Ki flegmazik?Realista24 írta: Karimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.

Ez a hasonlat....tenyleg ugyanaz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 11., péntek 14:47
Ki flegmazik?Realista24 írta: Karimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 11., péntek 14:45
nem biztosKarimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 11., péntek 14:43
Nem tudom mit flegmázol, amikor épületes hülyeséget írtál. Karimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.numberone1 írta:18+ tinedzserrol beszelunk ha ez jobban tetszik neked, attol meg eleg fiatal ahhoz, h donteskeptelen legyen es befolyasolhato, hulyeseg osszehasonlitani joval idosebb jatekosokkal.Realista24 írta: Mbappé 19 lesz pár hónap múlva, nem tudom milyen 17ről beszélsz....
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 11., péntek 14:40
18+ tinedzserrol beszelunk ha ez jobban tetszik neked, attol meg eleg fiatal ahhoz, h donteskeptelen legyen es befolyasolhato, hulyeseg osszehasonlitani joval idosebb jatekosokkal.Realista24 írta: Mbappé 19 lesz pár hónap múlva, nem tudom milyen 17ről beszélsz....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 11., péntek 14:13
Mbappé 19 lesz pár hónap múlva, nem tudom milyen 17ről beszélsz....numberone1 írta:Mbappe meg csak 17 eves, meg tinedzser nem lehet osszehasonlitani Kroosal aki mar felnot emberkent jobban eltudta donteni mi az ami jo neki. Abban biztos vagyok, h sokan telebeszelik a fiatal francia fejet es probaljak kinek kenye szerint befojasolni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 11., péntek 14:11
gyenge jellemeket amúgy is elnyomnak másoknumberone1 írta:Mbappe meg csak 17 eves, meg tinedzser nem lehet osszehasonlitani Kroosal aki mar felnot emberkent jobban eltudta donteni mi az ami jo neki. Abban biztos vagyok, h sokan telebeszelik a fiatal francia fejet es probaljak kinek kenye szerint befojasolni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 11., péntek 14:08
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 11., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 11., péntek 13:55
Nála azért a MU-s sztoriknál sanszosan a fizuemelésről szólt a dolog.Realista24 írta:Ramos
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 11., péntek 13:52
Csak a Realból, Varane, Ramos, Cé, Kroos, Modric, Isco, Karim (igen, ő isKerlon írta:Szerintem is el van tévedve ericco. Először lássuk Mbappe-t PSG mezben, mert még az sem biztos, hogy ez áll a háttérben. Másodszor van azért bőven még olyan játékos, akit nem csak a pénz érdekel. Kroos, Modric, Isco mind egy-egy példa, akik sokkal többet is kaphatnának máshol és valószínűleg volt is ajánlatuk. De talán még Varane is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 11., péntek 13:52
Furcsa is, hogy nincs olyan játékos, aki pénzért sírna. Mondjuk Peréz jól megoldotta, ugye a tökéletes példa Özil. Ott van Marcelo is. Már egy évtizede a csapattal van, 2. számú CSK, vitán felül a világ legjobb balhátvédje és nézzétek meg, még egy olyan hír sem szólt róla, hogy elégedetlen lenne a fizetésével.Kerlon írta:Kroos, Modric, Isco mind egy-egy példa, akik sokkal többet is kaphatnának máshol és valószínűleg volt is ajánlatuk. De talán még Varane is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 11., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 11., péntek 13:43
Nem értek egyet. Azok győzhetőek meg, akik kishitűek és/vagy agyilag nincsenek rendben.A potenciális igazolásokra gondoltam, és a közelmúlt eseményei azt mutatják, hogy mindneki meggyőzhető elég magas fizetéssel.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 11., péntek 13:42
A potenciális igazolásokra gondoltam, és a közelmúlt eseményei azt mutatják, hogy mindneki meggyőzhető elég magas fizetéssel.Realista24 írta:Miért maradtunk védtelenek? A játékos beleegyezése is kell ahhoz, hogy elmenjen. Az én kivásárlási áram lehetne pont 1 eurócent is, ha nem akarnék eligazolni adott csapatba, aki kifizeti értem.
Azokra gondoltam, akiket egyszerre szemelunk ki. Tavaly a MU, idén a PSG ígért ránk, azelőtt pár évvel a Barca. Alapból ezzel nincs gond, ne jöjjön ide olyan, aki inkább a pénzt választja. Viszont néha azért jó lenne egy nagyobb fogás is, aki tényleg klasszis vagy benne a potenciál.Mer? Rájuk nem tudsz kötni fél milliárdos kiv árat?
Ha nem lett volna a PSG ajánlata, nem kért volna ennyit.Az ő esetében sem az árral van a gond, hanem azzal, hogy 12 milliós fizetést kér.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 11., péntek 13:39
Az ő esetében sem az árral van a gond, hanem azzal, hogy 12 milliós fizetést kér. Isco, aki már bizonyított nálunk, illik ide, most hosszabbít, fog 6 milliót keresni. Nekem tetszik, hogy senki kedvéért nem rúgjuk fel a fizetési politikánkat, és ha egy srácnak nem elég az, hogy pár millát kereshet, a világ legjobb csapatában játszhat, a pályán a példaképe mellett, akkor ezzel nincs mit tenniericco írta:Ezzel csak az a baj, hogy csak a mostnai játékosainkat védjük meg. Viszont az újak igazolása esetén (lásd Mbappé) védtelenek maradtunk. De nem csak mi, szinte mindenki.Realista24 írta:gondolom nem véletlen egybeesés, hogy a kivásárlási árakat felnyomjuk alapból fél milliárdra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 11., péntek 13:38
Mer? Rájuk nem tudsz kötni fél milliárdos kiv árat?ericco írta:Ezzel csak az a baj, hogy csak a mostnai játékosainkat védjük meg. Viszont az újak igazolása esetén (lásd Mbappé) védtelenek maradtunk. De nem csak mi, szinte mindenki.Realista24 írta:gondolom nem véletlen egybeesés, hogy a kivásárlási árakat felnyomjuk alapból fél milliárdra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 11., péntek 13:37
Miért maradtunk védtelenek? A játékos beleegyezése is kell ahhoz, hogy elmenjen. Az én kivásárlási áram lehetne pont 1 eurócent is, ha nem akarnék eligazolni adott csapatba, aki kifizeti értem.ericco írta:Ezzel csak az a baj, hogy csak a mostnai játékosainkat védjük meg. Viszont az újak igazolása esetén (lásd Mbappé) védtelenek maradtunk. De nem csak mi, szinte mindenki.Realista24 írta:gondolom nem véletlen egybeesés, hogy a kivásárlási árakat felnyomjuk alapból fél milliárdra.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 11., péntek 13:35
Ezzel csak az a baj, hogy csak a mostnai játékosainkat védjük meg. Viszont az újak igazolása esetén (lásd Mbappé) védtelenek maradtunk. De nem csak mi, szinte mindenki.Realista24 írta:gondolom nem véletlen egybeesés, hogy a kivásárlási árakat felnyomjuk alapból fél milliárdra.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. augusztus 11., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 11., péntek 13:33
Ezért írom, hogy nem hülyék dolgoznak ott. Vagy ha hülyék is, van hat teherhajónyi kp-juk a hátsó kertben, ami megmaradt miután megvették a vb-t Katarnak.CS0ki írta:
Papíron ki lehet hozni mindent, de elméletileg az FFP lényege az is volt, hogy nem papír szerint néznek csak dolgokat, hanem a józanságot is figyelembe veszik. TV-s és meccs pénzek alapján a PSG nem kaszálhat kiemelkedően sokat. Marad a marketing, ahol szépen megnézhetik, hogy mennyire reális az, hogy a quatari turisztikai hivatal vagy mi a tököm mondjuk éve 200 milliót ad azért, hogy a nevük kint legyen 16-os betűmérettel a stadion hátsó falán. Papíron minden fasza, csak az FFP szempontjából nézhetnék, hogy mennyire reális. Legalábbis régen ez volt az ígéret. Aztán azóta lehet, hogy megvettek mindenkit...
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem