Elég csúnyán letapadt a lába(szerencsére nem lett belőle semmi komoly), szerintem az erőnlétével még nem volt semmi gond. De azért ilyen szinten nem fér bele, hogy várjunk egy 3-5 percet mire visszamelegszik a lába, főleg nem egy Klasszikuson.Süti írta:Kova szerintem láthatóan elfáradt a hétvégén ( a sérülés mellett ) úgyhogy ráfér a pihi. 60 perc Luka 30 perc Ceballos nálam. Persze előre cserét eltervezni önmagában indokolatlan.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kova szerintem láthatóan elfáradt a hétvégén ( a sérülés mellett ) úgyhogy ráfér a pihi. 60 perc Luka 30 perc Ceballos nálam. Persze előre cserét eltervezni önmagában indokolatlan.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
igen lesz. kova nagy banatara. pedig ot is nyomatnam a kezdobe.
- Süti
Lukita második meccsen már lesz, ugye?

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
ez volt már? 
ha igen, akkor bocs
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ol-2586523
Kroos, és a tizi párbaj előtt a Marci fej, jót röhögtem

ha igen, akkor bocs
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ol-2586523
Kroos, és a tizi párbaj előtt a Marci fej, jót röhögtem

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Remélem Vallejo kinövi a sérüléseket, és idővel stabil tagja lesz a csapatnak.
Holnap pedig Kovat a kezdőbe, aztán kezdődhet a Barca verés.
Ceballos talán már padon lehet. ( Llorente nem igen )
Theo os bizonyíthat.

Holnap pedig Kovat a kezdőbe, aztán kezdődhet a Barca verés.

Ceballos talán már padon lehet. ( Llorente nem igen )
Theo os bizonyíthat.
Helo szia, viszlát!MARCA | A Getafe még mindig abban reménykedik, hogy meg tudják szerezni Borja Mayoralt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Folytasd, meg. Akarom.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
cavani tuti nem fogja feladni a betonkezdo csatsrposztjat hogy elmenjen akarhova szelsonek. szepen ala fog jatszani majd neymar es lucas/dimaria nen kell aggodnia. bajnoksagban garantalt a 30 gol ugy hovy meg 30 a lababan marad.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ha Mbappe->Psg, szerintem Cavani megy a muba. Melós szélsőnek. Nápolyban is kiemelkedő volt a védő munkája. Mounak tetszene, sajna Bale helyett..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hagyjad már, a United szurkolóknál úgy van beállítva, mintha klasszis lenne, közben nem több egy ügyes játékosnál. Még csak zseninek sem nevezném, nemhogy klasszisnak.Kerlon írta:Mhki
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Mert teljesen más stílus Mourinho és Conte csapata. Nekik nem véletlenül ilyen szélsőik vannak. Wenger jatekaba passzolna.
Első kettőt megérted? És miért? Pedro, Willian, Lingaard és Mhki miatt?kodo írta:Első kettőt meg is értem, de Wengerhez tökéletes lenne Lucas. Monaco ugyis kikosarazta őket Lemarral. Draxler meg szerintem marad.Kerlon írta:Olyanok mint mi, mikor CRek jöttek Robbenek mentek. Mi rafizettunk, outlet áron meg eladtunk. Mondjuk Mourinho, Conte meg Wenger nem igaz, hogy nem lát fantáziát mondjuk egy Lucas Mouraban,Draxlerben...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Első kettőt meg is értem, de Wengerhez tökéletes lenne Lucas. Monaco ugyis kikosarazta őket Lemarral. Draxler meg szerintem marad.Kerlon írta:Olyanok mint mi, mikor CRek jöttek Robbenek mentek. Mi rafizettunk, outlet áron meg eladtunk. Mondjuk Mourinho, Conte meg Wenger nem igaz, hogy nem lát fantáziát mondjuk egy Lucas Mouraban,Draxlerben...
Olyanok mint mi, mikor CRek jöttek Robbenek mentek. Mi rafizettunk, outlet áron meg eladtunk. Mondjuk Mourinho, Conte meg Wenger nem igaz, hogy nem lát fantáziát mondjuk egy Lucas Mouraban,Draxlerben...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
30 fős a keretük, nem para...BBeno írta:psgnel elobb eladni kene mert annyira fullon van a keret hogy mielott lezarnak bappet penzt kene beszedni valahonnan.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
psgnel elobb eladni kene mert annyira fullon van a keret hogy mielott lezarnak bappet penzt kene beszedni valahonnan.
- M1Ö
A PSGnél amúgy a tulaj a főnök? Mert Emerynek nem hiszem, hogy kellene M'Bappe, főleg így, Neymar után. Még nélküle is feladat lesz felállítania a kezdő 11et, ha őt is leigazolják 150+ millióért, akkor Cavanit is padra vágja?
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
sztem mi a maxot ajánljuk neki, ami ajánlható itt csapaton belül egy ilyen korú és teljesítményű tapasztalatú játékosnak.
ha elfogadja és beáll a sorba akkor itt fog játszani, ha nem, akkor nem.
számomra teljesen egyértelmű lesz, hogy milyen ember, attól függően hogy hol fog kikötni.
ha elfogadja és beáll a sorba akkor itt fog játszani, ha nem, akkor nem.
számomra teljesen egyértelmű lesz, hogy milyen ember, attól függően hogy hol fog kikötni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet bármelyik pillanatban hivatalos lesz a Mbappe to PSG dolog, de minél tovább húzódik, az annál jobb jel nekünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2017. augusztus 12., szombat 15:31-kor.
Merci Zizou!
Könnyen lehet, hogy a psg ajánlatot csak jobb tárgyalási feltételnek használták.ericco írta:Mbappé az, egyértelmű.Kerlon írta:Augusztus 31-ig bármi megtörténhet nyilatkozatokból, arra következtetek, hogy Zizou valamire rabolintot, ha Perezek elintezik.
Szerintema játékos még nem döntött, de ha igaz ez a gratulálunk, sok szerencsét Párizsban szöveg, az tuti elgondolkodtatta őt és a szüleit is. Ha csak 1-2 millióról lenne szó, már rég nálunk lenne, de Párizsban egyes hírek szerint a madridi fizetés két és félszeresét keresné. Plusz Párizs környékéről származik.
K
K