HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. augusztus 14., hétfő 0:29
Sikerült kihozni a meccsből a legtöbbet. Ilyen különbség azért nem volt. Ahogy a kutyaütőket cserélgették lefelé, jöttek szépen a gólok is. Emberfeletti teljesítmény a végén, megérdemelt siker.
Volt két tizi szituáció megint, hasonló mértékű testi kontaktussal, bár szerintem az amúgy a mezőny egyik legobbja Umtiti mutatványa inkább fújható lett volna. Erre mi lett a vége ? Szokás szerint megint mi jöttünk ki rosszul belőle. Náluk tizi, nálunk piros. Lassan meg kell szoknunk a clásicokon a tíz emberes felállást és külön gyúrni rá előtte.
Elől a két nagy nullától igazából nem is vártam mást, de emellett Casemiro első félidei és Carvajal második félidei játéka kiábrándítóan gyenge volt. Kroos is kilógott lefelé kivételesen, a többiekkel nem volt gond. CR hülyeséget csinált, de vissza kellett adni a Bernabéus messi féle piros-kék rongy mutogatást. Logikailag nem védhető, hogy valaki ilyenért sárgát adasson magának, érzelmilg igen, a helyében és is ezt tettem volna. A nagyobb hülyeség utána jött, ha nem lökdösi a bírót, talán el lehetett volna töröltetni a másodikat. Egyébként hiányozni fog, mert egyedül veszélyesebb a kapura, mint a két jómadár együtt.
Nagyon az eleje, de sok minden látszik azért. Deloufeu nem Neymar. Suarez ugyanolyan gusztustalan, mint volt, de még mindig van, aki megkajálja. CR tizit a korábbi rengeteg színészkedése miatt akkor kap majd csak, ha esetleg szilánkosra törik a lábát. A középpályánk bitang erős, és Ceballost még nem is láttuk. Végül pedig, az elmúlt év, a nyár és a két kupameccs alapján most már tényleg ideje a vezetőségnek egy-két dolgot átértékelni, ne csak nézzenek, lássanak is, és meghozni azokat a személyi döntéseket a kezdőcsapattal kapcsolatban, amelyek már elkerülhetetlenek. Le lehet megint nyilatkozni, hogy nem baj, hogy a két emberünk megint nem lőtt gólt, de ahogy megy az idő, egyre unalmasabb lesz.
A legszebb viszont az volt, hogy hallgatott a Camp Nou. Elhallgattattuk őket végre.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)