Real Madrid vs. Barcelona
- RealMadridFanatic
Re: Real Madrid vs. Barcelona
18 évesen, egy jó félszezonnal és egy erős potenciállal. Amennyiben igaz, akkor az meglehetősen gusztustalan, bárki bármit mond. Ha meg az elengedését így akarja kiharcolni, megint csak karcos, annak fényében, hogy a Monaconál elvileg nem akarnak olyan játékost tartani, aki elvágyódik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Auba nem kell. Futóbolond van már, plusz CR-el legalább úgy nem illene össze mint Morata.
Mariano-val miért kellett amúgy ennyire sietni? Szerintem simán megérett a második számú csatár posztra, sőt amilyen formában van Benzema, hamar első számúnak találhatta volna magát.
Valakit hozni kell, ez ami biztos. Jó lenne ha eldöntenék Perez apáék,hogy mennek-e Bappé-ért vagy végleg lemondanak róla és akkor más alternatíva után néznek.
Werner srácot én zokszó nélkül hoznám. Jelen pillanatban csak ő jut eszembe. Fiatal, gyors, labdaügyes is.
Szar ősz jön ha csak a BBC + Mayoral marad előre.
Mariano-val miért kellett amúgy ennyire sietni? Szerintem simán megérett a második számú csatár posztra, sőt amilyen formában van Benzema, hamar első számúnak találhatta volna magát.
Valakit hozni kell, ez ami biztos. Jó lenne ha eldöntenék Perez apáék,hogy mennek-e Bappé-ért vagy végleg lemondanak róla és akkor más alternatíva után néznek.
Werner srácot én zokszó nélkül hoznám. Jelen pillanatban csak ő jut eszembe. Fiatal, gyors, labdaügyes is.
Szar ősz jön ha csak a BBC + Mayoral marad előre.
Hátha tényleg annyit kér a gyerek, akkor mehet is oda. Neymarral komoly maffia hálózatot tudnának kiépíteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
DehogynemDiario Sport | A Barcelona nem hajlandó sorfalat állni a Real Madridnak a vasárnapi mérkőzésen.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az a hír járja, hogy Mbappé 18 milliót kért évente a hosszabbításért a Monacótól, ezért szabadulnának tőle, és adnák el akár a PSG-nek is.Kerlon írta:Ha már ki akarunk adni 100 milliókat, akkor ne 28-29 éves játékosokat nézzetek már, akiket lehet 2 év múlva megint pótolni kell. Akkor már tényleg sokkal inkább Mbappe 180 milliója.
Mi nem adnánk ugye magas fizetést, ezért maradnak képben az arabok, izé, franciák.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha már ki akarunk adni 100 milliókat, akkor ne 28-29 éves játékosokat nézzetek már, akiket lehet 2 év múlva megint pótolni kell. Akkor már tényleg sokkal inkább Mbappe 180 milliója.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ericco írta:Annyival nem lenne nagyobb, hogy 100+ fizessünk érte.realistahuni írta:Auba szerintem bőven előrelépés lenne a jelenlegi Benzemához képest.
Jelenlegi Benzemához képest sokan azok lennének, de tényleg nem érne meg +40-50 milla ráfizetést.
Főleg úgy, hogy Aube is csak a sebességéből él főként, lassan 29-30.
És nem is az a fajta speedster, aki egy felállt védelmet tök jól megbontana az agilitásával, hanem inkább az a fajta akinek, ha van tere lefut mindenkit (kivéve Varane-t

Ebből meg láthattuk, hogy mennyire lehet itt megélni....

ZIDANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Annyival nem lenne nagyobb, hogy 100+ fizessünk érte.realistahuni írta:Auba szerintem bőven előrelépés lenne a jelenlegi Benzemához képest.
Merci Zizou!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
ericco írta:Hivatalos a Barcába igazolás, vagy az edzésmegtagadásra gondoltál?realistahuni írta:Demebelé fiam, csalódtam benned.![]()
Kár érte, kiváló ügynök volt.
Előbbi, engem nem zavarna ha edzést tagadna meg, ha hozzánk jönne.

Bale is így érkezett, ha jól emlékszem.
Nagyon csíptem Dembelé játékát és ha Bappé se lesz meg úgy érzem két szék között a földre estünk, bár még Auba szerintem bőven előrelépés lenne a jelenlegi Benzemához képest.
- ericco
- Kapcsolat:
Már 28 éves. Olyan csapat nem érdeklődik, amelyikben kupákat tudna nyerni, akkor inkább maradjon a Dortmundban, vagy már lassan tényleg érik egy váltás, ahol megvastagíthatja picit a számláját.M1Ö írta:Utólag mondjuk tényleg azt nyilatkozta le, hogy marad, de azt is elmondta, hogy igaz a kínai érdeklődés és elgondolkodott a váltáson.ericco írta:Szerintem érte nem repkednek az ajánlatok. Drága, nem is az a kitudjamilyen fiatal tehetség, és terület nélkül neki is vége.
Merci Zizou!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Utólag mondjuk tényleg azt nyilatkozta le, hogy marad, de azt is elmondta, hogy igaz a kínai érdeklődés és elgondolkodott a váltáson.ericco írta:Szerintem érte nem repkednek az ajánlatok. Drága, nem is az a kitudjamilyen fiatal tehetség, és terület nélkül neki is vége.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ericco
- Kapcsolat:
Gondolom, az a 10 millió nettó. Azért az nem semmi egy 20 éves játékosnak. Mi Mbappénak nem akartunk adni 12-t. A Barcaban tényleg sok erőforrás szabadulhatott fel.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DG5onboVoAAmAIC.jpg
Amúgy most ezt írják:
Ousmane Dembele has reached an agreement with Barça on a five-year contract worth €10m a year. [Sport]
Barça and BVB have agreed on the fixed fee of €100 million for Dembele. Variables would increase the fee by €20 to €25 million. [md]
Mások meg azt, hogy ezt skippelték a németek.
Baleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/DG5onboVoAAmAIC.jpgericco írta:Hivatalos a Barcába igazolás, vagy az edzésmegtagadásra gondoltál?realistahuni írta:Demebelé fiam, csalódtam benned.![]()

Amúgy most ezt írják:
Ousmane Dembele has reached an agreement with Barça on a five-year contract worth €10m a year. [Sport]
Barça and BVB have agreed on the fixed fee of €100 million for Dembele. Variables would increase the fee by €20 to €25 million. [md]
Mások meg azt, hogy ezt skippelték a németek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Hivatalos a Barcába igazolás, vagy az edzésmegtagadásra gondoltál?realistahuni írta:Demebelé fiam, csalódtam benned.![]()
Merci Zizou!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Demebelé fiam, csalódtam benned.

- ericco
- Kapcsolat:
Szerintem érte nem repkednek az ajánlatok. Drága, nem is az a kitudjamilyen fiatal tehetség, és terület nélkül neki is vége.kodo írta:Aubameyangot
Merci Zizou!
Ha van eszuk csak Aubameyangot adják el Mor mellett. Persze kapnanak egy rakat lóvét Dembeleert is de kitorolhetik vele a jelenlegi piacon. Ha vesznek belőle öt gyereket szotyiert akkor meg iden is kapaszkodhatnak a 3. helyért.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lesz olyan amatőr a Dortmund, hogy eladja Emre Mor mellett Dembelét meg Aubameyangot is? Mert a gaboniról is nagyon úgy írnak, hogy lép. Nem tudom elképzelni, hogy még Dembelét is lepasszolják, csak azért mert a Barca sz**ban van...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Ha minden kötél szakad, akkor a Barca megpróbálja visszacsábítani Alexis Sanchezt.
Express.

Nem az a kérdés inkább hogy tudnak-e egyáltalán erősíteni (szerintem nagy valószínűséggel hoznak valakit).Remy írta:Tartom augusztus végéig, amit írtam. Legyen igazatok, mi szempontunkbol nyilván az lenne a jó, ha nem tudnának erősíteni. De túl szép lenne.
Csak szerintem ott b.szták el hogy azon fókuszáltak hogy mindenképp maradjon Neymar, Pique tweetelés, hogy marad, feltüzelni a szurkolókat a Neymar sagával, mert felsült az egész és ég a ház amikor nem tudták megtartani.
A többi klub meg tudja hogy a szurkolók idegesek és bármi pénzt kérhetnek a játékosaikért mert a barcának igazolnia kell (kb kötelezően, hogy lenyugtassák a szurkolókat).
Okosan el kellett volna engedni Neymart, mondani PSG-nek hogy várjanak 2 hetet, leboltolni Dembelét 60körül, talán Coutinho is 80-100 és kész. A szurkolók se utálnák most Neymart, még pénz is marad.
Így viszont ott tartanak hogy mindenki 2x áron megy minimum, Neymar közellenség, a vezetőségnek pedig alig van ideje hogy igazoljanak valakit.
Ez minden csak nem egy jó szituáció nekik.