Esetleg kölcsönbe hozni valamilyen tapasztaltabb gólvágót.rashidm írta:Jelenleg Mbappe-n kívül nincs olyan akiért én kifizetnék egy halom suskát. Ha nem jönne, akkor valahogy meg kell oldani a mostani kerettel.
Ibra ingyen?

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 9., szerda 22:55
Esetleg kölcsönbe hozni valamilyen tapasztaltabb gólvágót.rashidm írta:Jelenleg Mbappe-n kívül nincs olyan akiért én kifizetnék egy halom suskát. Ha nem jönne, akkor valahogy meg kell oldani a mostani kerettel.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 9., szerda 22:27
Azt már minek? 100 milla egy 28 éves játékosért? Ő Bale 2.0 csak jobb lábbal, meg egy fokkal jobb talán. Ha nincs területe akkor csókolom. Ha még 23-24 éves lenne, még azt mondanám talán jó.miVida írta:Pontosan! Ha nem jön Mbappé akkor helyette muszáj egy más gólvágó (ha marad Bale ha nem)
Ronaldo nem fog megint garantáltan termelni, úgy néz ki Benzema is csak összjátszani és kiszolgálni akar, Isco esetleg lő egyet minden második meccsén, Asensio se fog 10 fölé menni egy soká, a többiek meg nem mérvadók gólszerzés szempontjából...
Mbappé lenne a legjobb megoldás de ha nem akkor Aubameyangba látnám a logikát de ő már régóta nem merült fel...
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. augusztus 9., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 9., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. augusztus 9., szerda 22:20
Maximálisan egyetértek. Ha Bappé nem hozható, én is rárepülnék a gabonira.miVida írta:Pontosan! Ha nem jön Mbappé akkor helyette muszáj egy más gólvágó (ha marad Bale ha nem)
Ronaldo nem fog megint garantáltan termelni, úgy néz ki Benzema is csak összjátszani és kiszolgálni akar, Isco esetleg lő egyet minden második meccsén, Asensio se fog 10 fölé menni egy soká, a többiek meg nem mérvadók gólszerzés szempontjából...
Mbappé lenne a legjobb megoldás de ha nem akkor Aubameyangba látnám a logikát de ő már régóta nem merült fel...
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 9., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. augusztus 9., szerda 22:19
cart írta:Nem értem hová akarjátok lecserélni a fél keretet.
Előre adottak a játékosok, én már idén nyomatnám az Asensio-CR-Isco hármast fixen. Bale és Benzema csereként bizonyíthat.
Draxler hová férne be? Asensio és Isco is jobb játékos nála. Gondolom cserének nem jönne.
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. augusztus 9., szerda 22:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 9., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 9., szerda 22:01
Kevés góllövésben...Nyilván nem kell és talán nem is lehet lemásolni egy MSN-t, de régebben még a BBC is 100 fölött termelt. A lassan 33 éves Ronaldo, meg két olyan játékos, akiknek a dupla számjegyű gól is nagy dolog, az egyszerűen kevés.Előre adottak a játékosok, én már idén nyomatnám az Asensio-CR-Isco hármast fixen.
HozzászólásSzerző: cart » 2017. augusztus 9., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 9., szerda 21:50
Pontosan így van.dzsi91 írta:Akárhogy is variáljuk,Béla a gond.ő kéne legyen a gólvágónk Cr hiányában és volt is rövid időszakokra,aztán megsérült.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 9., szerda 21:33
Asensio, Isco, Ceballost meg nem lattuk mit tud a kapu elott, de tud golt loni Casemiro es Kroos is, mondtam, a kp ra kell ramenni minel nagyobb letszammaldonor írta:A nagy probléma nem a létszámmal meg a felállással van, hanem hogy nincs csak 1 db gólvágónk. Persze, mindenki tud gólt lőni, gyakorolják is, de akkor is kell gólfelelős. Mi van, ha CR ki van dögölve? MI van, mikor CR nem játszik? Esetleg megsérül? Nézhetjük Mayoralt? Ezeken sem Dembele, sem Draxler (pedig őt csípem), de még Isco és Asensio sem tud igazán segíteni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 9., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 9., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 9., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. augusztus 9., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. augusztus 9., szerda 19:57
Nem feltétlen a sérülés jellegére céloztam. Elég sokat hagy ki, kimarad a teljes felkészülés is stb.CS0ki írta:Hazard sérülése pont nem olyan, ami maradandó problémát szokott okozni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 9., szerda 19:48
Ha jó formában lennének (meg idevalóak lennének, lásd Bale), akkor nem kéne Mbappe, mert minek. Így viszont ha van lehetőség hozni, akkor tényleg hozni kéne.Viszont qvára kell MBappe. Nincs csatárunk és ha amúgy is fasza formában lenne a BBC akkor is kell a fiatalítás.
Hazard sérülése pont nem olyan, ami maradandó problémát szokott okozni.Mondjuk dzsi-vel ellentétben én Hazard-ot jelenleg kerülném, mint meztelencsiga az akácost, mert még popszegeccsel a lábában sem lenne olcsó és -ki hogy érti- nem kéne belenyúlni mégegyszer a Kakába. Ki tudja mit tud hozni a felépülése után.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 9., szerda 19:27
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem