HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 14., hétfő 6:47
Hát emberek az eredmény nagyon jó a játék képe meg olyan amilyen.
Kiemelnék pár dolgot:
Benzemát és Balet nem kell senkinek bemutatni, számomra ez a dupla nulla érthetetlen. Nem csak, hogy nem jönnek nekik össze dolgok, de mintha nem is élnének együtt a csapatból, ellazáskodnak, totyorognak, lötyögnek, az erőfeszítés legkisebb nyomát se látni... mi a redva ez, amikor a másikak meghalnak a pályán? Mindkét pofátlant basznám a padra, hogy csodálhassák Asensiot.
Navasnak jár a pacsi, 11-esért nem tudom hibáztatni, max ha kisebb lendülettel érkezik.
Védelem. Marcelo, mintha betépve tolná néha, szerencsére jobb oldaluk idén se lesz, ezért nem probléma, de fel kéne, hogy pörögjön. Varane állt a legbiztosabban a lábán, Ramosnak megvoltak a szokásos életveszélyes odalépései, de ő is tisztázott eleget. Carvajal... Benzema egyetlen jó megmozdulását is semmisé tetted tesó. Amúgy nem mondanám, hogy sok baj volt vele, néha kapkodott, ő sincs igazán formában, de pörög ezerrel.
Középpálya, vegyes érzelmek. Kovacic és Isco tanár ember módjára futballoztak. Isco megragadta a karmesteri pálcát, szerintem sokkal több is benne lesz a játékában, ha nem két megjátszhatatlan bólya lesz elől. Kovacic meg leszedte Messit a pályáról, lejött, aztán gondban voltunk, mert sebességben senki nem tuda felvenni. Mindemelett rendkívül hasznosan és jól teszi a dolgát a labda kihozataloknál, nem szarik magam alá végre, néztem is amikor a saját 11-es pontunkról kihozta a labdát. Kroos dolgozott, dolgozott, de nem játszott nagy meccset.
Casemironak külön bekezdést szánok. 2 szuperkupa meccs után, jól látszik, hogyha az ellenfél 2 fokozattal gyorsabb, akkor ő már gyenge láncszem. Nem is értem minek volt a pályán, amikor Kovat visszavonta ZZ Messire. Casemiro tényleg nem tud többet, mint a védelem előtti szűrés erre folyamatosan előrébb helyezkedett, mint Isco vagy Kroos. Holott neki kéne mögöttük biztosítani. Csak egyszerűen ő a csapat kellő fokozatú mozgatásához is lassú, a támadó harmadhoz a döntéshozó képessége és fizikai sebessége is kevés és mégis elől lofrál. Egyszerűen, ha dominálni akarunk, akkor nincs helye a kezdőben egy Barca ellen, ha nem bekkeléssel akarunk foglalkozni, mert a végén, amikor visszaálltunk és szűkítettük a területet, akkor tette a dolgát, de ez max 20 perc volt. Hiába hoz le jó meccseket, de számomra ő a jelenlegi két csatárnak csúfolt játékosunk után a leggyengébb láncszem továbbra is.
CR legalább most pont a Barcások előtt lőtt akkora gólt, hogy ne tudják tap-in mesternek becézni. A második sárgája vicc, megértem, hogy meglökte a bírót, csóró egész meccsen nagyon rossz mentalitással fújt.
Asensio meg parádé. Soha nem tűnt gyorsnak, pedig kumma gyors, a bal lába meg fergeteges. Illene lassan kezdetni.
Felemás érzéseim vannak továbbra is, mert nem meggyőzően játszottunk ma sem, de 3-1-et a Nou Campban nem nagyon kell megmagyarázni. Remélem azért lassan a kisebbségi érzetes emberek észreveszik, hogy nem szarral gurigázunk, akárhogy is focizunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K