Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 9., szerda 13:15

Nem volt ős bizonytalan, hanem 2szer rossz helyre paskolt. Mondjuk a gól előtti lövés takarásból jött és marha fosul csapódott előtte. Pogba fejesét viszont a legrosszabb helyre tolta ki, vagyis hát Lukaku elé annyira nem rossz. :mrgreen: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 9., szerda 13:11

dannen írta:
p.csabi1 írta:Navas bizonytalansága nem tetszett,reméljük belejön a hétvégéére.
mikor volt bizonytalan? gyakorlatilag miatta nyertünk olyanokat védett.
1x középre ütötte a labdát és emiatt szapulják. Az más kérdés, hogy mellette volt egy rakás kiváló védése, nem is kicsik. De azt az 1 hibát kell csak felróni neki. :kivagyhe: :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 9., szerda 12:50

Most en sem ertem a ketkedoket, teljesen jo ez az eredmeny. Sztem kb a meccs nagyreszet felgozzel nyomtak a sracok, ha ezen vegig szazszazalekon nyomatjak nem ez a vege. Es meg igy is lehetett volna 3-0 ha a nyomi Bél nem izombol rugja :lol: viszont a united kellemes csalodas volt, masodik felidoben egesz sok helyzetet kialakitottak, erdekes lehet iden a Pl.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 9., szerda 11:05

én ezzel a szutyokkal zárnám a tegnapit:

http://kep.index.hu/1/0/1801/18019/1801 ... ed4a_x.jpg

:mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. augusztus 9., szerda 10:00

Grat a csapatnak szép volt.
Amikor elkezdték járatni a labdát nem sok esélye volt az MU-nak.

Utána már lazára vették a figurát jöttek is a hibák.
Navas bizonytalansága nem tetszett,reméljük belejön a hétvégéére.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 9., szerda 9:55

Pont annyit fociztunk tegnap amennyit kellet. Amikor igazán játszott a csapat az MU-nak esélye sem volt, azt se tudták hol a labda. Az a MU lehetne egy jó csapat, de Mou-val sosem lesz. Remek játékosok ülnek majd a padon, amíg a világi szar Lukaku bohóckodik...nem is értem, szerintük Lukaku jobb mint Morata :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 9., szerda 9:27

Kerlon írta:
Caraway írta:Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.
Szerintem amúgy túl sok változtatás nem kellene, de házon belül is lehetne már javítani. Pl. Lukaku egy kalapszar volt, annyit se csinált, mint Benzema vagy Bale, ha a gólját nem számoljuk. Rashfordot kellene nyomatni középcsatárban, Martialt meg a bal oldalon. Ez a Pogba-Matic-Herrera 3-as meg támadásban rohadt kevés lesz szerintem.
Szerintem meg ha összeállnak bedarálhatják a PL-t. Ellenünk is veszélyesek voltak, maradtak ki helyzetek, más kérdés hogy nekünk is volt 2 kapufa, és 2 ziccer még. De a PL sokkal fizikálisabb, ott ez a középpálya, és az ilyen nagy darabok mint Lukaku, Fellaini jól jönnek.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. augusztus 9., szerda 9:10

"Nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem választást" - szokta volt mondani Gatyaelhagyó Kovács Laci bácsi még a millenium környékén és ez a futballra is igaz.

Gratula a csapatnak. Akkor játszottak, amikor szükség volt rá.
Keep calm, a felkészülés nem egyenlő a bajnoki szezonnal.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 9., szerda 7:26

Caraway írta:Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.
Szerintem amúgy túl sok változtatás nem kellene, de házon belül is lehetne már javítani. Pl. Lukaku egy kalapszar volt, annyit se csinált, mint Benzema vagy Bale, ha a gólját nem számoljuk. Rashfordot kellene nyomatni középcsatárban, Martialt meg a bal oldalon. Ez a Pogba-Matic-Herrera 3-as meg támadásban rohadt kevés lesz szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 9., szerda 0:37

Realista24 írta:Eddig sirtatok, mert az eloszezon szar volt. Most sirtok egy kupa győzelem utan, ami a fos eloszezon eredménye.
Különös állatfaj a madridista, főleg az itteni, hogy egy percig nem tudtok pozitívnak lenni. Tisztelet a kivételnek.
Én a magam részéről baromi elégedett vagyok a látottakkal.A csapat továbbra is rendben van.Casemiro fantasztikus volt.

Bale lógott ki negatívan.Azt sem tudta mit kezdjen magával a csapatban.

Benzema szintén nem volt a toppon, de az ő szerepe már rég nem a csatár, hanem CR kiszolgálása.Balet próbálta kiszolgálni, de az elfutott előle, nem érezte a passzokat.

Jó volt egy kupagyőzelemmel nyitni ez erősíti a csapatot és motiválja az újakat.

Továbbra is nekünk van a világ legerősebb kp-ja!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 9., szerda 0:14

Ujabb trofea a vitrinbe, nem tudnak legyozni minket, mi a fszt akartok meg? HALA MADRID es Mourinho a vitrinben :lol:
:goat:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 9., szerda 0:07

En az egesz eloszezonbol osszesen lattam vagy fel orat, kozben olvastam, hogy mindenki milyen gyenge, ugyhogy kicsit talan felve ultem le a tv ele. Viszont a fiuk MEGINT bebizonyitottak, hogy amikor igazan kell, akkor odateszik magukat es most sem okoztak csalodast.

Persze latszott, hogy mindenki mennyire faradt, foleg a masodik felido vegen sorra jottek a buta labdaeladasok, ami azert nem jellemzo rank, de remelhetoleg ennek tavasszal meglesz a gyumolcse es fizikalisan megint mindenkit bedaralunk.

A vedelemben voltak hibak, foleg Carvajalon erzodott nagyon az eloszezon, de azert tobbnyire hoztak a szokasost. A kozeppalya meg mindig brutalis, amikor lattam hogy passzolgatunk, teljesen megnyugodtan. Casemiro kellemes meglepetes volt, persze most nem volt ott egy Messi, aki ellen kijonnek a hibai, de mintha a "szokasosnal" osszeszedettebb lenne. A tamadok pedig.. Hatalmas szerencsenk, hogy barkiben ott van a gol, kulonben nagy bajban lennenk. En meg mindig tartom, hogy strategiailag hatalmas hiba volt Marianot mar juniusban elengedni, mikor pontosan tudtuk, hogy Morata es James szemelyeben 2 goleros jatekos fog tavozni es Mbappe leigazolasa sem 100 szazalek.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. augusztus 8., kedd 23:50

Tavaly szintén ez ment a fórumon... nem igazolunk senkit, kuka lesz a szezon.. aztán csak leesett egy bajnokság+BL kombó, az apróbb szuperkupáról és világkupáról nem beszélve.. gyakorlatilag kész a keret.. ha Bale megy jön Bappe, ha nem, akkor esélyes, hogy így megyünk neki a szezonnak, CRből pedig csatár válik, ott legelöl.. ez viszont jó hír Asensionak és Isconak is!

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 8., kedd 23:46

Isco lett az MVP.

Aki pedig már öreg róka, az tudja, hogy a nyári felkészülési meccsek semmit sem jelentenek. Főleg, ha címvédő a csapat. Mindenki lelkesebben játszik ellenük, első szempont a sérülések elkerülése.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 8., kedd 23:42

Eddig sirtatok, mert az eloszezon szar volt. Most sirtok egy kupa győzelem utan, ami a fos eloszezon eredménye.
Különös állatfaj a madridista, főleg az itteni, hogy egy percig nem tudtok pozitívnak lenni. Tisztelet a kivételnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 8., kedd 23:40

Jim írta:ha az előző szezonbeli játékot hozza Bale és Benzema bajban leszünk idén...
ez gyenge tőlük...

és most Morata sem lesz, aki megmenti őket a meccsek végén :mrgreen:
De most kokolyan tényleg így van.

Még egy idényt nem fogunk kihúzni ezekkel.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. augusztus 8., kedd 23:33

Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 8., kedd 23:30

hát igen
Carvajalnak nem tett jót Danilo elengedése...
nincs formában
Nacho ki kéne próbálni helyette :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 8., kedd 23:23

nekem még kicsit nehéz rá állni erre a szezonra valahogy még mindig a félelmetes juventuson röhögök mindenidők legjobb védelmével és az aranylabdás buffonnal :D felőlem azt beszél az összes amit akar én csak azt a gyönyörű címert látom meg a sok csillogó kupánkat
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 8., kedd 23:20

M1Ö írta:Közben a stúdióban kihozzák majdnem olyan jónak mára a MU-t mint a Madridot. Hát bravó... Jóccakát, elég volt ez mára...
Közben a BBC:
Manchester United were outclassed as Spanish and European champions Real Madrid retained the Uefa Super Cup victory in a sweltering Skopje.
:lol: :lol:

Vissza: