Bajnokok Ligája
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Bajnokok Ligája
Két kiskedvenc Mou-nál szerintem Oscar meg Lampard lesz akik bármennyire is szarok de agybafőbe lesznek nyomatva.
A londoni Özil-Khedira duó.
A londoni Özil-Khedira duó.
- Galacticos
ne nézzétek már a sport tvn. ott nézitek látják hogy van nézettség addig semmin nem fognak változtatni.
Ramires is jó nagy favágó lett Angliában. Igazi balfasz.
na jól van már bakker..........
David Luiz nem képes onnan befejelni... mondjuk Neuer nagyot védett, de akkor is... (így visszanézve nem is a védés volt nagy, hanem hogy tökéletesen helyezkedett Neuer, szépen csinálta.)
ehelyett emberhátrányba kerülnek... jó hogy nem tört láb...
bazzeg Ricsi.... már az is baj, hogy lepacsiz a játékosával? ne úrj már fel....
David Luiz nem képes onnan befejelni... mondjuk Neuer nagyot védett, de akkor is... (így visszanézve nem is a védés volt nagy, hanem hogy tökéletesen helyezkedett Neuer, szépen csinálta.)
ehelyett emberhátrányba kerülnek... jó hogy nem tört láb...
bazzeg Ricsi.... már az is baj, hogy lepacsiz a játékosával? ne úrj már fel....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. augusztus 30., péntek 22:34-kor.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
ez a faragó ricsi bmeg, szopkodja guardiolát mint az állat, mou-t oltja mint a huzat, hogy állatot csinál a játékosaiból, és hogy elsősorban a játékvezetővel vitatkoznak
mert pep barcája mi a tökömet csinált és csinál a mai napig, ha nem a bírók letámadásának magasiskoláját többek között. faragó ricsit kizárólag nfl közvetítésben...

Faragó Ricsi az elkövető.
Ugyanannyi szöglet, ugyanannyi gól, de a Bayern-é a labda 70%-ban.
Ja, meg Mourinho fikázása. Mourinho őrültet csinált Terryből és Lampardból.
Faragó: SZLAMB!!!! Má bocsánat.
Ugyanannyi szöglet, ugyanannyi gól, de a Bayern-é a labda 70%-ban.
Ja, meg Mourinho fikázása. Mourinho őrültet csinált Terryből és Lampardból.

Faragó: SZLAMB!!!! Má bocsánat.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Oscar totál Özil szerepkörét tölti be, ugyan úgy eltűnik percekre, aztán néha valami nagyobb passzal bepróbálkozik (ebben mondjuk jóval gyengébb a brazil). Még a kapu előtt is ugyan úgy töketlen, de legalább többet melózik visszafelé.
Angolul néztem, épp most fagyott ki persze a streamFenomen írta:Plusz a spekaer is szopkodja őket, mint a Barca-t.

Ezt akartam írni.Pep látom már tanítgatta színészkedés fortélyait

Ez a Bayern=Barca 2.0 Ugyanaz a tiki-tököm játék, középpályások hátvédnek, meg fordítva, hátul passzolgatás, amiből majdnem gól lesz, ja és nem utolsó sorban színészkedés.

Plusz a spekaer

- nmate
Oscar, faf. Ezt hogyan lehetett kihagyni?
Pep látom már tanítgatta színészkedés fortélyait
Pep látom már tanítgatta színészkedés fortélyait

ha jól láttam pont takarásból lőtte el Ribéry, de azért ezt nem lehet ennyire Cech nyakába varrni.Galacticos írta:ez csak szerintem félig-meddig petr gólja?
Ribérynek rengeteg veszélyes lövése volt, várható volt, hogy egy beakad.
jól van Chelsea... gratulálok... mégis mi a fenét akarnak ezek berúgni?......

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. augusztus 30., péntek 22:09-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
De mindenki tudta, h josep majd barcává formálja őket. A vezetőség is tudta, aki volt olyan barom, h kinevezte őt, és kivágta Heynckess-t. Csoda, hogy úgy nyert meg mindent a Bayern, hogy az edző már fél évvel előtte tudta h ki van rúgva.realistahuni írta:Most no offense, de te nem tudsz objektíven beszélni róla. Múltkor láttam azt írtad, még magadra is akarok tetoválni, hogy "Gracias Pep", szóval úgy néz ki csak a jó oldalát látod a kedvenc edződnek, pedig van rossz is.mondjuk pepnél úgyis elő jön a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs rajta, azért" szindróma.
Egyébként jól mondta Galacticos, az égvilágon semmi értelme nincs barcává formálni egy olyan bm-et aki triplázott.
A picsogóknak meg egyszerű befogni a szájukat: kupákkal.

- nmate
Tudtam, hogy valahogy mákolnak ezek egy gólt...
- Galacticos
ez csak szerintem félig-meddig petr gólja?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Most no offense, de te nem tudsz objektíven beszélni róla. Múltkor láttam azt írtad, még magadra is akarok tetoválni, hogy "Gracias Pep", szóval úgy néz ki csak a jó oldalát látod a kedvenc edződnek, pedig van rossz is.mondjuk pepnél úgyis elő jön a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs rajta, azért" szindróma.
Egyébként jól mondta Galacticos, az égvilágon semmi értelme nincs barcává formálni egy olyan bm-et aki triplázott.
A picsogóknak meg egyszerű befogni a szájukat: kupákkal.
- Galacticos
jaj már alig vártam hogy reagálj.Kerlon írta:ha lesz időm, kapsz egy kontrát galacTIKOS.

de még az ohgy nincs vkp az még oké, de komolyan a legjobb jobbhátvédből most középpályást akar csinálni? vagy ez hogy jött neki?Realista24 írta:Most "nagyon bölcs leszek", de a kevesebb néha több, szokták mondani az okosak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Most "nagyon bölcs leszek", de a kevesebb néha több, szokták mondani az okosak.Mindenáron forradalmár akar lenni. Tudjuk, hogy sokan belebuktak az ilyen dolgokba.
Na mindegy, szenvedjenek csak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mindenáron forradalmár akar lenni. Tudjuk, hogy sokan belebuktak az ilyen dolgokba.Realista24 írta:Kezdődik a védjük Pep G-t hatvannyolcadik felvonás
A világ talán legjobb jobbhátvédjét így leamortizálni, nagy taktikusnak kell lenni hozzá.
ha lesz időm, kapsz egy kontrát galacTIKOS.

amúgy provokálás, warnt neki!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. augusztus 30., péntek 21:26-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Spanyolországban 40 fok van még októberben is, minek legyen rajta zakó meg nyakkendő?realfan91 írta:de a real előtt minden meccsen volt rajta öltöny,

-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
na ne mond, hogy nem jó ez a kis szójáték.'shutterisland írta:mondjuk pepnél úgyis elő jön a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs rajta, azért" szindróma.
ha nem változtat, akkor azért lenne elővéve, hogy belecsöppent a jóba, és karba tett kézzel hozzák neki a trófeákat.
így, meg azért van csesztetve, hogy kísérletezgetik (pl lahm és kroos posztja) illetőleg próbál variálni taktikában, a maga képére formálgatni a csapatát.
Csiágu f*szkantárt

Jó, lehet h José jegyzetelgetett, meg öltönyt vett a fontosabb meccsekre, de a real előtt minden meccsen volt rajta öltöny, nem tudom hogy a Chelsea idei bajnokijain volt-e rajta, de nem lepődnék meg ha igen.