nem jó taktikát választott.
Aztán azért mert Cé miatt nem tudott kibontakozni.
Aztán Benitez miatt, mert Benitez amúgy is mindenért hibás volt.
Most Bale miatt rossz, máskor meg azért mert esik az eső. Rendben van, hogy Bale is szar meg nem alkalmas összjátékra, de olyan hiányosságok vannak nála ami miatt fölösleges okolni csapattársat vagy edzőt.
Én nagyon bírtam és sokat is védtem annak idején, de ami sok az sok, nálam betelt a pohár.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 14., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 14., hétfő 10:46
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. augusztus 14., hétfő 10:40
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 14., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. augusztus 14., hétfő 10:16
Illetve idevenném még a végeláthatatlan kifogásgenerátort is vele kapcsolatban.VanillaSky írta:Mennyi a lejárati idő egy játékosnál? Két év hullámvölgy (ez még völgy?) még megengedhető vagy az már tetemes időintervallumnak számít? Persze a legvalószínűbb, hogy 30 után fog újjáéledni.mert nagyon lelkesít alapvetően Benzema tudása (nem a mostani teljesítménye), így egyelőre nem írnám le.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 14., hétfő 10:09
Mennyi a lejárati idő egy játékosnál? Két év hullámvölgy (ez még völgy?) még megengedhető vagy az már tetemes időintervallumnak számít? Persze a legvalószínűbb, hogy 30 után fog újjáéledni.mert nagyon lelkesít alapvetően Benzema tudása (nem a mostani teljesítménye), így egyelőre nem írnám le.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 14., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 14., hétfő 9:44
Jól láttad testvír.MyStiQ írta:Engem is idegesít már Benzema, de tényleg megnézném még őt egyszer-kétszer Bale nélkül. Szerintem Benzema a keddi meccsen kimondottan jól mozgott és hasznosan focizott a MU ellen, de lehet rosszul láttam és nem utálom eléggé még.![]()
Mehetne egy Casemiro-Kroos-Modric-Isco-Asensio-Benzema hatos szerdán, padról a Kovacic-Ceballos duóval frissítve a kp-t.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 14., hétfő 9:17
lesérült, cserét kértericco írta:Ez volt a másik Zidane mellényúlás a két lélektelen kezdetése mellett, mikor leszedte Kovát. Messi egyből felébredt, át is vette az irányítást a Barca. Simán le lehetett volna kapni Balet korábban.Kerlon írta:Én ki nem hagynám Kovát, Messi levegőt alig kapott mellette.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 14., hétfő 9:16
Ez volt a másik Zidane mellényúlás a két lélektelen kezdetése mellett, mikor leszedte Kovát. Messi egyből felébredt, át is vette az irányítást a Barca. Simán le lehetett volna kapni Balet korábban.Kerlon írta:Én ki nem hagynám Kovát, Messi levegőt alig kapott mellette.
Jogos, mára ez kiment a fejembőllesérült, cserét kért
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 14., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. augusztus 14., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 14., hétfő 9:03
Casemironak külön bekezdést szánok. 2 szuperkupa meccs után, jól látszik, hogyha az ellenfél 2 fokozattal gyorsabb, akkor ő már gyenge láncszem. Nem is értem minek volt a pályán, amikor Kovat visszavonta ZZ Messire. Casemiro tényleg nem tud többet, mint a védelem előtti szűrés erre folyamatosan előrébb helyezkedett, mint Isco vagy Kroos. Holott neki kéne mögöttük biztosítani. Csak egyszerűen ő a csapat kellő fokozatú mozgatásához is lassú, a támadó harmadhoz a döntéshozó képessége és fizikai sebessége is kevés és mégis elől lofrál. Egyszerűen, ha dominálni akarunk, akkor nincs helye a kezdőben egy Barca ellen, ha nem bekkeléssel akarunk foglalkozni, mert a végén, amikor visszaálltunk és szűkítettük a területet, akkor tette a dolgát, de ez max 20 perc volt. Hiába hoz le jó meccseket, de számomra ő a jelenlegi két csatárnak csúfolt játékosunk után a leggyengébb láncszem továbbra is.
Ebben a témában én is elfogult vagyok, mert nagyon lelkesít alapvetően Benzema tudása (nem a mostani teljesítménye), így egyelőre nem írnám le. Kicsit más a rendszer, mint volt, Isco bekerülésével a visszalépései annyira már nem indokoltak, ezért is tűnik gyengébbnek. A klasszikus 9-es játék soha nem volt az erőssége, ráadásul Bale személyében olyan társ van mellette, akivel nem tud kis játékokat kialakítani, amiben igazán erős. Kicsit úgy érzem, hogy lóg a levegőben, nem találja a helyét egyelőre. Cével szerintem Ő is feljavulna, lenne előtte valaki, akinek tényleg csak a befejezésekkel kell törődnie, Ő pedig vissza-, vagy kiléphetne oldalra részt venni a kényszerítőkben és elősegíteni a létszámfölények kialakítását.továbbra is pályán tartanám Karimot
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 14., hétfő 8:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. augusztus 14., hétfő 8:48
Anthony írta:Benzemának, és Bale-nek is menni kell, napnál is világosabb. A Morata-Mariano duóval is előrébb lennénk, mint ezekkel.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem