Valószínűleg azért lehet ez mert bár mi vagyunk mostanában az esélyesek, mégis mikor sor kerül a meccsre, valahogy nem úgy jön ki a lépés, ahogyan azt előzetesen várják sokan. Hiába a sokkal jobb keret, vagy középpálya vagy forma. tavaly is úgy zártuk az évet hogy nem sikerült egyszer sem nyerni ellenük. Egyszerűen ha sor kerül a Clasicóra, valahogy elmosódni látszanak azok a különbségek amik előzetesen a javunkra billentenék a mérleg nyelvét (SZERINTEM). De még ha uraljuk is nagyrészt a meccset, jön egy piké szöglet gól, rakitic egyszerazévbenolyangól vagy messi .. Sőt igazából már az se nagyon számít szerintem, hogy ki van otthon. Én például azt vettem észre hogy mi a Nou Campban összességében jobb vagy úgymondanám h tökösebb teljesítményt szoktunk nyújtani újabban, míg nagyjából ugyanez igaz a barcára is fordítva.ravenite írta:Számomra egészen meghökkentő, hogy ilyen szezonok után is be vannak szarva páran, és olyanokról beszélnek hogy jó lenne olcsón megúszni. Gyakorlatilag minden téren magasabb minőséget képviselünk, évek óta először lehet mondani, hogy minden Classico esélyese a Real. Jó lenne nem teliszart gatyával leülni a TV elé, mikor magasan a világ legjobb csapata a miénk.
Én egyébként azt mondom, hogy behúzzuk a meccset és a kupát is.