Szerintem, ha nem a fizujaval van probléma, akkor meg kéne venni. Ha 12-t akar, akkor meg Párizs felé fordítani bohockodni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 13., vasárnap 15:25
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 13., vasárnap 15:24
Nem tudok róla. Pont ezért kérdem. Nyilván Mbappé nélkül is lesz Real Madrid de jó lenne pótolni CR-t is lassan.kodo írta:Mbappe elott volt ilyen kaliberu csatar tehetség? Ki?Ladislao Suarez írta:Egyébként más hasonló tehetség nincs a láthatáron? Senki? Ezt komolyan kérdezem. Tudom hogy Mbappé elég nagy focista lehet, ha fejben ott lesz, de kell hogy legyen még rajta kívül is 1-2 arc.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 13., vasárnap 15:22
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 13., vasárnap 15:18
Mbappe elott volt ilyen kaliberu csatar tehetség? Ki?Ladislao Suarez írta:Egyébként más hasonló tehetség nincs a láthatáron? Senki? Ezt komolyan kérdezem. Tudom hogy Mbappé elég nagy focista lehet, ha fejben ott lesz, de kell hogy legyen még rajta kívül is 1-2 arc.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 13., vasárnap 15:18
Miért kell, hogy legyen?Ladislao Suarez írta: de kell hogy legyen még rajta kívül is 1-2 arc.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 13., vasárnap 15:16
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. augusztus 13., vasárnap 15:11
Természetesen fogalmam nincs mi megy a háttérben, de valóban érdeke a fifának, hogy az olajmilliárdok ne ömöljenek a fociba? Mert szerintem nem. Én azt tudnám elképzelni, hogy a tradiciomális klubok követelnek ki valamit, mert itt nyilvánvaló, hogy ha így folytatódik a dolog, akkor minden szinten, mindenből a legjobbakat tudják megszerezni ezek a klubok, amivel még a legnagyobbak sem tudnak versenyezni. Mbappé meg Neymar ügye szerintem aggasztó. Valljuk be, hogy amíg egymás zrikálása ment mindkét spanyol klubból hülyét csináltak.Pont errő papolunk, hogy precedenst teremtenek, ha ezt megússzák, és akkor az egész ffp-t ki lehet dobni az ablakon, mivel mostantól már mindenki így fog igazolni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 13., vasárnap 15:00
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 13., vasárnap 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 13., vasárnap 14:05
Tehát meg nekem van igazamH.E.H.E. írta:mindenki kész tényként kezeli.
nálam 95%.
nálad 50.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 13., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 13., vasárnap 13:54
Nem látom hogy hivatalos lenne.H.E.H.E. írta:én leszarom hogy ki miért és mennyiért igazol, nekem csak az a nagy csalódás, hogy ez a gyerek is csak mesélt hogy a real az álma, aztán semmi.
amúgy megint R24 a hibás, már megint eljátszotta a dolgot, nem is lett a miénk a gyerek pogba után.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 13., vasárnap 13:35
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 13., vasárnap 13:16
Pont errő papolunk, hogy precedenst teremtenek, ha ezt megússzák, és akkor az egész ffp-t ki lehet dobni az ablakon, mivel mostantól már mindenki így fog igazolni.BBeno írta:hat az megint mas kerdes hogy etikailag hogy nez ki ez de amig papiron minden oke addig ok diktaljak az arat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 13., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 13., vasárnap 13:06
Már csak a fizuk miatt sem tudnák kigazdálkodni a kölcségvetésüket max -30 millióban, ha nem lennének az irreálisan magas szponzori pénzek Katarból. Perszehogy van pénzük, talán még az ffp-nek is minden megfelel papíron. A kérdés az, hogy mennyire reális az, hogy egy PSG jóval kisebb névvel, múlttal, gyengébb bajnokságban jobb szponzori pénzeket kap, mint a Real. Ezt kell vizsgálni, mert mindenki tudja, hogy mi a helyzet: szponzorációknak álcázott tőkeinjekciók nélkül soha nem tudnának ilyen üzleteket kötni.BBeno írta:nincsenek pengeelen.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 13., vasárnap 13:05
Ebbe a Neymar meg (esetlegesen) Mpabbé igazoláshoz vedd hozzá a plusz 30 vagy hány millát mint fizu. És még nézelődnek Oblak után meg még valaki után... Ha ettől nem fogják őket megbüntetni akkor semmitől. Kíváncsiságból megnéztem a transfermarkt-ot. Tudom nem annyira hiteles, de jó kiindulóalap: ha csak az előző 3 évet nézem, 360 milla mínusz. És ebben nincs benne az esetleges Mpabbé/Oblak/valamilyen brazil akiért 60 millát adnának ára.BBeno írta:nincsenek pengeelen. nem kell szemelyeskedni egybol ha nem ismered a szabalyt max pmben.
az eladasokat az ffp egybol adja hozza az adott evhez mig a veteleket szetosztja annyi evre amennyire alairt. stb stb... utolso 3 evet nezik. totalisan jol all a psg. meg egy bappeval egyutt is ha eladnak iden kb ket jatekost.
matuidi. krikoviak es ben arfa is kifele kacsintgat ami rengeteg penzt felold a fizuk es az ertuk kapott penz miatt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. augusztus 13., vasárnap 13:00
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. augusztus 13., vasárnap 12:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 13., vasárnap 12:50
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem