Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sierra

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 25., péntek 15:47

Eyes Wide Shut (1999)

Vagy 8 ezer éve akartam megnézni, ma végre sort kerítettem rá. Nekem van egy fura filmezési szokásom, általában rendező vagy színész szerint válogatom a filmeket, ezért kb sosem olvasom el miről szól a film, trailert sem nézek soha.
Itt sem tudtam mire számítsak, igazából eléggé meglepett a történet, érdekes találtam. Az biztos, hogy a gazdagoknak mindig lesznek abberált megalomán dolgai, és pont azért érdekesek ezek, mert amíg egy átlagembernek max a fejében léteznek furcsa gondolatok, dolgok, addig a gazdagok meg is valósítják ezeket a sok pénzük révén.
Összességében érdekesnek találom ezt a filmet, igaz, a történetből nem derül ki minden. Nem Kubrick legjobb filmje, ez nyilvánvaló, de örülök hogy sikerült végre ezt is pótolni.

7,5/10

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 25., péntek 0:26

H.E.H.E. írta: félbehagytam, sztem szar.
nem ezt vártam, gagyi, szar színészek, nulla hangulat.

azért 2pac összes flacban lejött :mrgreen:
Akkor lehet inkabb megnezem ujra a Straight Outta Comptont, azzal nem lovok melle :mrgreen:

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 24., csütörtök 23:59

pheco írta:
H.E.H.E. írta:all eyez on me a boltokban. :iszunk: :happy:
Na es milyen? Nem sok jot hallottam rola, meg a nagyobb Tupac fanoktol sem. Imdb 5,9 sem tul meggyozo. De azert holnap meglesem.
félbehagytam, sztem szar.
nem ezt vártam, gagyi, szar színészek, nulla hangulat.

azért 2pac összes flacban lejött :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 24., csütörtök 23:51

H.E.H.E. írta:all eyez on me a boltokban. :iszunk: :happy:
Na es milyen? Nem sok jot hallottam rola, meg a nagyobb Tupac fanoktol sem. Imdb 5,9 sem tul meggyozo. De azert holnap meglesem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 24., csütörtök 23:23

Get out (2017)

Végre egy üdítő film napjainkból! Feszült, csattanós (én sokáig nem vágtam h mi is van pontosan), persze vannak benne klisék de kit érdekel, kurvára működik! Kb az elejétől fogva izgultam, csak ajánlani tudom.

9/10

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 24., csütörtök 23:12

Guardians of the galaxy 2

Nem siettem a megnezesevel, de nagyjabol erre szamitottam. A latvanyra tenyleg odafigyeltek, volt par jo poen, a tobbi inkabb kozepesre sikeredett. A tortenettel sem volt kulonosebb problemam, habar attol a nehany erzelgos, dramazos jelenettol kivert a viz, de ez nalam minden filmnel igy van. Az elso reszhez kepest sehol sincs, de egy esti kikapcsolodasnak azert elmegy.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 24., csütörtök 20:49

all eyez on me a boltokban. :iszunk: :happy:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 24., csütörtök 12:00

Remy írta:
A Deadline értesülései szerint a Warner/DC eredetfilmet tervez a JOKERről - méghozzá olyat, ami a karakter minden más iterációjától független lenne (és nem is a jelenlegi Joker, Jared Leto játszaná). A rendező Todd Phillips lesz, a producer pedig Martin Scorsese, és az elképzelés szerint a sztori a kora '80-as években játszódna, és Scorsese kemény, sötét gengszterfilmjeinek hangulatát, stílusát idézné. Nagy ambíciók...
:hmmm: Ahha... ez így 10/10 lenne kb, de már nem bízok a Warnerban. :lol:
Legfrissebb hír megvan?
A Matt Reeves rendezte Batman nem lesz a DCEU része és nem is Géza lesz a főszereplő. :smile: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 23., szerda 11:45

A Deadline értesülései szerint a Warner/DC eredetfilmet tervez a JOKERről - méghozzá olyat, ami a karakter minden más iterációjától független lenne (és nem is a jelenlegi Joker, Jared Leto játszaná). A rendező Todd Phillips lesz, a producer pedig Martin Scorsese, és az elképzelés szerint a sztori a kora '80-as években játszódna, és Scorsese kemény, sötét gengszterfilmjeinek hangulatát, stílusát idézné. Nagy ambíciók...
:hmmm: Ahha... ez így 10/10 lenne kb, de már nem bízok a Warnerban. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. augusztus 15., kedd 10:06

Jó, eljöhet egy időszak mindenkinek, amikor már más stílust is vállal, kipróbál, ez olyan, mint a kiöregedett focistáknak Kína vagy az USA.

Én csak azt tudom, hogy eltelt belőle 20 perc, amikor odakapcsoltam, áhhh mondom, már láttam 100x, de naná, hogy megint megnéztem, reklámokkal együtt.. :D :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 15., kedd 9:27

Realista24 írta:
Tádám írta:Film+on Szemtől szemben... bármikor megbírom nézni, mennyire más filmeket csináltak azokban az időkben, milyen színészekkel... :salute:
Ezt írtam pár hete...hát hol vannak ilyen kaliberű színészek? Nyugdíjban baccameg
Azért Al Pacino a végére szépen leépítette magát, normális filmben alig szerepel. De Nironak igaz volt betegsége, de karrierje végére ő is eléggé lecsúszott.
Anno simán csak jobb forgatókönyveket írtak, mert mint minden másban, nem kimondottan hülyéknek gyártottak filmeket, könyveket, zenéket, stb., mint manapság. Votlak, de nem ekkora arányban és nem volt benne ekkora üzlet.
Pl. a Sötét Lovagban mindenki oda volt Heath Ledger alakításáért, pedig a szövege volt igazán jól megírva. Maga a játéka kiemelkedő volt, de nem zseniális.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 15., kedd 9:02

Tádám írta:Film+on Szemtől szemben... bármikor megbírom nézni, mennyire más filmeket csináltak azokban az időkben, milyen színészekkel... :salute:
Ezt írtam pár hete...hát hol vannak ilyen kaliberű színészek? Nyugdíjban baccameg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2017. augusztus 15., kedd 0:00

Hát az egy mocskos nagy film, annyi szent. Fuj, de imádom. :mrgreen:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 14., hétfő 21:51

Igen Al Pacinoval , és De Niroval én se tudok betelni soha. Egyszerűen kisujjból eltudnak játszani bármit. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ma is vannak persze jó színészek, de ők teljesen más kaliber. Ma sok főszereplő, ezek a színészek mellett régen, csak másod vagy harmad szereplő lettek volna.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. augusztus 14., hétfő 21:41

Film+on Szemtől szemben... bármikor megbírom nézni, mennyire más filmeket csináltak azokban az időkben, milyen színészekkel... :salute:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. augusztus 10., csütörtök 6:43

Újráztam a Tenenbaum, a háziátok, c. Wes Anderson-filmet. Azt kell mondjam remek, úgy is, hogy a rendező stílusa nem föltétlenül jön be. Már egy 16 éves filmről beszélünk, és nem csak a rendező életművében nem kap elég figyelmet, hanem úgy általánosan is elég elfeledett/nem ismert darab. A színészek egytől egyig jók, Owen Wilson is elviselhető :D , a forgatóköny remek, a zenék parédésak. Érdemes megnézni, ha valaki épp filmet keres :)
"And my heart will leave you never."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. augusztus 9., szerda 21:36

én nem bírtam végignézni, nagyon untam. kevés filmet nézek mostanában a mozin kívűl, a legutolsó ami megfogott az a Raw volt.
Kép

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 9., szerda 21:09

Remy írta:Arthur király

Most mondjam azt, hogy semmivel nem jobb, mint Uwe Boll, Király nevében című filmje? Bollnak ez dicséret, Guy Ritchie-nek viszont ez gáz. Voltak pillanatai, főként a zene miatt, de totál érdektelen. A CGI pedig rettentő gagyi.
Ez a tökéletes megfogalmazás. Többször mondogattam magamnak, hogy milyen jó, aztán azon kaptam magam, hogy nyomkodom a telefonom a film közben (soha nem szoktam ilyet csinálni). Valahogy nem lett az igazi ez a Lovagregény 2.0
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 9., szerda 19:57

Arthur király

Most mondjam azt, hogy semmivel nem jobb, mint Uwe Boll, Király nevében című filmje? Bollnak ez dicséret, Guy Ritchie-nek viszont ez gáz. Voltak pillanatai, főként a zene miatt, de totál érdektelen. A CGI pedig rettentő gagyi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 9., szerda 19:18

Még jó, hogy spoilerrel kezdted. :fpalm:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: