ikarus93 írta:Hoeness azt nyilatkozta, hogy ők befejezték az igazolásokat a nyárra.
Nekem ez elég karcsú tőlük.
Ribery már max 1 félidőre jó,Robben se hiszem hogy többet fog birni.
Gondolom az a tervük hogy idén Coman jövőre meg Gnabryra cserélik a Rib-Rob széleket. Akkora minőséget nem hiszem hogy fognak jelenteni mint a két öreg.
Goretzka lehet még nekik nagyon fontos a jövőt illetően.
Ha őt behúzzák akkor 2 év és ott is lehet egy csúcs kp mint nálunk.
Brazzo viszont azt nyilatkozta, hogy aug 31ig nyitva áll a piac és lehetnek még érkezők. Jó kérdés. Robbent és Ribéryt nem lehet pótolni, de ez már akkor világos volt amikor ők a csúcson voltak. Két ilyen szélsője nem tudom mikor lesz újra a Bayernek, akik a világ legszűkebb elitjébe tartoznak posztjukon. Nincs is rá reális esély, hogy hozzájuk fogható játékos érkezzen, főleg a mai árak mellett. Abban bízhatnak max, hogy Brandt (már ha tényleg érkezik jövőre...), Gnabry vagy Coman letud rakni valami tisztességes teljesítményt. De azt se tartom kizártnak, hogy Carlo visszanyúljon a karácsonyfa alakzathoz, amivel a Milannal BL-t nyert. Erre meg is lenne az alapanyaga, mert belső kp van elég a csapatban.
---Vidal----Tolisso-----Thiago
--------Müller---------James
---------Lewandowski---------
De amúgy Draxler nem volt hétvégén a PSG keretében én őt eltudnám képzelni, hogy érkezzen így Neymar miatt. Ennek ellentmond mondjuk, hogy Wolfsburgból sem hoztuk el, valamiért nem szimpatizál vele a vezetőség, pedig igazi univerzális játékos lenne ő is, hisz Lewa mögött bárhol bevethető.