de Zidane és Perez még bízik Bale és Benzema kettősében
mi meg nem

úgy néz ki jogosan
miután ez a két játékos kikerül a kezdőből, megjön számunkra a kánaán

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 11., péntek 0:17
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 10., csütörtök 23:38
Anyazom en is de aztan rajovok hogy mindjart triplazunk a blbe, meg hogy masfel ev alatt minden nemzetkozi kupat megnyertunk es ez elhallgattat.numberone1 írta:Azert te is anyazod Zizout ha nem jatszatja Iscot Bale miatt....Galacticos írta: Lehet perez es zizou egy picit jobban tudja hogy mit kellene mint te.
Legalabbis amig zsinorba nyerjuk a bleket engem total hidegen hagy hogy kikrol maradunk le.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 10., csütörtök 23:35
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 10., csütörtök 23:34
Azert te is anyazod Zizout ha nem jatszatja Iscot Bale miatt....Galacticos írta: Lehet perez es zizou egy picit jobban tudja hogy mit kellene mint te.
Legalabbis amig zsinorba nyerjuk a bleket engem total hidegen hagy hogy kikrol maradunk le.
HozzászólásSzerző: cart » 2017. augusztus 10., csütörtök 23:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 10., csütörtök 22:08
Csak nehogy szarban legyünk, mikor viszont már égető szükségünk van egy friss támadóra. (Mondjuk szerintem már most is égető szükség van egyre). Nem Zidane-ban nem bízok (meg az eredmények nyilván őt igazolják, de bármikor fordulhat a kocka), hanem félek egy esetleges CR kieséstől hosszabb időre. Aztán izgulhatunk, hogy a porelánbaba nehogy szintén kiessen.Galacticos írta: Lehet perez es zizou egy picit jobban tudja hogy mit kellene mint te.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 22:08
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 10., csütörtök 22:00
Lehet perez es zizou egy picit jobban tudja hogy mit kellene mint te.BBeno írta:semmit. bappet akarom. ha 180 akkor annyi. total nem erdekel. a jovot vesszuk meg. egy brandet lehetne ra felepiteni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:36
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:13
Hogy te milyen korlátolt vagyBBeno írta:igen. zidane tudja hogy ki kell. ezert dicserte bappet. csak nem kapja meg ennyi a tortenet.
igen. neymar es pogba legyen 250 milla. jott bale es james aki 180. nem mondtam hogy nem nyertunk semmit csal azt hogy perez garasoskodasa miatt masok jottek. james nem kellett senkinek csak pereznek. gareth neymar miatt jott. imadom garethet nem ellene beszelek.azért pár kupát csak sikerült így is összeszednünk. és cserébe még csak 300 milliót sem vertünk el. akkor ez kit igazol?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:57
ne aggódj nem zavar össze. a jövőbeli üzletkötési modellt hívják előszerződésnek ami ha nem teljesül akkor kárpótlási díj is jár a játékosnak. ha meg 18 évesen már a karrier végi pénztárcáját nézi akkor nem tudom sportolónak nézni. általában szeretnének díjakat trófeákat nyerni és utána amikor közeleg a vége akkor mennek el a legnagyobb fizetésért. nem 18 évesen kell a malacperselyt feltölteni hanem a trófea vitrint. remélem nem zavar össze.VanillaSky írta: Ne zavarjon össze, hogy "365 nap múlva" lesz jövőre Mbappénak vagy akárkinek! Ezt a jövőbeli üzletkötési modellt élő embereknél nem tudom milyen őrültség alapján számítjátok. B+ ez egy sporttoló, ha 2 hét múlva elszakad a térdszalagja kitörölheti a jövőbeni ígérettel a fenekét, ha most van pénzénél akkor tényleg hülye lenne várni, most az, hogy szebben cseng a Madrid név a pénztárcánál senkinél sem lehet döntő tényező 18 évesen, esetleg 30-kor majd ha nem nyert semmit elgondolkodik, addig meg a malacperselyt kell feltölteni!
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:32
Bale érkezése óta BL címek Pogba +Neymar =1, Bale 3, James 2. Neymarnak kb most lenne helye, Pogbanak meg most se.BBeno írta:igen. zidane tudja hogy ki kell. ezert dicserte bappet. csak nem kapja meg ennyi a tortenet.
igen. neymar es pogba legyen 250 milla. jott bale es james aki 180. nem mondtam hogy nem nyertunk semmit csal azt hogy perez garasoskodasa miatt masok jottek. james nem kellett senkinek csak pereznek. gareth neymar miatt jott. imadom garethet nem ellene beszelek.azért pár kupát csak sikerült így is összeszednünk. és cserébe még csak 300 milliót sem vertünk el. akkor ez kit igazol?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:14
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem