Ne legyünk telhetetlenek; jöjjön csak mind2!Jövőre szerintem elmegy Xabi meg Khedira, akkor jöhet akár Pogba, akár Gündogan stb.

![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 16:57
Ne legyünk telhetetlenek; jöjjön csak mind2!Jövőre szerintem elmegy Xabi meg Khedira, akkor jöhet akár Pogba, akár Gündogan stb.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 30., péntek 16:53
Már az újságíróknak is unalmas volt a Bale-saga így kitalálták ezt. Örülnék én is Pogbának, de idén már nem kell senki a középpályára. Így is sokan vagyunk oda. Jövőre szerintem elmegy Xabi meg Khedira, akkor jöhet akár Pogba, akár Gündogan stb.Gascoigne írta:Semmi folytatása a Pogba-hírnek? Elsőre is elég céltalanul ellőtt dolognak tűnt, pedig szívesen venném, ha lenne belőle valami.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 30., péntek 16:50
Szerintem a Modric-saga után nyilvánvaló volt, hogy max. utolsó nap lesz valami a dologból. Kérdés, hogy mennyi lesz a végső ár.madridronie írta:Az angol Sky Sports szerint a Tottenham megváratja a Real Madridot és csak a hétvégi észak-londoni derbi (Arsenal-Tottenham) után engedi el Bale-t a blancókhoz! Már meg se lepődünk ....![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 30., péntek 16:49
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 16:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 30., péntek 16:27
Ebben igazad is van, sok esetben igazsagtalan az eredmeny.realbeckham írta:Eszem ágában sincs. Tisztában vagyok a fogalmakkal, s végső esetben számomra is ott a wiki. No Offense, de a mondókám arra irányult, hogy a rendszer, melyben játékosok díjazásáról és elismeréséről döntenek rossz, igazságtalan, felháborító és bűzlik minden pontján, nem pedig arra, hogy melyik díj mit jelent, és hogyan kell értelmezni az adott "kitüntetést" és annak történetét.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 30., péntek 15:53
az a bizonyos csomagmohaola írta:Az AS szerint ma reggel 9:00-kor a Real Madrid kézhez kapott Németországból az Adidas-tól egy Gareth Bale nevével ellátott csomagot, amit a bemutatón visel/viselhet, ott a fénykép is a cuccról.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 30., péntek 15:41
Eszem ágában sincs. Tisztában vagyok a fogalmakkal, s végső esetben számomra is ott a wiki. No Offense, de a mondókám arra irányult, hogy a rendszer, melyben játékosok díjazásáról és elismeréséről döntenek rossz, igazságtalan, felháborító és bűzlik minden pontján, nem pedig arra, hogy melyik díj mit jelent, és hogyan kell értelmezni az adott "kitüntetést" és annak történetét.h3x0r írta:Azert ne keverjuk ossze a dijakat.realbeckham írta:...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 30., péntek 15:40
Nem feltetlenul. Siman elofordulhatott volna, hogy a jobb formaban levo jatekosokkal behuzza a konfoderacios kupat is es szebb jatekkal nyerik a VB-t meg EB-t is. De ezt mar soha nem tudhatjuk meg, szoval kar is rola beszelni. A nyari VB-n ugyis maradni fog a jelenlegi felallas es kezdo, max serules vagy nagyon rossz forma miatt kerulhet ki 1-2 ember. A VB utan pedig del Bosque lemond es vele egyutt tobb jatekos is tavozni fog ( valdes, reina, arbeloa, puyol, xavi, xabi alonso, villa). Az uj edzo pedig elkezdhet epiteni egy uj csapatot (de gea, ramos, carvajal/montoya, jordi alba, busquets, mata, silva, isco, thiago, iniesta, fabregas, javi martinez, illarramendi)pavel írta:Azért az élet eddig mindig a bajszost igazolta!
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 30., péntek 15:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 15:27
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 30., péntek 15:25
Annyira akarnak fiatalítani, hogy leigazolták a majd 30 éves fogalmatlan Matrit...Ryel írta:A Kaká ügy vége szerintem az lesz hogy a Milan kölcsönveszi egy évre, még a fizetése 1%-át is állják, év végén pedig opciós joggal leigazolják, úgy hogy négy részletben 5 milliót fizetünk nekik.
Minden adott a váltáshoz, Kaká menni akar, szabadulni akarunk tőle, a Milan fiatalítani akar, Kaká pedig még csak 31 éves.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 30., péntek 15:20
Azert ne keverjuk ossze a dijakat.realbeckham írta:...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 30., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 30., péntek 14:46
Asszem már nem sokáig...de ha jövőre is behúzza a vb-t, akkor valahova feltetováltatom a bajszát.pavel írta:Azért az élet eddig mindig a bajszost igazolta!
Egyetértek.BBeno írta:én nem igazán csipázom ezt a spanyol válogatottnak nevezett akármi hordát ezért örülök is hogy kevés Realost hív be. minél kevesebben mennek el annál kisebb az esély a sérülésre. iker meg elhiheti legalább hogy formában van és jobb mint lópez.
Ezzel is, valami nagyon mocskosan pofátlan ajánlatra számítok a Milan részéről.Ryel írta:A Kaká ügy vége szerintem az lesz hogy a Milan kölcsönveszi egy évre, még a fizetése 1%-át is állják, év végén pedig opciós joggal leigazolják, úgy hogy négy részletben 5 milliót fizetünk nekik.
Minden adott a váltáshoz, Kaká menni akar, szabadulni akarunk tőle, a Milan fiatalítani akar, Kaká pedig még csak 31 éves.
HozzászólásSzerző: Ryel » 2013. augusztus 30., péntek 14:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 30., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 30., péntek 14:11
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. augusztus 30., péntek 13:46
Ez a Koke-Lopez összehasonlítás nem szerencsés,ugyanis nem is egy poszt a két játékos.Anthony írta:Látom a bajszos megintcsak hozza a formáját, Carvajal, Lopez minek a válogatottba ugyebár, mert annyira beton a jobbszélünk, meg biztos Reina meg Koke jobb mint Lopez nem?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 30., péntek 13:39
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem