Meg Eriksent is ugye.A Tottenham Hotspur ma hivatalosan is bejelentette Eric Lamela és Vlad Chiriches leigazolását.
Na most kéne azt mondani nekik, hogy elköltöttetek 2 vagon lóvét, közben baszakodtatok velünk, nem kell Bale

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 31., szombat 9:53
Meg Eriksent is ugye.A Tottenham Hotspur ma hivatalosan is bejelentette Eric Lamela és Vlad Chiriches leigazolását.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 31., szombat 9:47
Két nappal ezelőtti hír! Ha jól emlékszem R24 is kirakta rövidhírbe.Jó kérdés. Mostanában nincsenek vele kapcsolatos hírek. A múltheti bajnoki előtt felmerült, hogy érkezhet de nem tűntek túlságosan hitelesnek. Ráadásul elég valószínűtlennek tartom, hogy Coentrao az utolsó pillanatban lelépne és akkor felhívják a Granadát, hogy "na srácok, most minden oké, küldhetitek a brazilt." Szerintem Cheryshevet akarja bal bekként nyomatni Ancelotti Marcelo után a rangsorban.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 31., szombat 9:44
Jó kérdés. Mostanában nincsenek vele kapcsolatos hírek. A múltheti bajnoki előtt felmerült, hogy érkezhet de nem tűntek túlságosan hitelesnek. Ráadásul elég valószínűtlennek tartom, hogy Coentrao az utolsó pillanatban lelépne és akkor felhívják a Granadát, hogy "na srácok, most minden oké, küldhetitek a brazilt." Szerintem Cheryshevet akarja bal bekként nyomatni Ancelotti Marcelo után a rangsorban.tubatibi írta:Ha távozik Adán,Coentrao,Kaká akkor nemúgyvan,hogy Bale ÉS Siqueira is jön?
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 31., szombat 9:43
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 31., szombat 9:29
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 31., szombat 9:04
na csak ezért jelentkeztem be, hogy ezt megkérdezzem! Minek kell nekünk az orosz, amúgy? támadóból van elég, és nem hiszem, hogy Cheri tudná pótolni Benzemát vagy Jesét (esetleg Moratat, mert mind2en ugyanolyan falábúak)... vagy télleg őt akarja Ancelotti Marcelo cherije (cseréje) -ként? Anci sokadik jó húzása lennetubatibi írta:Ha távozik Adán,Coentrao,Kaká akkor nemúgyvan,hogy Bale ÉS Siqueira is jön?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 31., szombat 8:54
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. augusztus 31., szombat 8:51
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 31., szombat 8:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 31., szombat 0:15
Meg a facebookon.Toky írta:CRonika7 írta:Ezt sose szeretem mikor írják,h "nem az én pénzemet költi Perez" és ennek társai.... ha a Real Madrid,amely csapatnak én szurkolok,meg tud spórolni évente 10 millió eurót,az nekem azért jó,mert azt a 10 milliót olyan játékosokra fordíthatja,akiknek a játéka engem szórakoztat.A probléma az ezzel srácok, hogy messze nem 10 meg 15 milliót spórol ezzel a klub. Jó ha 5-6 milliót. Arról nem is beszélve, hogy a bevételi oldalon Kínában ez mit jelenthet, ugyanis ott Kaká még mindig menő, és ugye mennénk Ázsiai turnéra is jövőre.h3x0r írta:Hanyszor olvastam en mar ezt.. Igazad van, nem leszunk altala se szegenyebbek se gazdagabbak. Engem viszont az is erdekel, hogy par ev mulva, mikor lecsokkennek a TV-s beveteleink, akkor is legyen elegendo penzunk megvenni xy jatekost. Ha most megsporolunk 15 milliot, annyival tobb penzunk lesz kesobb. Hozzarakhatjuk Ronaldo fizetesehez vagy az adossagunkat torlesszuk belole, teljesen mindegy. Sportszakmailag nem tesz hozza annyit Kaka a csapathoz, hogy megerjen nekunk evi 10-15 milliot.
SZERK: Félreértések elkerülés végett, én is örülnék neki, ha távozna.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 30., péntek 23:57
CRonika7 írta:Ezt sose szeretem mikor írják,h "nem az én pénzemet költi Perez" és ennek társai.... ha a Real Madrid,amely csapatnak én szurkolok,meg tud spórolni évente 10 millió eurót,az nekem azért jó,mert azt a 10 milliót olyan játékosokra fordíthatja,akiknek a játéka engem szórakoztat.
A probléma az ezzel srácok, hogy messze nem 10 meg 15 milliót spórol ezzel a klub. Jó ha 5-6 milliót. Arról nem is beszélve, hogy a bevételi oldalon Kínában ez mit jelenthet, ugyanis ott Kaká még mindig menő, és ugye mennénk Ázsiai turnéra is jövőre.h3x0r írta:Hanyszor olvastam en mar ezt.. Igazad van, nem leszunk altala se szegenyebbek se gazdagabbak. Engem viszont az is erdekel, hogy par ev mulva, mikor lecsokkennek a TV-s beveteleink, akkor is legyen elegendo penzunk megvenni xy jatekost. Ha most megsporolunk 15 milliot, annyival tobb penzunk lesz kesobb. Hozzarakhatjuk Ronaldo fizetesehez vagy az adossagunkat torlesszuk belole, teljesen mindegy. Sportszakmailag nem tesz hozza annyit Kaka a csapathoz, hogy megerjen nekunk evi 10-15 milliot.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. augusztus 30., péntek 23:41
Kecskezs írta:Közben Eriksen hivatalosan a Tottenhamé. Most már nincs mire várni....
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. augusztus 30., péntek 22:43
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 30., péntek 22:28
Ez igaz, de úgy gondoltam,hogy hivatalosabb(mármint egybehangzó) formában,mert minden nap más más összeget irkálnak, az angolok nyár eleje óta világ rekordról dumálnak, közbe lehet a közelébe se lesz az ára,madridronie írta:Majd jövőre!A Bale transzfer is hasonló ehhez,nem az én pénzem az a 100 milla,de olyan játékosokat nem enged a csapathoz mint Reus,Vidal vagy Pogba.( mondom ezt úgy,h én örülök Bale-nek).![]()
Reus meg eleve tárgytalan (utoljára még Mönchengladbach játékosként érdeklődtünk iránta, mielőtt "haza" igazolt volna Dortmundba).
Itt írtad Te le; de ettől függetlenül simán lehet csak az AS spekulációja. -->Én nem látom,se a Sky Sports-on se a BBC-n amíg ott nincs addig nem hiszem el
A BBC szerint már csak apróságok hiányoznak az üzlet hivatalossá tételéhez, ha a Tottenham eldönti melyik ajánlatot választja, ugyanis két ajánlatot tettünk, 100 millió euró több részletben fizetve vagy 80 millió euró egy összegben,
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 22:17
Majd jövőre!A Bale transzfer is hasonló ehhez,nem az én pénzem az a 100 milla,de olyan játékosokat nem enged a csapathoz mint Reus,Vidal vagy Pogba.( mondom ezt úgy,h én örülök Bale-nek).
Itt írtad Te le; de ettől függetlenül simán lehet csak az AS spekulációja. -->Én nem látom,se a Sky Sports-on se a BBC-n amíg ott nincs addig nem hiszem el
A BBC szerint már csak apróságok hiányoznak az üzlet hivatalossá tételéhez, ha a Tottenham eldönti melyik ajánlatot választja, ugyanis két ajánlatot tettünk, 100 millió euró több részletben fizetve vagy 80 millió euró egy összegben,
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 30., péntek 22:17
Hanyszor olvastam en mar ezt.. Igazad van, nem leszunk altala se szegenyebbek se gazdagabbak. Engem viszont az is erdekel, hogy par ev mulva, mikor lecsokkennek a TV-s beveteleink, akkor is legyen elegendo penzunk megvenni xy jatekost. Ha most megsporolunk 15 milliot, annyival tobb penzunk lesz kesobb. Hozzarakhatjuk Ronaldo fizetesehez vagy az adossagunkat torlesszuk belole, teljesen mindegy. Sportszakmailag nem tesz hozza annyit Kaka a csapathoz, hogy megerjen nekunk evi 10-15 milliot.Sierra írta:Miért, vékonyabb lesz a te bukszád? Szerintem nem.CRonika7 írta:Én speciel már annak is örülök h a fizetését nem kell állni...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 30., péntek 22:12
Én nem látom,se a Sky Sports-on se a BBC-n amíg ott nincs addig nem hiszem el,amúgy is az angolok az elejétől kezdve mást nem hajtogattak,hogy világrekord lesz, amit továbbra se hiszek,madridronie írta:Az angol média ugyanakkor 86 millió fontról ~ 101 millió euróról beszél; az AS szerint a bejelentés már csak a játékos egyéni szerződésének részletei és a reklám jogok, bevételek megosztása miatt késlekedik.A Tottenham Hotspur ma hivatalosan is bejelentette Eric Lamela és Vlad Chiriches leigazolását. Eközben az AS a Real Madridtól származó forrásokra hivatkozva állítja, hogy Gareth Bale átigazolása is lezárult: 84 millió euró + 7 millió euróért cserébe csatlakozik a walesi a Királyi Gárdához, amelyhez 6 éves szerződés köti.
HozzászólásSzerző: CRonika7 » 2013. augusztus 30., péntek 22:02
Ezt sose szeretem mikor írják,h "nem az én pénzemet költi Perez" és ennek társai.... ha a Real Madrid,amely csapatnak én szurkolok,meg tud spórolni évente 10 millió eurót,az nekem azért jó,mert azt a 10 milliót olyan játékosokra fordíthatja,akiknek a játéka engem szórakoztat. A Bale transzfer is hasonló ehhez,nem az én pénzem az a 100 milla,de olyan játékosokat nem enged a csapathoz mint Reus,Vidal vagy Pogba.( mondom ezt úgy,h én örülök Bale-nek).Sierra írta:Miért, vékonyabb lesz a te bukszád? Szerintem nem.CRonika7 írta:Én speciel már annak is örülök h a fizetését nem kell állni...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. augusztus 30., péntek 21:55
Miért, vékonyabb lesz a te bukszád? Szerintem nem.CRonika7 írta:Én speciel már annak is örülök h a fizetését nem kell állni...
Miért szerinted Ancelotti nem jó edző? Akkor nézd meg az eredmény sorát.miVida írta:ahhoz kéne egy jó edző is... asszem Ancelotti nem éppen a szép támadó futballt preferálja, hanem egy ilyen taknyos labdatartogatós, passzolgatás, tili-toli játékot, ami nem éppen Bale vagy CR stílusa... remélem jövőre jön valaki más Mr.CA helyett
(vagy nyugtassatok meg, ha nem így van, és megbízhatunk Ancsába)
Ki nem szarja le? Amúgy elég ránézni, hogy nso... innentől kezdve nincs miről beszélni, nem is értem minek teleszórni ilyen szarokkal a fórumot.miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... -t-2274863
"A Porto augusztusi sikertelensége könnyen magyarázható a nyári – az elmúlt tíz évben 614 millió eurót hozó – kiárusításokkal, a Realnak és a Manchester Unitednak azonban csak az idény eleji forma és a májusi BL-győzelemtől túlzottan megnövesztett mellény lehet a magyarázat."
Most ezt miért kell már megint?? nem tom melyik barcas irta ezt a cikket, de most már...![]()
(boccs, nem tudtam meyik topikba fér el ez a sz.r...)
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. augusztus 30., péntek 21:47
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem