Így legyen! Őszintén mondom, hogy Pogba kapcsán is melletted voltam, de nem sült el jól..Realista24 írta:Két hete ezt írják. Mbappé a miénk.H.E.H.E. írta:gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:15
Így legyen! Őszintén mondom, hogy Pogba kapcsán is melletted voltam, de nem sült el jól..Realista24 írta:Két hete ezt írják. Mbappé a miénk.H.E.H.E. írta:gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:12
Két hete ezt írják. Mbappé a miénk.H.E.H.E. írta:gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 10., csütörtök 15:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 10., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 14:47
A madridi sajtó fel sem hozta Dembelét, a katalánok próbálják úgy beállítani, hogy majd a Real helyett őket választotta.miVida írta:Na Mbappe hír ha igaz akkor az szupi és akkor ennek a következő hírnek nagy súlya nincs:
https://en.as.com/en/2017/08/10/footbal ... 0.amp.html
De érdekes h csak meg kellett említeni tegnap és rögtön lehozták ma
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 10., csütörtök 12:30
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. augusztus 10., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 11:32
AS szerint 2022-ig hosszabbított.Kerlon írta:Ezekután szerintem nekünk maradt reális esélyünk. A legtöbb angol vagy vett csatárt vagy már az FFP-t is túllépné.Telegraph | A PSG kiszáll az Mbappé bizniszből, mivel nem hajlandóak 140 millió fontot áldozni rá Neymar érkezése után.
Bale idősebb is meg szarabb is és tavaly kapott 6 éves szerződést, vele is hosszabbat kötöttem volna.MARCA | Az elkövetkezendő napokban hivatalos lesz Isco szerződéshosszabbítása, ami 2021-ig fog majd szólni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:16
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:13
tessék a helyén kezelniBreaking: Real Madrid have closed the signing of Mbappé for €130m + €20m.It will be announced in the end of August. [@soymadridista]
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 10., csütörtök 8:05
Errol van szo:BBeno írta:hova linkelted? engem erdekelne hogyan mukodik is ez pontosan. annyit tudok hogy szetoztjak annyi reszre ahany evre irt ala.
Anthony írta:Találtam egy szösszenetet az FFP-ről és a PSG pénzügyi helyzetéről ha esetleg valakit érdekelne:
http://statgalamb.blog.hu/2017/08/03/ne ... _egy_miset
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 7:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 10., csütörtök 7:44
Nem megy az olyan egyszerűen, tegnap linkeltem is írást róla, bár a PSG kapcsán, de az angoloknak sem kell idegeskedni ez miatt.Kerlon írta:A legtöbb angol vagy vett csatárt vagy már az FFP-t is túllépné.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 7:02
Nagy hír!BBeno írta:
cuatro: isco meghosszabbitotta szerzodeset. hamarosan hivatalos lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 10., csütörtök 6:44
Ezekután szerintem nekünk maradt reális esélyünk. A legtöbb angol vagy vett csatárt vagy már az FFP-t is túllépné.Telegraph | A PSG kiszáll az Mbappé bizniszből, mivel nem hajlandóak 140 millió fontot áldozni rá Neymar érkezése után.
Bale idősebb is meg szarabb is és tavaly kapott 6 éves szerződést, vele is hosszabbat kötöttem volna.MARCA | Az elkövetkezendő napokban hivatalos lesz Isco szerződéshosszabbítása, ami 2021-ig fog majd szólni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 10., csütörtök 1:33
Asensionak mar feltavnal meg lesz a 10 golja. Ez biztos!miVida írta:Pontosan! Ha nem jön Mbappé akkor helyette muszáj egy más gólvágó (ha marad Bale ha nem)
Ronaldo nem fog megint garantáltan termelni, úgy néz ki Benzema is csak összjátszani és kiszolgálni akar, Isco esetleg lő egyet minden második meccsén, Asensio se fog 10 fölé menni egy soká, a többiek meg nem mérvadók gólszerzés szempontjából...
Mbappé lenne a legjobb megoldás de ha nem akkor Aubameyangba látnám a logikát de ő már régóta nem merült fel...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 9., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 9., szerda 22:55
Esetleg kölcsönbe hozni valamilyen tapasztaltabb gólvágót.rashidm írta:Jelenleg Mbappe-n kívül nincs olyan akiért én kifizetnék egy halom suskát. Ha nem jönne, akkor valahogy meg kell oldani a mostani kerettel.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 9., szerda 22:27
Azt már minek? 100 milla egy 28 éves játékosért? Ő Bale 2.0 csak jobb lábbal, meg egy fokkal jobb talán. Ha nincs területe akkor csókolom. Ha még 23-24 éves lenne, még azt mondanám talán jó.miVida írta:Pontosan! Ha nem jön Mbappé akkor helyette muszáj egy más gólvágó (ha marad Bale ha nem)
Ronaldo nem fog megint garantáltan termelni, úgy néz ki Benzema is csak összjátszani és kiszolgálni akar, Isco esetleg lő egyet minden második meccsén, Asensio se fog 10 fölé menni egy soká, a többiek meg nem mérvadók gólszerzés szempontjából...
Mbappé lenne a legjobb megoldás de ha nem akkor Aubameyangba látnám a logikát de ő már régóta nem merült fel...
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem