[MOD]vagy ők vagy mi
I.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:01
Már 13 halott van.Realista24 írta:Úgy fest, a terror megérkezett Spanyolországba is. Barcelonában, a La Ramblán hajtott emberek közé egy furgon. Két halottról írnak.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 17., csütörtök 18:23
nyilván amióta nem egy videón lehet látni, hogy a tengerparton nyaraló családok közé megérkeznek a migránsok csónakokkal aztán befutnak az ország területére - nyilván mindenki nyomon van követve.... - nem volt kérdés, hogy meg fog történni.Realista24 írta:Úgy fest, a terror megérkezett Spanyolországba is. Barcelonában, a La Ramblán hajtott emberek közé egy furgon. Két halottról írnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 18:15
HozzászólásSzerző: peadani » 2017. augusztus 15., kedd 17:38
Szuper.Köszi a választ.CS0ki írta:Május elején voltam. Akármikor jó lehet, a tél nyílván kicsit más, de tavasz, ősz kirándulgatós, akkor ideális mászkálgatni. Nyáron viszont lehet fürdeni...Ki mit akar csinálni.Peričnik-vízesés kötelező!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 15., kedd 17:34
És annak, aki beléd ment ez miért volt jobb? Mivel a kötelező nem neked fizet, így a te szempontodból alapvetően mindegy, hogy melyik a kötelező biztosítod. Mondjuk ott lehet érdekes, ahol mondjuk egyéb okok miatt be akarja hajtani rajtad az okozott kárt, mert ittál vagy ilyesmi. De gondolom ilyenekben nagyjából egységesek.Sztem ez nem igaz.Tavaly novemberben tolatott belém egy idióta furgonos, szerencsére csak a bal első sárvédő horpadt be. Betétlapot megírtuk, még aznap be is jelentettem a káreseményt. Pár nap múlva jött a kárfelmérő, és nem sokkal később már utalták is a pénzt, ami ráadásul több volt mint amire számítottam.
Persze az is igaz, hogy ez csak egy eset.
Amúgy asszem pont az Uniqa volt.
Realmadrid <3
Május elején voltam. Akármikor jó lehet, a tél nyílván kicsit más, de tavasz, ősz kirándulgatós, akkor ideális mászkálgatni. Nyáron viszont lehet fürdeni...Ki mit akar csinálni.Valaki nem járt itt köztetek Bled-be(Szlovénia)? Arra lennék kíváncsi, hogy melyik évszakban érdemes elmenni oda.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 11., péntek 16:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 10., csütörtök 19:02
Sztem ez nem igaz.Realista24 írta: Minden biztosító addig jó, amíg nincs káresemény
HozzászólásSzerző: peadani » 2017. augusztus 10., csütörtök 18:17
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. augusztus 10., csütörtök 13:10
Nekem náluk van baleset biztosításom.___Samy___ írta:UNIQA biztosítóval van vkinek tapasztalata? A kotelezot akarom náluk megkötni neten, mert sokkal olcsóbb, mint a jelenlegi.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 10., csütörtök 11:17
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 10., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:55
Minden biztosító addig jó, amíg nincs káresemény___Samy___ írta:UNIQA biztosítóval van vkinek tapasztalata? A kotelezot akarom náluk megkötni neten, mert sokkal olcsóbb, mint a jelenlegi.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 7., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 7., hétfő 17:58
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 7., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 7., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 7., hétfő 17:39
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem