Én nekem mind1 milyen szuper támadót igazolnak Neymar helyére,Verratti nem lett ez a lényeg.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 13., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 13., vasárnap 10:49
Tavaly is az volt a bajuk, hogy nem volt minőség a padon. Idén csak jobb hatvedet igazoltak és a kezdő is gyengült, ha egy az egyben akarják pótolni. A padjuk most se erősödött, Iniesta oregedett még egy évet stb. Én azt látom, hogy a Barca a nagyágyúkat hajkuraszta és az apró problémákra nem figyelt. Persze ahogy nekik úgy nekünk is van még 3 hetünk.ateeemadrid írta:Tegyük hozzá, hogy hiába igazoltak szarul, hiába lépett le Neymar, ezzel a kerettel is bőven esélyesek lehetnek akármelyik címre. Ne írjuk azért le őket előre, még ha minőségben most kétségtelenül jobbak vagyunk.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 13., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 13., vasárnap 10:36
Nincs.Süti írta:Egyébként nem tudom, mennyi Cou és Dembele kivásárlási ára, de a Pool és a Dortmund helyében simán megcsinálnám most azt, amit a katalánok PSG-vel. Kell valamelyik playa? Tegyétek le érte a kivásárlásit, és mehet isten hírével.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. augusztus 13., vasárnap 10:30
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. augusztus 13., vasárnap 10:28
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 13., vasárnap 10:27
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. augusztus 13., vasárnap 10:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 13., vasárnap 10:07
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 13., vasárnap 9:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 13., vasárnap 8:50
Akkora nagy bajban nincsenek, úgyis tavasszal dől el minden. Addig van idejük. Oké, elment Neymar, veszteség, de talán nagyobb bajuk, hogy Iniesta is megy kifelé és nincs igazi helyettese.wZoLee7 írta:Új edző, új csapat. Lehetséges, hogy lesz pár eladás, mert ezt a keretet nem érzik használhatónak. Amennyiben nem jön össze a két komolyabb igazolás simán eltudom képzelni, hogy ők tolnak egy átmeneti évet, vész igazolásokkal, és újraépítik a csapatot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 13., vasárnap 8:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 12., szombat 23:58
HozzászólásSzerző: cart » 2017. augusztus 12., szombat 23:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 12., szombat 23:05
Nem orulnel, de azert azt se gondoljuk h a barca majd nem tud igazolni, vagy full idiotakat akarnak odavinni. Viszik azt akit lehet, hat ha jo lesz a rendszerbe addig amig nincs jobb, ez jutott nekik, mondhatni kimaxoljak amit kilehetNavamiro írta:Paulinho nem szar játékos, azért én annyira nem örülnék. Nyilván vannak nála jobbak is, de azért nem fog kilógni sztem, Gomesnél klasszisokkal jobb.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 12., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. augusztus 12., szombat 19:45
Én ezt tolnám.Realista24 írta: B verzió. Senkit nem vennék.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 12., szombat 19:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 12., szombat 19:37
De csak 40 millio. Mit tudnak csinálni? Semmit. En is inkabb kockaztatnek egy biztos igazolással, akit meg tudunk most szerezni, mint várni egy 150 milliósra augusztus 31ig.Demes írta:Mondjuk úgy hogy Paulinho az egyik legrosszabb megoldás amit a barca választhat.Navamiro írta:Paulinho nem szar játékos, azért én annyira nem örülnék. Nyilván vannak nála jobbak is, de azért nem fog kilógni sztem, Gomesnél klasszisokkal jobb.
Még ha valaha jó játékos is volt (bár ez is nézőpont kérdése), nem a kínai bajnokság az ahol játékosok bl győztes szintre emelkednek.
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. augusztus 12., szombat 19:35
Mondjuk úgy hogy Paulinho az egyik legrosszabb megoldás amit a barca választhat.Navamiro írta:Paulinho nem szar játékos, azért én annyira nem örülnék. Nyilván vannak nála jobbak is, de azért nem fog kilógni sztem, Gomesnél klasszisokkal jobb.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem