Igen, 350 millió. Rákerestem.rashidm írta:Asensionál én 350-re emlékszem.
Dembele meglesz nekik, szerintem is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 11:00
Igen, 350 millió. Rákerestem.rashidm írta:Asensionál én 350-re emlékszem.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:54
300 millió azt hiszem. De lehet, hogy 500.gaborz1 írta:HÁP-HÁP-HÁPKerlon írta:According to Spanish outlet Diario Gol, Barcelona are willing to trigger Marco Asensio's £72 million release clause.
![]()
Mennyi is a kivásárlási ára Asensionak?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:49
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:47
HÁP-HÁP-HÁPKerlon írta:According to Spanish outlet Diario Gol, Barcelona are willing to trigger Marco Asensio's £72 million release clause.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 10., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 9., szerda 19:32
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 9., szerda 19:31
Szerintem sem olyan rossz a helyzet.Solari írta:Ha jol tudom inigo erkezik majd kozepre es szelre ott lesz az a neger talan a benficatol. Vedelem tekinteteben igy azert korrektebbek mint tavaly.
Denisben remenykedhetnek hogy osszekapja magat kozepen mert amugy nem egy tehetsegtelen jatekos csak rakjak a posztjara. Igy iniesta tehermentesitese meg is lenne oldva. Rakitic es v busquets melle kene egy igazolas. Annyira nem veszes amugy a helyzetuk.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 9., szerda 19:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 9., szerda 18:32
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 9., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 9., szerda 17:09
Senki nem fog hatast dobni a Barca elso vagy masodik ajanlatatol, mindenki tudja, hogy a Barcanak van penze most dogivel, jatekos meg kell nekik, boldog boldogtalan 80-100 milla, es ha a barca kopogtat az ajton, en is jatszanek veluk, es a leheto legmagasabb arakat szabnam meg. Ha maradnak a jatekosok, az se gaz. Nincs kenyszerhelyzet. A barca szopoagra is kerulhet igy...Remy írta:Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.
Dembelét elviszik Neymar helyére, majd Cou-t Iniesta helyére. (Utóbbival meg is lenne a fiatalítás azon a poszton.) Pénz van. 100-120-ért Cou-t szerintem a Pool már el fogja engedni. Ezzel nem tudnak versenyezni. A Dortmund pedig nincs olyan helyzetben, hogy csak úgy nemet mondjon egy közel 100 millás üzletre.
Ezzel a 2 játékossal pedig szerintem jobb csapat lehet a Barca, mint Neymarral. Egyrészt nagyobb variációs lehetőség a 2 játékos miatt, illetve megoldották Iniesta posztját a következő évekre.
Rövidtávon nyilván gyengülhetnek (ez a szezon), de hosszabb távon erősödhetnek, ha ez összejön.Nem örülnék neki.
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2017. augusztus 9., szerda 16:01
Pedig irtó szerencsések vagyunkKarim the king írta:Remy írta:Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.![]()
idáig olvastam, aztán 5 perc röhögő görcs
ők vannak jó helyzetben? Jó, hogy nem fossuk össze magunkat azért, mert eladták a második legjobb támadójukat
Ha ők vannak jó helyzetben, mi miben vagyunk? Hogy lehet így gondolkodni ? Cserélnél velük? Úgy gondolod nekik a tamadó oldalt kell megoldaniuk, akkor mikor ott van náluk egy olyan valaki, aki egyedül nyer egy classicot a Bernabeuban, 10 foshalmazzal magakörül? Ha a támadó játékkal lenne ott csak gond, akkor tavaly nem úgy zártak volna ahogy.... A végén még irigyeljük őket
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. augusztus 9., szerda 16:00
Sokallják érte a 32 milliót...petiamadridista írta:A Barca mégsem veszi meg Inigo Martinezt??
Érdekes, pedig ő egy jó kis játékos.
Madridban is elférne a padon simán.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. augusztus 9., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 9., szerda 15:41
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. augusztus 9., szerda 15:36
Remy írta:Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. augusztus 9., szerda 15:35
Jajj, de nagy kár!...Egybehangzó katalán és spanyol értesülések szerint Iñigo Martínez várhatóan mégsem lesz a Barcelona játékosa, miután a klubvezetés nem akarja kifizetni a futballistáért a 32 millió eurós kivásárlási árat. Korábban szinte biztosnak tűnt, hogy a Barcelona annak ellenére is leigazolja a baszk védőt, hogy ezt csak 32 millió eurót kifizetése mellett teheti meg.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem