HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 16., kedd 12:22
Először is. Üdv újra a fedélzeten srácok ! :-)
A hírekhez :
Kondogbia
- Nem láttam túl sokszor játszani a srácot, de, hogy az ő posztján folyton lecserélik és, hogy tekintve a Sevilla-ban sem az a hatalmas kezdőjátékos, nem váltotta meg a világot, én esetleg a cserepadra szánnám, beugrónak, de kérdés, hogy ő ezt, hogy viselné. Természetesen az ára sem épp kedvező, 20 millió euro, ha jól tudom, vagyis akörül mozog ! :-)
Veratti
- Nekem nagyon tetszik a srác játéka. Ügyesen bánik a labdával, jól védekezik, jó szeme van a pályán, érzi a játékot. Szerintem a Barcelona ellen sem volt rossz, sőt...Első évében még beszállva, de aztán akár már az év második felébe én a kezdőbe várnám ! Támogatom a leigazolását ! Teljes mértékben... :-)
Pogba
- Flegma, Laza, Menő és emelett piszok fiatal, piszok jó munkabírású és van esze a játékhoz, szerencsére még rakétalábakkal is megvan áldva. Nagyon fiatal, a középpályánk egyik ékköve lehetne, ha hozzánk igazolna, remélem Perez papa elintézi ! Milyen durva lenne, ha érkezne Veratti meg Pogba is, fiatal és mégis minőségi középpályánk lenne !
Vidal
- Hát igen. Ő számomra már most egy TOP3 középpályás. Szerintem aki nézi a Juve meccseit, vagy nézte a Leverkusen meccseket az tudja, hogy mire képes. Ő lenne a legjobb megoldás. Kérdés, hogy a Juventus eladja-e? Ha igen, mennyiért?
Egyelőre ennyi.
Szerintem a nyár legfontosabb része, hogy brutálisan megerősítsük a középpályát, ugye Carvajal jönni fog nagy valószínűséggel a védelembe.
Az edző kérdésbe igazából még nem nagyon gondoltam bele. Bár én is inkább azon a véleményen vagyok, hogy Mourinho belefásult a társaságba. :-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."