Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
BL-ben is a szél fújta össze az 51 gólját.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ja, ebből úgy jön le, mintha egy falábú szar lenne és sosem focizott volna értelmesen. Közben meg top10, top5, top3.realistahuni írta: Illetve idevenném még a végeláthatatlan kifogásgenerátort is vele kapcsolatban.
Az elején azért nem ment, mert nem tudta a nyelvet és idegen volt a kultúra, rendben, megérti az ember.
Aztán azért mert itt volt Higuain.
Aztán azért mert Mourinho nem jó taktikát választott.
Aztán azért mert Cé miatt nem tudott kibontakozni.
Aztán Benitez miatt, mert Benitez amúgy is mindenért hibás volt.
Most Bale miatt rossz, máskor meg azért mert esik az eső. Rendben van, hogy Bale is szar meg nem alkalmas összjátékra, de olyan hiányosságok vannak nála ami miatt fölösleges okolni csapattársat vagy edzőt.
Én nagyon bírtam és sokat is védtem annak idején, de ami sok az sok, nálam betelt a pohár.
A kifogásgenerátorhoz; mondjuk ha meg is értenéd, amit az ember ír, könnyebb lenne az élet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A tegnapi meccs nekem egy kicsit ilyen felhozó meccs jellegű volt. Isco, Kova brutál volt. Navas a tiziről nem tehetett és volt egy szép védése is. Varane nekem nagyon tetszett hátul, míg Ramos átlagot hozzot. A két szélső, Dani és Marcelo finoman szólva sincs még toppon. Case védőmunkája egész jó volt, de sok hiba is volt a játékában, Kross robotolt de semmi extra. Hmm... Bale. Nos róla bebizonyosodott, hogy itt már semmi keresnivalója nincs. Valószínűleg az idén nem (hacsak valami csoda nem történik) de legkésőbb jövőre távozik. Neki a PL való nem a La Liga. Benzit is padra tenném, bár ő talán tud ennél többet is. Asensio meg CR gólja meg... Zseniális volt. Piqué-nek meg csak gratulálni tudok!
Visszavágón szívesen megnézém Caballost és Theót is a kezdőben. Asensiót is kezdetném. Ronaldo meg butaságot csinált, igaz a második sárga szerintem jogtalan volt.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Első lépésként Benzemát padra kell rakni. Szerintem ez a leglogikusabb jelenleg. Bár Cé most az eltiltásával adott a két balféknek jópár meccset, hogy bizonyítsanak. Én úgy tudom elképzelni, hogy ha mindenki bevethető, akkor Benzema pad, helyére Cé (pont ahogy ZZ is cserélt), és a pályán lesz a kvartett (Modric, Casemiro, Kroos és Isco), előttük meg a balfék és Ronaldo.
Nem szép ilyet mondani de a balfék úgyis egy porcelánbaba, megsérül előbb-utóbb és jöhet Asensio is. Jövő nyáron meg el kell adni a picsába.
Nem szép ilyet mondani de a balfék úgyis egy porcelánbaba, megsérül előbb-utóbb és jöhet Asensio is. Jövő nyáron meg el kell adni a picsába.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Benzema szerintem fantasztikus játékos, jól nyit területeket és hozza helyzetbe a társakat. Igazi művész ő is. Viszont ha nincs a pályán Ronaldo, akkor nincs a csapatban olyan játékos, aki rendelkezik azzal a gyilkos ösztönnel... Bale és Benzema se az a típus, hogy megdöglik a gólért ha úgy van, és az az elsődleges célja, hogy ezt most bekeni a védővel együtt ha kell... nincs meg az a mentalitásuk, amivel egy bejezőnek rendelkeznie kell. Morata-ban ez megvolt, Mariano-ban is. Benzema egy ilyen mentalitású játékos mellett használható igazán, remélem jön még egy csatár a nyáron.
huni +1.
a masik: guti nem twittelt valamit pique szenzacios golja utan?
szeret visszavagni ha ugyvan. es altalaban ugyvan
a masik: guti nem twittelt valamit pique szenzacios golja utan?

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Illetve idevenném még a végeláthatatlan kifogásgenerátort is vele kapcsolatban.VanillaSky írta:Mennyi a lejárati idő egy játékosnál? Két év hullámvölgy (ez még völgy?) még megengedhető vagy az már tetemes időintervallumnak számít? Persze a legvalószínűbb, hogy 30 után fog újjáéledni.mert nagyon lelkesít alapvetően Benzema tudása (nem a mostani teljesítménye), így egyelőre nem írnám le.
Az elején azért nem ment, mert nem tudta a nyelvet és idegen volt a kultúra, rendben, megérti az ember.
Aztán azért mert itt volt Higuain.
Aztán azért mert Mourinho nem jó taktikát választott.
Aztán azért mert Cé miatt nem tudott kibontakozni.
Aztán Benitez miatt, mert Benitez amúgy is mindenért hibás volt.
Most Bale miatt rossz, máskor meg azért mert esik az eső. Rendben van, hogy Bale is szar meg nem alkalmas összjátékra, de olyan hiányosságok vannak nála ami miatt fölösleges okolni csapattársat vagy edzőt.
Én nagyon bírtam és sokat is védtem annak idején, de ami sok az sok, nálam betelt a pohár.
-
Mennyi a lejárati idő egy játékosnál? Két év hullámvölgy (ez még völgy?) még megengedhető vagy az már tetemes időintervallumnak számít? Persze a legvalószínűbb, hogy 30 után fog újjáéledni.mert nagyon lelkesít alapvetően Benzema tudása (nem a mostani teljesítménye), így egyelőre nem írnám le.
bappe vajon nezte a tegnapi zsugat vagy a psg rangado jobban erdekelte?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól láttad testvír.MyStiQ írta:Engem is idegesít már Benzema, de tényleg megnézném még őt egyszer-kétszer Bale nélkül. Szerintem Benzema a keddi meccsen kimondottan jól mozgott és hasznosan focizott a MU ellen, de lehet rosszul láttam és nem utálom eléggé még.![]()
Mehetne egy Casemiro-Kroos-Modric-Isco-Asensio-Benzema hatos szerdán, padról a Kovacic-Ceballos duóval frissítve a kp-t.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
lesérült, cserét kértericco írta:Ez volt a másik Zidane mellényúlás a két lélektelen kezdetése mellett, mikor leszedte Kovát. Messi egyből felébredt, át is vette az irányítást a Barca. Simán le lehetett volna kapni Balet korábban.Kerlon írta:Én ki nem hagynám Kovát, Messi levegőt alig kapott mellette.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez volt a másik Zidane mellényúlás a két lélektelen kezdetése mellett, mikor leszedte Kovát. Messi egyből felébredt, át is vette az irányítást a Barca. Simán le lehetett volna kapni Balet korábban.Kerlon írta:Én ki nem hagynám Kovát, Messi levegőt alig kapott mellette.
Jogos, mára ez kiment a fejembőllesérült, cserét kért

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2017. augusztus 14., hétfő 9:18-kor.
Merci Zizou!
Én ki nem hagynám Kovát, Messi levegőt alig kapott mellette.
K
K
Engem is idegesít már Benzema, de tényleg megnézném még őt egyszer-kétszer Bale nélkül. Szerintem Benzema a keddi meccsen kimondottan jól mozgott és hasznosan focizott a MU ellen, de lehet rosszul láttam és nem utálom eléggé még.
Mehetne egy Casemiro-Kroos-Modric-Isco-Asensio-Benzema hatos szerdán, padról a Kovacic-Ceballos duóval frissítve a kp-t.

- RealMadridFanatic
Megint volt egy "disgrace" tegnap, de így is sima lett a vége, köszönhetően két klasszis megoldásnak. Suárez továbbra is az egyik legundorítóbb fér... játékos, akit valaha láttam futballpályán. Grátisz a borzalmas, koordinálatlan mozgása (a Lucasnak letett zsugája kicsit kárpótolt azért
Most majd jól megkapod, hogy vak vagy, és hogy mersz ilyet leírni...
Amúgy csípem a tagot, kell is, el nem engedném, de a rotációba sokkal rendszeresebben bele kellene esnie, főleg, hogy jött Ceballos is.
Ami viszont nagyon tetszik, hogy a borzasztó kemény (nem alattomos!) stílusa miatt már rendesen félnek belemenni ellene a párharcba. Tegnap többször is észrevettem, hogy elérhető labdáknál tétováztak a Barca játékosok ellene. Ez nagyon hasznos.
A taktikailag éretlen Zidane kicsit visszanyúlt a régi idők focijához és a hasonlóan alacsony súlypontú és kimagasló induló sebességű Kovával ellehetetlenítette Messit. A kirúgásokat nem engedtük kihozni, ellenben nagyon fegyelmezetten zártunk vissza, és viszonylag kevés mozgással is jól zártuk a passzsávokat, Messi ki is lett mozdítva a veszélyzónából, ezzel a legnagyobb méregfogukat ki is húztuk (mondjuk a mákfaktor még mindig brutál, a legnagyobb helyzeteik előtt megint úgy alakult minden flipper, tudatosságmentes kapkodás, hogy csak eléjük került valahogy...).
Ami külön parádé, hogy mennyire labdabiztos szinte minden játékosunk. Régen még egy ilyen, kevésbé intenzív és hatékony letámadás esetén is elrugdaltunk mindent, vagy labdát veszítettünk, most pedig megjátsszuk a zsugát szinte mindig kicsiben, vagy jön egy pontos, jó ütemű súlypontáthelyezés.
Casemironak külön bekezdést szánok. 2 szuperkupa meccs után, jól látszik, hogyha az ellenfél 2 fokozattal gyorsabb, akkor ő már gyenge láncszem. Nem is értem minek volt a pályán, amikor Kovat visszavonta ZZ Messire. Casemiro tényleg nem tud többet, mint a védelem előtti szűrés erre folyamatosan előrébb helyezkedett, mint Isco vagy Kroos. Holott neki kéne mögöttük biztosítani. Csak egyszerűen ő a csapat kellő fokozatú mozgatásához is lassú, a támadó harmadhoz a döntéshozó képessége és fizikai sebessége is kevés és mégis elől lofrál. Egyszerűen, ha dominálni akarunk, akkor nincs helye a kezdőben egy Barca ellen, ha nem bekkeléssel akarunk foglalkozni, mert a végén, amikor visszaálltunk és szűkítettük a területet, akkor tette a dolgát, de ez max 20 perc volt. Hiába hoz le jó meccseket, de számomra ő a jelenlegi két csatárnak csúfolt játékosunk után a leggyengébb láncszem továbbra is.

Most majd jól megkapod, hogy vak vagy, és hogy mersz ilyet leírni...
Amúgy csípem a tagot, kell is, el nem engedném, de a rotációba sokkal rendszeresebben bele kellene esnie, főleg, hogy jött Ceballos is.
Ami viszont nagyon tetszik, hogy a borzasztó kemény (nem alattomos!) stílusa miatt már rendesen félnek belemenni ellene a párharcba. Tegnap többször is észrevettem, hogy elérhető labdáknál tétováztak a Barca játékosok ellene. Ez nagyon hasznos.
A taktikailag éretlen Zidane kicsit visszanyúlt a régi idők focijához és a hasonlóan alacsony súlypontú és kimagasló induló sebességű Kovával ellehetetlenítette Messit. A kirúgásokat nem engedtük kihozni, ellenben nagyon fegyelmezetten zártunk vissza, és viszonylag kevés mozgással is jól zártuk a passzsávokat, Messi ki is lett mozdítva a veszélyzónából, ezzel a legnagyobb méregfogukat ki is húztuk (mondjuk a mákfaktor még mindig brutál, a legnagyobb helyzeteik előtt megint úgy alakult minden flipper, tudatosságmentes kapkodás, hogy csak eléjük került valahogy...).
Ami külön parádé, hogy mennyire labdabiztos szinte minden játékosunk. Régen még egy ilyen, kevésbé intenzív és hatékony letámadás esetén is elrugdaltunk mindent, vagy labdát veszítettünk, most pedig megjátsszuk a zsugát szinte mindig kicsiben, vagy jön egy pontos, jó ütemű súlypontáthelyezés.
Ebben a témában én is elfogult vagyok, mert nagyon lelkesít alapvetően Benzema tudása (nem a mostani teljesítménye), így egyelőre nem írnám le. Kicsit más a rendszer, mint volt, Isco bekerülésével a visszalépései annyira már nem indokoltak, ezért is tűnik gyengébbnek. A klasszikus 9-es játék soha nem volt az erőssége, ráadásul Bale személyében olyan társ van mellette, akivel nem tud kis játékokat kialakítani, amiben igazán erős. Kicsit úgy érzem, hogy lóg a levegőben, nem találja a helyét egyelőre. Cével szerintem Ő is feljavulna, lenne előtte valaki, akinek tényleg csak a befejezésekkel kell törődnie, Ő pedig vissza-, vagy kiléphetne oldalra részt venni a kényszerítőkben és elősegíteni a létszámfölények kialakítását.továbbra is pályán tartanám Karimot
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Max ha a Castilla összekerül a Barca B-vel.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Anthony írta:Benzemának, és Bale-nek is menni kell, napnál is világosabb. A Morata-Mariano duóval is előrébb lennénk, mint ezekkel.
Visszavágóra mehetne Mayoral simán. Legalább fizikuma van és hajlandó futni, bírkózik a védőkkel, belemegy fejpárbajokba, letámad, stb. Ezeket a BB-től idén nem lehetett látni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Benzemának, és Bale-nek is menni kell, napnál is világosabb. A Morata-Mariano duóval is előrébb lennénk, mint ezekkel.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Pedig ennél egyszerűbb nincs: mindkettő flop, padra velük. LV nem egy nagy játékos, de már a harciasságával beljebb lennénk.besteve7 írta:Nincs ZZ könnyű helyzetben
Ha Zizou továbbra is nyomatni fogja ezt a párost, az szerintem egy óriási baklövés lesz.
A bajnokságban egy nehéz idegenbeli meccs, ahol hajtós lesz a hazai kis-/középcsapat, ez durván megbosszulhatja magát.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudom, hogy egy elvakult barom vagyok, de továbbra is pályán tartanám Karimot, Bale-t nem. Kíváncsi lennék, hogy a kettejük között lévő kémia hiánya okozza-e ezt, vagy ez az általános.besteve7 írta:Nincs ZZ könnyű helyzetben, mert azt a két semmirekellő nagyon megérdemelné, h padra kerüljön, és legalább annyira megérdemli Asensio h kezdő lehessen, CR-most egy kis problémától megszabadítottaCsak a két jómadár csereként kérdéses, h tud-e bármit is hozzátenni a játékunkhoz, mig az látható, h LV és Asensio csereként bármelyik csapatot meg tudja futni, tud lendületet váratlant vinni a játékunkba. Igy vszeg a BB továbbra kezd majd, mert legalább lefárasztják a védelmet, másra eddig ugysem voltak jók.
A walesi-vel egyszerűen nem lehet focizni, ész nélkül játszik, továbbcsúsztatja, ha kell, ha nem, még ha nincs is mögött senki. Csak a bal lába létezik, ütemben nem tud passzolni, ívelései szarok, belassult, és a fizikai fölénye is a múlté.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema